żelazny Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Prosze o namiar na warsztat/OCZYWISCIE TANI:)/ gdzie bede mogl pojechac ze swoja YPKA 250 mam jakies problemy z tylnym hamulcem A ZLOT JUZ NIEDLUGO. PS. NAJLEPIEJ JAK BY COS BYLO NA PRADZE Znalazlem gdzies na forum namiar na Marsa za wiaduktem kolejowym w kier. Rembertowa ale bylem tam i ni cholery nie moglem go znalesc Z gory dzieki za namiary
Mr.T Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 ten warsztat jest zaraz po prawej stronie za wiaduktem jad?c Marsa w kierunku Rembertowa, przejeżdżasz przez bramę i na końcu posesji jest warsztat. W dzień sprzęty stoj? przed bram? razem z chińczykami na sprzedaż. Co do samego warsztatu to nie mam zdania - nie korzystałem z ich usług.
kfcent Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 znam ten warszat....chłopaki robi? w miare szybko, solidnie...z terminami tez raczej nie ma problemu. bardzo fajne podejscie do klineta, zawsze się tob? zajm? i zdagnozuj? twój problem...niestety potrafi? "zedrzeć" aż to ko?ci !happybth
żelazny Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Opublikowano 31 Maja 2008 dzieki w pon jade tam ma nadzieje ze zostawia cos na piwo w kieszeni !YES
Rekomendowane odpowiedzi