Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dziękuję Czornemu i Dzięgielowi za jeszcze inny miły gest !holiday !happybth w czasie zlotu. Ty też sie do tego przyczyniłe? !happybth
Klubowicze Roni Opublikowano 9 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2008 no czorny z tej strony cię nie znałem , to że się ?miałe? na zlocie tak , że nikt inny ci nie dorównywał , że w piłkarzyki byłe? nr 1 , a i w przęci?ganiu liny załapałe? się na pudło to wszystko wiem , ale takie rymowanki tu pełne zaskoczenie ho ho ho ho . !OKK a ja dzisiaj byłem u brzozy i zawiozłem mu parę żetonów na pifko !scooter
Bafka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Aby rozwiać jakiekolwiek domysły i podejrzenia dotycz?ce żetonów na pifffo, informuję że opisywane przez autora osoby rozdały swoje żetony. !scooter !OKK Tak to prawda rozdał swoje żetony Dzięgiel i Czorny !scooter( pili soczki w dużej ilo?ci). W zwi?zku z tym wszystkim jaka? tajemnicza osoba nakleiła im ''LEONA'' !OKK na znak ich abstynencji hm... ciekawe kto to taki !OKK P.S. Chłopaki powiedziałam Dzięglowi prawdę a on na to !piwko
waw Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 P.S. Chłopaki powiedziałam Dzięglowi prawdę a on na to !piwko Napewno nie uwierzył !OKK !OKK to było naznaczenie abstynentów !scooter !scooter !OKK
Dzięgiel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Hej dowcipkowicze drżyjcie bo moja zemsta nadejdzie.Na Bafke spadł już mój gniew i ma zakaz wychodzenia z kuchni do odwołania he he !piwko .Będe wasz? najgorsz? zmor? !scooter !OKK !scooter
Pleban Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tak to prawda rozdał swoje żetony Dzięgiel i Czorny !tut( pili soczki w dużej ilo?ci). Pili, ale nie nadużywali. Pili soczek jabłkowy, bo najbardziej (bynajmniej kolorem) przypominał piwo. Jeszcze do tego wszystkiego nalewali tak , aby powstało choć trochę pianki Oj chopy! Jak dzieci P.S. Przy okazji pozdrawiam Zabrze, a szczególnie Maciejów.
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2008 nie wiem która mogła być godzina jak bafka mnie zawołała żeby co? zobaczyć .idziemy do sqtów a dzięgiel stoi i drapie się po łysinie komentuj?c to tak , tyle stoi jeden koło drugiego , a tylko na 2 ( czytaj dzięgla i czornego ) niewidzialna ręka przykleiła leonka . szczerze powiedziawszy mnie też czhwyciło zdziwko może taki zbieg okoliczno?ci ? ps . bafka trzeba go było trochę dłużęj potrzymać w niepewno?ci
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 My (czorny,dziegiel) wiedzieli?my że to wasza sprawka
Dzięgiel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 My (czorny,dziegiel) wiedzieli?my że to wasza sprawka Tylko tak udawali?my zdziwionych,żeby wam nie było smutno,że kawał się nie udał
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2008 My do tego ręki nie przykładali?my ale leonki na tych wygl?dały zacnie !winkiss ( sok jabłkowy).
Rekomendowane odpowiedzi