Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2008 S?dzę, że w zależno?ci od tego czy szybko się zbierzemy czy nie, to 6:15 – 6:30 Prze?lij dokładne miejsce w którym będziesz czekał. Wskazany - parking na którym będziesz widoczny i z którego będziesz nas widział. Co z WAW'em?????? !YES Waw!!!!! co z Tob?????? Trochę pogroziłem i efekt poniżej !happybth
waw Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Przyjade o godz. 5 na Mc donald, obok "M1" w Czeladzi
waw Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Trochę pogroziłem i efekt poniżej !happybth !YES !happybth motywacja musi być !happybth
Dzięgiel Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 No panowie i panie jeszcze dwa dni i się widzimy.Patryk flaga zrobiona. !happybth
pilot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja wraz z Smoczyc? ,Kici? i Osłem wyjeżdzam już w czwartk około godz 14. Je?li kto? ma ochotę aby się doł?czyć to zapraszam do wsólnej podróży.
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2008 Pojade puszk? !OK problemy zdrowotne !scooter .Moge zabrać bagaż lub osobe 3 miejsca wolne.
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja wraz z Smoczyc? ,Kici? i Osłem wyjeżdzam już w czwartk około godz 14. Je?li kto? ma ochotę aby się doł?czyć to zapraszam do wsólnej podróży. takiemu to dobrze tak to jest jak 4 litery przyrosn? do skutera a kto nas będzie PILOTował??? ps. Pilocie odebrałe? PM !YES o reszcie pogadamy przy
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Pojade puszk? problemy zdrowotne .Moge zabrać bagaż lub osobe 3 miejsca wolne. !YES proponuję zabrać jak?? -pigułę Ale super że jedziesz !!!!!!
pilot Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Patryk wiadomosc odebrałem ale narazie nic nie mogę załatwić (narazie) a co do wyjazdu to trochę się dziwie że jedziecie o tej porze czyli o 5 rano wedlug mnie to w takim układzie lepiej jechac w czwartek ( ale to moje zdanie ).
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2008 W pi?tek rusza następna grupa :Częstochowa MCdonald na 1 godzina 8:00 pawel883
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 W pi?tek rusza następna grupa :Częstochowa MCdonald na 1 godzina 8:00 pawel883 szkoda że nie możecie sie umówić np.o 7:00 to by?my razem pojechali !YES
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Szkoda bo wjechaliby?my do sycowej większ? grup?. Ja jadę rankiem jeszcze po Borówke dlatego taka godzina zbiórki w Cz-wie. ps.może spotkamy się po trasie pawel883
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2008 trochę mi się sprawy skomp;likowały i wygl?da na to że na zlot będę jechał sam . nie uda mi się wyskoczyć wcze?niej niż o 11. a może kto? za ?l?skiej będzie tak jechał . ale panowie gdyby przypadkiem na waszej drodze pojawiła się biała scania i mrugała do was wszystkimi możliwymi ?wiatłami to oczywi?cie ja. !YES
brzoza Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Roni Ty organizuj , co by skuty do białego duzego autka zapakować .A i oszczędniej i grupa się nie rozjedzie ,jest też możliwo?c !YES
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2008 Szkoda bo wjechaliby?my do sycowej większ? grup?.Ja jadę rankiem jeszcze po Borówke dlatego taka godzina zbiórki w Cz-wie. ps.może spotkamy się po trasie pawel883 Jak znam Wasze możliwo?ci, to w okolicach Włocławka poczujemy silny podmuch przelatuj?cych nisko Waszych maszyn !sciana do zobaczenia na trasie
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Kanapeczki gotowe !scooter budzik nastawiony na 4:00 !scooter maxi zatankowany !scooter Mp3 wgrane !scooter---jestem gotowy A WY? !scooter
Dzięgiel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Kanapeczki gotowe !piwko budzik nastawiony na 4:00 !scooter maxi zatankowany !scooter Mp3 wgrane !scooter---jestem gotowy A WY? !scooter A flage masz,bo ja mam !YES .Jestem prawdziwym burgmaniakiem !scooter
Artemis Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Kochani! Z zazdro?ci? ?ledzę Wasze posty o Burgmani !scooter . Niestety mam sesje w weekend i nie zjawię się na tym obowi?zkowym wręcz spędzie !scooter Zastanawiałem się jeszcze nad wyjazdem w południe w niedzielę (bo tak kończę) ale to nie do ogarnięcia... !scooter 3mam kciuki za Wasze wyjazdy niech będ? bezpieczne. A! Wypijcie za zdrowie tych którzy nie mog? w tym roku się zjawić...
Artemis Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 uppsss, proszę moderatora o podklejenie postu tego na górze do "Mazowieckie" !scooter za pomyłkę przepraszam !scooter
Dzięgiel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 5 godzin do spotkania grupy ?l?skiej
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2008 To będziesz przed czasem
ja-rek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Chopaki, Wy to macie zdrowie, tyle pisać i pisać ... |migniemy z Pawłem i Rafałkiem obok Was ok 12.oo. Szeroko?ci i przyczepno?ci. ps. Ja wstaję o 6.oo. ja-rek.
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 No i po zlocie a tak fajnie było: -Kumpli fajnych się poznało -i konkursy sie wygrało -na paradzie tez byli?my !happybth !holiday !happybth -sztuczne ognie widzieli?my !vampire -ale piwka nie pili?my bo żetony sprzedali?my -Ale Ci co je kupili pili,pili,pili,pili !piwko -A pogoda dopisała i muzyka fajna grała !walkm -tylko mina posmutniała jak nam "czas" zrobił "wała" !placz1 -i maszyny odpalono i do domów powrócono !sciana
Dzięgiel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 No i po zlocie a tak fajnie:-Kumpli fajnych się poznało -i konkursy sie wygrało -na paradzie tez byli?my !happybth !holiday !happybth -sztuczne ognie widzieli?my !vampire -ale piwka nie pili?my bo żetony sprzedali?my -Ale Ci co je kupili pili,pili,pili,pili !piwko -A pogoda dopisała i muzyka fajna grała !walkm -tylko mina posmutniała jak nam "czas" zrobił "wała" !placz1 -i maszyny odpalono i do domów powrócono !sciana Ale z ciebie poeta,może czas pomy?leć nad wydaniem jakiej? płyty
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2008 ........... -na paradzie tez byli?my !happybth !holiday !happybth -sztuczne ognie widzieli?my !vampire -ale piwka nie pili?my bo żetony sprzedali?my -Ale Ci co je kupili pili,pili,pili,pili !placz1 .......... Aby rozwiać jakiekolwiek domysły i podejrzenia dotycz?ce żetonów na pifffo, informuję że opisywane przez autora osoby rozdały swoje żetony. !sciana Czego to poeta nie zrobi dla rymu! Dziękuję Czornemu i Dzięgielowi za jeszcze inny miły gest !walkm !piwko w czasie zlotu.
Rekomendowane odpowiedzi