Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy można gdzie? wypożyczyć maxi-skuter?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy słyszeli?cie o jakiej? firmie, która wypożycza maxi-skutery? Interesuje mnie Warszawa i okolice.

Opublikowano

wroze porazke, moze jakas piecdziesiatka w jakiejs wypozyczalni samochodow:(

mam ten temat za soba jesli chodzi o Stambul, ile ja sie naszukalem zeby to miasto zwiedzic na maxi i nici, jedynie bmw f650 w salonie bmw na ktore byla kolejka na kilka dni:(

generalnie maxi chyba sa za drogie zeby byly w wypozyczalniach w polsce a w krajach poludniowych sa ale tylko w kurortach i tylko latem:(

pozdro.Pollacco

Opublikowano

Niestety...Pollacco ma racje...nie uraczysz wypozyczalni maxi w warszawie...wiem ze w piasecznei maja 50cc w cenie 50pln za dzien...jednak sam wiesz ze to nie to samo...wogole nie spotkalem wsie u nas z wypożyczalni? ani maxi ani moto...ale jak masz prawko proponuje zapisac sie na jazdy testowe...ostatnio ujezdzalem majesty 400 przez cały dzien:)))

Opublikowano

Witam :unsure:

Wypożyczalnie squterków (50 tylko) w Polsce widziałem owszem i to często, ale w sezonie nad naszym morzem i czasami w górkach. Zostawiałe? dowód i nikt nie pytał czy potrafisz jeĽdzić ani czy w ogóle znasz zasady ruchu drogowego. Wypożyczało się na godziny. Czasami squterki oznaczone były w charakterystyczny sposób. Cena - ?? Nie pamiętam. Może znajdę gdzie? na fotkach.

Maxi zbyt drogie, zbyt ciężkie dla wczasowiczów, no i wypożyczaj?cy musiałby spytać o prawko. Słaby biznes :D

Pozdrawiam :o

Opublikowano

kfcent napisałe?

...ale jak masz prawko proponuje zapisac sie na jazdy testowe...ostatnio ujezdzalem majesty 400 przez cały dzien:)))

Jazda testowa hmmm.. brzmi ciekawie. Bo prawko mam a wypożyczenie potrzebne było mi po to żeby się przekonać, że ten spory wydatek, jakim jest zakup maxi to jest to, co naprawdę potrzebuję.

Jak się zapisać na taka jazdę?

Opublikowano

nic prostszego! z profilu widze że jeste? ze stolicy. Proponuje najzwyklej w swiecie zadzwonić do salonu i sie umowic....ja ujezdzalem majke z tego salonu... http://www.yamaha-polczynska.pl/ fajnie bo mialem skuter do swojej dyspozycji prawie cały dzien...a juz np. w salonie BMW wiem że jazda testowa to 0.5-1 h maximum (ale tam to raczej drogie moto,i nie wszystkie chc? udostępniać) nie wiem jak w innych salonach ,bo sie tym nie interesowałem zbytnio-majesty przez chwile zawróciła mi w głowie;) ...a ja mam swoje maxi i jestem zadowolony i chyba ze zmian? jeszcze poczekam.

To przecież normalna rzecz że przed zakupem chciałby? się brykn?ć i sprawdzić że to jest własnie to czego szukasz,ze czujesz sie na tym skucie wygodnie, pozycja Ci odpowiada...a takie przymiarki "na sucho" to się raczej do nieczego nie nadaj? i naprewno nie pozwol? spojrzeć na sprzęt obiektywnie.

dlatego sprobuj podzwonić popytać jak to wygl?da ...to Cię nic nie kosztuje

Opublikowano

Dzięki wszystkim. Zapisze się na jazdę próbn? i się okaże czy jest nowy maxi-maniak czy nie ;- )

Nie pomy?lałem o tym od razu, bo budget mam tylko na używanego maxi.