Geni Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 No cóż - najlepiej kupić skuter, który zapyla po winklach jak motocykl, czyli Tmaxa .
Gość maciej113 Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Z tym wiekiem nie przesadzajcie. Ja mam troche ponad 18 lat i zawsze wiedzialem ze chce maxi. Jak zacz?łem chodzić na prawko to wiedziałem że zbieram na maxi. Obecnie mam AN400 i jestem bardzo zadowolony bo dla mnie liczy sie wygoda i troche ekonomika jazdy. Ale to co zaważyło na kupnie skutera to wła?nie automat, z biegami za duzo roboty.
Pollacco Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Kup sobie AN 650. skuter to wolnosc, skuter to blask skuter to zaoszczedzony czas gdy chowam kask pod siedzenie wiem ze dla wielu jest to marzenie suzuki burman miasta krol cesarz dwoch niewielkich kol pegaz i rekordzista pluz poeta asfaltowych drog!!!! :):) pozdro.Pollacco
Gość Don Senior Malina Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Nie pracujesz może w dziale sprzedaży suzuki ? Je?li jeszcze nie, to może to zmienić pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Maja 2008 Administrator Opublikowano 24 Maja 2008 Kup sobie AN 650.skuter to wolnosc, skuter to blask skuter to zaoszczedzony czas gdy chowam kask pod siedzenie wiem ze dla wielu jest to marzenie suzuki burman miasta krol cesarz dwoch niewielkich kol pegaz i rekordzista pluz poeta asfaltowych drog!!!! :):) pozdro.Pollacco To już wiem jakie będ? wrzutki w kawałku o Burgmanie z nowego kr?żka Czekam na muze
Rekomendowane odpowiedzi