Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Współczuję Pieńku, trzymam kciuki i życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia

!OK :D .

Niestety też już poznałem to uczucie, gdy szorujesz po asfalcie i czujesz rozpacz, że ukochany sprzęt sie porysuje whist

A póĽniej trauma przed każdym skrzyżowaniem i zakrętem.

Ale jest na to sposób, trzeba możliwie szybko wsi??ć i jeĽdzić.

I tego Ci życzę !V

Pozdrawiam

RobB. B)

• Sympatycy
Opublikowano

Rychłego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Zdrowia, zdrowia, zdrowia życzę.

Opublikowano

Spokojnego powrotu do zdrowia.

Kiedy? na szkole Suzuki usłyszałem motto, które wówczas mnie "?wieżego" posiadacza squta zmroziło:

"Pamietajcie wsiadaj?c na 2oo, na drodze ... wszyscy chc? Was zabić, miejcie to zawsze na uwadze i starajcie się my?leć za innych".

Jak widać s? sytuacje, których nie możemy przewidzieć.

Pozdrawiam

Opublikowano

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i 3maj się

Opublikowano
Nagle z podporz?dkowanej z lewej k?tem oka widzę wypadaj?cy na mnie szary cień. (...) Kierowca beemki podbiega i zaklina się , że mnie nie widział.

(...)Tak więc nieprędko wsi?dę na 200.

!V !OK B)

Przykro czytać takie informacje.

Pieńku ! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Co do kierowcy 4oo ... jasne, jedyny jego argument to taki, że nie widział ...kretyn czy co ??? :D ... mam nadzieję, że dostanie odpowiedni? i surow? karę whist , która przywróci mu wzrok.

• Administrator
Opublikowano

Przykre to co opisałe? !OK .

Jazda po drogach w naszym kraju to ci?gła walka o życie. Umiejętno?ci i do?wiadczenie kieruj?cego s? bardzo ważne ale jest jeszcze co? takiego jak "szczę?cie" a ty tym razem miałe? go mniej whist

Trzymaj się i wracaj czym prędzej do pełej sprawno?ci :D

Opublikowano

Całe szczę?cie że żyjesz.

Niestety gówniarstwa w BMW jest coraz więcej a i zachowuj? się jak ostatni debile na drogach. Jest niebezpiecznie a będzie jeszcze bardziej bo dóg nam nie przybywa w tym tempie co pojazdów.

Kuruj się chłopie i nie miej wyrzutów sumienia. Jedno do?wiadczenie w zyciu więcej - ważne że nie ostatnie. whist

Opublikowano

Ciężko to czytać...

bezproblemowego powrotu do sprawno?ci fizycznej Ci życzę i po odzyskaniu sił jak najszybszego dosi?dnięcia jakiego? silnikowego 2OO, aby szybko zapomnieć o przeszło?ci.

Opublikowano

Artix zwykła mawiać: JeĽdzij tak, jakby każdy na droze chciał Cię zabić (cytat z pamięci).

Znam jeszcze jedn? drogow? przypowie?ć: Pamiętaj, że nie każdy jeĽdzi tak dobrze, jak Ty .

Staram się jak mogę, żeby przeżyć na drodze. Nie zawsze jest to bezbolesne. Nie wszystko udaje się obj?ć rozumem.

Zdrowiej chłopie

Pozdrówka

• Sympatycy
Opublikowano

Chyba niewiele osób na tym forum może powiedzieć, że nie było w poważnych tarapatach na drodze. Przykre ale niestety taki lajf. Ważne, żeby te sytuacje

nigdy nie prowadziły do strat zdrowia, bo sprzęt to co prawda przedmiot

marzeń, ale zazwyczaj da się go naprawić a w ostateczno?ci wymienić na inny...

trzymam kciuki !

pzdr

Opublikowano

Przykre czytać takie teksty ale najważniejsze, że nie ma większych strat choć i tak s? wielkie.

Ko?ci się zrosn? i na pewno jeszcze nie raz spotkamy się na drodze.

Szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość Don Senior Malina
Opublikowano

Dołaczam się. Zdrowia życze !!! reszta poza zdrowiem nie ma znaczenia.

Opublikowano

Niestety debili na drodze nie brakuje !happybth !happybth .

Szybkiego powrotu do zdrowia i dużej motywacji do przyszłych wypraw !happybth .

Pozdrawiam

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia i pogody ducha. Twoja historaia daje wiele do my?lenia. !happybth

Opublikowano

Współczuję !happybth , taka historia działa na mnie przygnębiaj?co. Kuruj się i wracaj do nas. Trzymaj się - będzie dobrze

Opublikowano

ech drogowa szara rzeczywisto?ć.

Szybkiego powrotu do zdrowia j szybkiego powrotu na 2oo, co może nie być łatwe.

W zeszłym tygodniu miałem 2 wymuszenia, każdy z tych driverów pomachał mi łapk? w ramach przeprosin. Co mi z tej łapki jak musiałem zapinać oba heble. A potem by powiedział "nie widziałem" ehhh......

Opublikowano

„7.30 rano, senna ... miejscowo?ć, ruszam ... do pracy” – my?lę że wielu z nas może tak powiedzieć o swoim pocz?tku dnia...

Mocna rzecz! Nie ma co gadać. Aż mnie ciarki przeszły po plecach.

Życzę dużo siły do walki o swoje zdrowie i o kasę od sprawcy/ubezpieczyciela.

Minie trochę czasu, ko?ci się zrosn?, żona zapomni a skuta naprawisz albo wymienisz.

A swoj? drog?, to chyba jest jeden z tych niewielu przypadków kiedy po złożeniu do kupy, czę?ci jest więcej niż przed. Sprawdziłe? chociaż czy te szyny i ?ruby to nie jaki? chiński chłam? Jakby? czego? konkretnego potrzebował to wrzuć temat na Techniczne a na pewno co? się znajdzie !happybth

Trzymaj się!

Gość Lléo F
Opublikowano

Spokoju ducha... i szybkiego powrotu do zdrowia

!happybth

jak czytam takie historie, coraz bardziej rozumiem potrzebę akcji społecznej skierowanej do 400... a i 200

Think!

Think!

brakuje takich kampani w Polsce

Powodzenia chłopie z wylizywaniem się z ran

LF

Opublikowano

Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za wsparcie. Mam nadzieję, że moja przykra historia napisana ku przestrodze pozwoli Wam bezpieczniej poruszać się po naszych pełnych zasadzek drogach.

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia...

Co? ostatnio dużo smutnych newsów...