Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Maja 2008 Administrator Opublikowano 11 Maja 2008 Wie?ci z Pomorza donosz? o jakim? statku pływaj?cym pod bander? Burgmanii... Ot zagadka...
Vito Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 Witam szanownego Ojca Dyrektora W końcu przyszedł czas na autoreaktywację...tylko nieco w innym miejscu Polski. Mieszkam teraz w 3miescie i szukam Burgmaniakow tutaj ale nie znalazłem żadnego watku... Czyżby to martwy teren? Podpowiesz coś? P. S. Jest jakaś szansa na transferową białą naklejkę klubową? Z dumą towarzyszyła na moim Burku a teraz czas aby kolejny scooter też taką miał... Jeśli jest szansa, wyślesz mi ją? Zapłacę, pisz ile i nr konta. Adres podam. Prośba o wysyłkę bo już lada chwila sezon a nie wiem kiedy będę w Wawie. Pozdro LwGWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2023 Uuuuuuuu chyba będziesz laureatem Złotej Łopaty 🤣
Vito Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 Uuuuuuuu chyba będziesz laureatem Złotej Łopaty ???? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2023 Wykopałeś posta sprzed 15-stu lat
Vito Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 Bravo ja... Ale nie znalazłem nic świeżego z 3city....a tonący brzytwy się chwyta... Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2023 Trochę świeższe: https://www.forum.burgmania.net/topic/19186-pomorskie-spontany/
Vito Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 Trochę świeższe: https://www.forum.burgmania.net/topic/19186-pomorskie-spontany/Widziałem, czytałem... DziękiDorzucone do obserwowanychWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi