Klubowicze Karolina Opublikowano 11 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2008 He, he... Do twarzy mu!... !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Maja 2008 Administrator Opublikowano 11 Maja 2008 A na koło już stawia? !happybth Fajnie zachowane proporcje... choć znani s? tacy co na proporcje nie zważaj? !happybth A tak przy okazji mała zagadka: Sk?d te fotki? Ps. Osoba będ?ca na fotce nr 2 nie bierze udziału w zabawie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Maja 2008 Administrator Opublikowano 11 Maja 2008 Firlej? OdpowiedĽ sprytna... bo niepełna Rok??
Sympatycy Kubo Opublikowano 11 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2008 No sorry, ale skoro widze tam Hexagona Przema i Ice'a Rybki to był to rok zapewne 2003 lub 2002 (z podkre?leniem na 2003) ?? Jak sobie przypomnę jak wtedy patrzyłem na Wasze wspólne zloty, to Mnie w kiszkach skręcało !happybth Pozdro !happybth Edit: to były napewno czasy za panowania władcy trójk?ta, ktory był wtedy jeszcze GOODie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Maja 2008 Administrator Opublikowano 11 Maja 2008 Kubo... BINGO! To było w roku 2003 i wszystko to o czym napisałe? było faktem Jednak co młody to młody... pamięc jak trzeba !happybth
Sympatycy Kubo Opublikowano 11 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2008 a tak kontynuuj?c temat, to Plebanek może to pamiętać? Bo niewiem czemu, ale z tego co ja pamiętam, to chyba wtenczas Pleban z Kasi? jeszcze nie wiedzieli, ze Nas lubi?? . Tzn. konkretniej, nie uczestniczyli w kółku skuterowym zwanym trójk?t . To były czasy... Paweł87 na zdjęciu w stroju cross'owym, a jeĽdził wtedy Derbi Send? super wytuningowan?, psuj?ca się co krok . No i ten nieszczęsny Hex Przemka, to były doipiero historie z nim zwi?zane . Piękne czasy, ale ja LIVE ujawniłem się dopiero w 2004 w Lęborku, ale wcze?niej się nie dało . Piekne czasy, piękne wspomnienia. Ale wracaj?c do meritum tematu, to Olafek wie co dobre. Automat, bezbiegowy w pięknej obudowie !happybth . Widzę go już naa polskich drogach !happybth . Bajo
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Maja 2008 Administrator Opublikowano 11 Maja 2008 2006? żartowałem !happybth !happybth ... i znowu sprytny komentarz...
Pleban Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Piękne czasy, ale ja LIVE ujawniłem się dopiero w 2004 w Lęborku..... No to można powiedzieć że mieli?my wspólny debiut.
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2008 No sorry, ale skoro widze tam Hexagona Przema i Ice'a Rybki to był to rok zapewne 2003 lub 2002 (z podkre?leniem na 2003) ?? Co prawda nie byłem, ale Przema hexagona tłumik pamiętam i Rybkę na zajefajnym ICE pamiętam jeszcze z "coffie pointa"... Ja wtedy na zipie od Piaggio, jak na psie jeĽdziłem A Mariusz, to wtedy był chyba MariuszHelix... czy có?... Były czasy... Moja latoro?l, raczej niechętnie... pzdr
Pleban Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Wracaj?c do tematu głównego to widzieli?my już pierwsze symptomy zainteresowania się Olafa motocyklami a w temacie wtórnym.... tak, spotkali?my się z takimi przypadkami
-=Dee Jay=- Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 chcialem powiedzie ze mimo wszystko, to ?wiństwo że zostałem wyeliminowany z konkursu ... też wiedziałem ze to Firlej i date tez ... i dokładn? miejscówke ... bo tak na marginesie, zdjęcie pochodzi nie z Firleja, tylko z innej mie?ciny ... Firlej, to tylka nazwa zlotu
Rekomendowane odpowiedzi