Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze?ć wszystkim.

U mnie jak słyszeli?cie padaczka (burgi) :D

Jak na razie wcale do niego nie zagl?dałem , nie mam serca !yeah

pozdrawiam wszystkich maxi, no i witam nowego kolegę

Do zobaczyska :D

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

35

• Bobas

30

• Mareczek

18

• robson

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Oj Michał , pechowa ta Twoja ch.... !yeah co tam znowu się stało???

Tak trochę z innej beczki - 7 i 8 sierpnia byłem w odwiedzinach u Tomka w Stegnie , było bardzo miło :angry: jeszcze raz dzięki za go?cinę, pozdrowienia dla Marzenki i Madzi :blink:

Opublikowano

Michu może to tylko jaka? chol...a pie...ła niech Fundi zacznie czary i da mu kopa w tyłek czasami pomaga :blink: . Wła?nie Alina pogania bo jade na wesele , kolejny traci głowe !yeah , co tam my stara kadra , ale co poradzić życie . Ciekawe jak będzie rano :angry: . Pozdrawiam i do miłego .

Opublikowano

U Micha objawy s? dokładnie takie same jak ostatnio, kiedy poszedł mostek przy zaworach. Maszyna jest tak słaba, że ledwo jedzie. !yeah

Ma chłop pecha z tym skuterem :blink:

Pozdro z Chojnic.

Opublikowano

Michu ma pecha na Burgera ale za to ma wspaniał? działke i nie tylko . Fundi da rade robił Mu ten temat , napewno sobie poradzi !yeah . Dwa browary jedna nocka i maszyna gotowa . Oj może flaszka bo Fundi powie że tak nisko Go cenie :blink: .

• Klubowicze
Opublikowano

Witam po długiej przerwie. !scooter Troszkę pobytu nad naszym morzem ,troszkę na działce, ale już w szarej rzeczywisto?ci Co do tej Michałowem chu… to się zobaczy Bobas to te Twoje rejony nie służ? Michała skutowi :lol:

Witam nowego kolegę i do zobaczenia :lol: !yeah

Ka?ka znalazła? tego co szukała??

Szykuje się jakie? spotkanie jestem jak zwykle za

Mareczku w klubie to nas nie chc? już tego próbowałem :o Zgrana paczka to nie wszystko brak rekomendacji

Do miłego zobaczenia :angry::blink:

Jadę na działkę zobaczyć czy trawka urosła to skoszę j? burgim Michała

NARA

Opublikowano
Michu ma pecha na Burgera ale za to ma wspaniał? działke i nie tylko . Fundi da rade robił Mu ten temat , napewno sobie poradzi  !yeah .

Upiorku :o

Czy mógłby? bardziej rozwin?ć ten temat co to znaczy „i nie tylko”

Gadali?my z Tomciem on również nie wie. :angry::blink::lol::lol:

Opublikowano

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie !yeah :angry: . Mam nadzieję że propnowane przeż Ka?kę spotkanie 24 dojdzie do skutku. Pozdrawiam tych bardziej do?wiadczonychi debiutantów. :blink::lol:

Opublikowano

No Panowie to jest temat do my?lenia . Nie napisze bo Michu da mi pogłowie !OKK . Pozdrawiam maxi do miłego !placz1 .

• Klubowicze
Opublikowano

Czołem po pierwsze to skut micha pękł znowu mostek i tu robi się problem bo trzeba poszukać przyczyny bo to już drugi raz.

Po drugie Upiorze nie wstydĽ sie powiedzieć tego na głos

Tomka i Mareczka to rozumiem bo podpuszczaj? Upiora

Po trzecie i bardzo ważne dla naszej kuleżanki to niemartw się tak bardzo w lagach występuj? uszczelnienia i s? one wymienne W Bydgoszczy s? dwa punkty gdzie to zrobi? Toruńska i Kamienna osobi?cie polecam to drugie. Wstrzymaj się jeszcze dzionek a postaram Ci co? załatwić

bajo brać skuterowa

Opublikowano

No co, Jola się podoba Upiorowi i tyle ;)

Ale jajca z tym mostkiem u Micha, co?

Naprawić i sprzedać jak najdalej od miejsca zamieszkania !scooter

Sie 3majcie.

Bobas

Opublikowano

A to dlatego Upiorek pisze zawsze o Jolce :P

Witek nas !guns !guns ;)

Co do Micha to ma zaj…… pecha ;) !scooter ;):D

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie ;) Widzę , że ciekawe tematy się przewijaj? ostatnio !guns Upiór - nie daj się Tomkowi i Mareczkowi , przecież to najwięksi " podpuszczacze " w kujawsko-pomorskim , co? o tym wiem ;)

Michu - zrób tak jak pisze Bobas - goń ch.... jak najszybciej ;)

Co do spotkania 24 sierpnia - jak najbardziej !scooter , ustalcie gdzie i co.

Do zobaczyska niebawem :D

Opublikowano

Witam grono maxi . Panowie żeby nierobić plotek . Bardzo miłe grono poznałem nie sam wkońcu , a Wy to co cicho sza tak , tak trochę prawdy każdemu się należy . Jolka Sławka Michu no i ma się oczywiscie na my?li Fudi wspaniały kolega . Poprostu jest to paczka spoko , po wydażeniach jakie miały miejsce w Mr?gowie wiem napewno że to s? ludzie napewno godni zaufania i nie tylko . Tak na marginesie aby nikogo nie urazić wspomnę , bo trudno nie napisac Bobas serdeczny kolega niechwal?c się z którym zaczeli?my to całe koło fortuny Burgmani . Wiem że zawsze mogę na Niego liczyć to tyle je?li chodzi o Micha i nie tylko :D .

Robsonku drogi 24 sierpnia to jest niedziela , ja czekam na odzew Ka?ki niech Ona da namiary na godzine i gdzie .

Pozdrawiam serdecznie maxi !scooter .

Robsonku my ustalamy że rano 24 na obwodnicy tam gdzie zawsze , tak na razie zobaczymy co dalej z tego wyniknie brum , brum i banan ;) .

Opublikowano

Witam nasz? paczkę

Upiorku nie martw się jest wszystko w porz?dku.

A co do tego mojego burgolota razem z Funim damy mu rade . Jak z nim skończymy to sam będzie jeżdził :lol: !placz1 !yeah

Dzięki wam za to że jeste?cie ze mn? wielki szacun !YES