michu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Cze?ć wszystkim. U mnie jak słyszeli?cie padaczka (burgi) Jak na razie wcale do niego nie zagl?dałem , nie mam serca !yeah pozdrawiam wszystkich maxi, no i witam nowego kolegę Do zobaczyska
Klubowicze robson Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Oj Michał , pechowa ta Twoja ch.... !yeah co tam znowu się stało??? Tak trochę z innej beczki - 7 i 8 sierpnia byłem w odwiedzinach u Tomka w Stegnie , było bardzo miło jeszcze raz dzięki za go?cinę, pozdrowienia dla Marzenki i Madzi
upiór Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Michu może to tylko jaka? chol...a pie...ła niech Fundi zacznie czary i da mu kopa w tyłek czasami pomaga . Wła?nie Alina pogania bo jade na wesele , kolejny traci głowe !yeah , co tam my stara kadra , ale co poradzić życie . Ciekawe jak będzie rano . Pozdrawiam i do miłego .
Bobas Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 U Micha objawy s? dokładnie takie same jak ostatnio, kiedy poszedł mostek przy zaworach. Maszyna jest tak słaba, że ledwo jedzie. !yeah Ma chłop pecha z tym skuterem Pozdro z Chojnic.
upiór Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Michu ma pecha na Burgera ale za to ma wspaniał? działke i nie tylko . Fundi da rade robił Mu ten temat , napewno sobie poradzi !yeah . Dwa browary jedna nocka i maszyna gotowa . Oj może flaszka bo Fundi powie że tak nisko Go cenie .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam po długiej przerwie. !scooter Troszkę pobytu nad naszym morzem ,troszkę na działce, ale już w szarej rzeczywisto?ci Co do tej Michałowem chu… to się zobaczy Bobas to te Twoje rejony nie służ? Michała skutowi Witam nowego kolegę i do zobaczenia !yeah Ka?ka znalazła? tego co szukała?? Szykuje się jakie? spotkanie jestem jak zwykle za Mareczku w klubie to nas nie chc? już tego próbowałem Zgrana paczka to nie wszystko brak rekomendacji Do miłego zobaczenia Jadę na działkę zobaczyć czy trawka urosła to skoszę j? burgim Michała NARA
Mareczek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Michu ma pecha na Burgera ale za to ma wspaniał? działke i nie tylko . Fundi da rade robił Mu ten temat , napewno sobie poradzi !yeah . Upiorku Czy mógłby? bardziej rozwin?ć ten temat co to znaczy „i nie tylko” Gadali?my z Tomciem on również nie wie.
rob1969 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie !yeah . Mam nadzieję że propnowane przeż Ka?kę spotkanie 24 dojdzie do skutku. Pozdrawiam tych bardziej do?wiadczonychi debiutantów.
upiór Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No Panowie to jest temat do my?lenia . Nie napisze bo Michu da mi pogłowie !OKK . Pozdrawiam maxi do miłego !placz1 .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Czołem po pierwsze to skut micha pękł znowu mostek i tu robi się problem bo trzeba poszukać przyczyny bo to już drugi raz. Po drugie Upiorze nie wstydĽ sie powiedzieć tego na głos Tomka i Mareczka to rozumiem bo podpuszczaj? Upiora Po trzecie i bardzo ważne dla naszej kuleżanki to niemartw się tak bardzo w lagach występuj? uszczelnienia i s? one wymienne W Bydgoszczy s? dwa punkty gdzie to zrobi? Toruńska i Kamienna osobi?cie polecam to drugie. Wstrzymaj się jeszcze dzionek a postaram Ci co? załatwić bajo brać skuterowa
Bobas Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No co, Jola się podoba Upiorowi i tyle Ale jajca z tym mostkiem u Micha, co? Naprawić i sprzedać jak najdalej od miejsca zamieszkania !scooter Sie 3majcie. Bobas
Tomekgdz Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A to dlatego Upiorek pisze zawsze o Jolce Witek nas !guns !guns Co do Micha to ma zaj…… pecha !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witajcie Widzę , że ciekawe tematy się przewijaj? ostatnio !guns Upiór - nie daj się Tomkowi i Mareczkowi , przecież to najwięksi " podpuszczacze " w kujawsko-pomorskim , co? o tym wiem Michu - zrób tak jak pisze Bobas - goń ch.... jak najszybciej Co do spotkania 24 sierpnia - jak najbardziej !scooter , ustalcie gdzie i co. Do zobaczyska niebawem
upiór Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam grono maxi . Panowie żeby nierobić plotek . Bardzo miłe grono poznałem nie sam wkońcu , a Wy to co cicho sza tak , tak trochę prawdy każdemu się należy . Jolka Sławka Michu no i ma się oczywiscie na my?li Fudi wspaniały kolega . Poprostu jest to paczka spoko , po wydażeniach jakie miały miejsce w Mr?gowie wiem napewno że to s? ludzie napewno godni zaufania i nie tylko . Tak na marginesie aby nikogo nie urazić wspomnę , bo trudno nie napisac Bobas serdeczny kolega niechwal?c się z którym zaczeli?my to całe koło fortuny Burgmani . Wiem że zawsze mogę na Niego liczyć to tyle je?li chodzi o Micha i nie tylko . Robsonku drogi 24 sierpnia to jest niedziela , ja czekam na odzew Ka?ki niech Ona da namiary na godzine i gdzie . Pozdrawiam serdecznie maxi !scooter . Robsonku my ustalamy że rano 24 na obwodnicy tam gdzie zawsze , tak na razie zobaczymy co dalej z tego wyniknie brum , brum i banan .
michu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam nasz? paczkę Upiorku nie martw się jest wszystko w porz?dku. A co do tego mojego burgolota razem z Funim damy mu rade . Jak z nim skończymy to sam będzie jeżdził !placz1 !yeah Dzięki wam za to że jeste?cie ze mn? wielki szacun !YES
Rekomendowane odpowiedzi