upiór Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Fundi ten na ogrodzie został postawiony na BURGMANIE w kowalewie . Mam w planach nabyć gazowego , tylko jak one się sprawdzaj? !YES . Pozdrawiam serdecznie .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2008 Sprawuj? się ok ale co to za frajda z gazowym !YES
Kaśka Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Hejka, napisałam ogólnie na forum - potrzebuje w pdf serwisówkę do Suzuki Burgman UH 125 K6 pomóżcie mam mały problem poci mi sie jedna laga
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2008 Czesc Ka?ka Troche własnej inicjatywy poszukaj w necie albo w arhiwum burgmani osobiscie szukałem kiedy? manuali do an 400 i znalazłem wszystko co bym chciał Dzi? sobota na miedzyniu sie nic niedzieje więc buszuj w necie a napewno co? znajdziesz HEJKA!! !scooter
Kaśka Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Cze?ć Fundi 600, jak bym znalazła w archiwum lub w necie to bym nikomu nie truła.... A skoro wiesz nawet gdzie mieszkam to podjedĽ i mi pomóż..... A jak umiesz znaleĽć to mnie "Blondi" podaj linka pozdrawiam !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2008 KA|KA NIE NERWOJ SIE to szkodzi chciałem tylko pomóc narazie nie mam czasu na szukanie bo trzeba trochę nad tym posiedzieć. Jutro Mr?gowo ale w tygodniu czemu nie pozdro !scooter
upiór Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam normalnie Kasia Fundi napewno Ci doradzi On taka dobra dusza taki spokojny go?ć !OK , czasami tylko !scooter , ale tylko czasami . On wkońcu jest z Bydgoszvczy . Fundi licze na Ciebie chłopaki s? napewno na tak . Przeciesz to nasz rodzynek . Powodzenia do około 8 00 w Łasinie , szeroko?ci Panie i panowie .
Kaśka Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 No hej chłopaki.... ja do tych nerwowych nie należę - no może czasami - ale sama za wiele czasu nie mam dlatego wiedziałam, że będę mogła na Was liczyć i chociaż mam włosy blond to nie jestem "prawdziw? blondynk?"... i naprawdę szukałam i nic nie znalazłam dlatego nie lubię jak mnie kto? od razu atakuje !scooter chociaż mnie nie zna A na jutro samych fajnych winkli !piwko i szeroko?ci i super zabawy !OK
michu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Cze?ć Ka?ka Mam nadzieje że niedługo spotkamy sie w naszym gronie i zobaczysz jest superrrrrrr
Kaśka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Hejo!! Na pewno jestem jak najbardziej za...spotkaniem bedę miała okazje podpatrzeć większe moto, a np. AN 400 by mnie interesował pozdrawiam
upiór Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam KA|KA propozycja jest tylko kiedy i gdzie . Podaj czas i gdzie ,może okolice Bydgoszczy aby pasował dojazd może jaka? niedziela .NA maxi wkoło Bydgoszczy czekamy na date . Pozdrawiam serdecznie cał? Bydgoszcz i działki ogrodnicze !happybth .
Kaśka Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam, to może 10 sierpnia - bo akurat pojawi sie wolne popołudnie, co prawda w Poznaniu s? wy?cigi. Następny weekend odpada - wyjeżdżamy na moto na Mazury ze znajomymi (niestety jako plecak) trzydniówka 15-17 sierpnia !happybth !happybth !happybth Chyba że na spokojnie 24 sierpnia. Miejsce obojętne i godzina także. Rzućcie jakie? propozycje....... pozdrawiam p.s. nie mogę znale?ć tego nieszczęsnego manuala do UH 125 !happybth
Mareczek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Cze?ć Kujawiaki – Pomorzaki czytam sobie różne stronki Klubu burgmania.net !scooter !scooter !scooter http://www.burgmania.net/index.php?go=klub ze zdziwieniem zauważyłem że Was tam jeszcze niema. Jeste?cie zgran? „Paczka” więc może to już pora żeby się zarejestrować. !YES http://www.burgmania.net/index.php?go=6 Powodzenia !OK
upiór Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam . Jak kolegom data 24 pasi to ja jestem na tak !scooter . Planowałem z Michem wycieczke do Jzabeli mała mie?cina na zachud od Bydgoszczy . Byłem tam 25 lat temu na koloniach , no nie sam prawda Jolka !scooter . Poczekamy na odzew reszty szanownych państwa !scooter .
Bobas Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 U mnie chyba pasuje. Jest jednak mały problem. Michowi rozsypał się ponownie jego Burger King !scooter Mareczek, przeprowadziłem rejestrację na Forum, ale nie ma mnie tam jeszcze. Chyba kto? musi to zatwierdzić. To samo zrobił już Michu.
upiór Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam to i ja zrobiłem tak jak Bobas i mnie tam nie ma . Marek wspomonał że temat nagra z Burgim , zobaczymy co będzie dalej . Ciekawe co tam Michowi nawaliło . To szalony Burger King , Michu straci zdrowie i nerwy z tym War...em .
Tomekgdz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam to ja cały czas w Stegnie, UPIOREK masz ładne fotki ze spotkania . Pytanie co tu taka cisza !OKK żyjecie ? pisałem na GSM to tylko odezwał się Michu Robson i Marecek a reszta?co !scooter
Abach Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 .... a reszta?co !scooter Reszta zalana Nie widzisz co się dzieje za oknem? !OKK :) Pogoda nie dopisuje i nic się nie chce. Ale podobno pod koniec tygodnia ma być lepiej !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Chętnie bym gdzie? wyskoczył na dzień może dwa !scooter zostało mi jeszcze kilka dni urlopu
upiór Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tomek fotki ładne ale cała reszta !scooter !OKK . Nie wspominam miło a szkoda i to bardzo . Oczywi?cie chodzi mi o Mr?gowo .
Bobas Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tomas, byłem w pracy i nie mogłem odpisać. Potem oczywi?cie zapomniałem Pogoda była dzi? faktycznie paskudna. Z jeżdżenia skuterem raczej nici, co? Robson, w najbliższy weekend nie ma mnie w domu, ale w następny możemy gdzie? ?mign?ć. Kto jest chętny? !scooter !OKK !OKK
rob1969 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No to może mnie nowego przyjmiecie do grona kuj-pom. maximaniaków i pozwolicie wkupić się. Jestem gotow na wszelkie ( no prawie) propozycje. Chętnie się z Wami spotkam i poznam. Pozdrawiam.
Bobas Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Cze?ć Rob, fajnie, że jeste?. Bardzo chętnie się z Tob? spotkamy.My?lę,że nikt z chlopaków nie będzie miał nic przeciwko temu,żeby? doł?czył do naszej maximaniakowej ekipy. Spotkanko na pewno będzie niebawem. Pozdrowionka. Bobas
upiór Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam . To tak jak pisał Bobas jasna sprawa że jeste? z nami napewno niebawem spotkanie , będzie ono podobno 24 niedziela w godzinach porannych . może w Bdgoszczy a tam ustalimy co dalej . Jak pisała Ka?ka 24 sierpnia . Chyba że do 24 padnie inna data . Pozdrawiam maxi Upiór no i kujawsko / pomorskie . Orany a serdeczny kolega Mareczek i Ada? i no no cały nadmorski rejon .
Kaśka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Hej!! U mnie data 24 sierpnia jak najbardziej aktualna już nie moge sie doczekać wspólnego .... i spotkania pozdrawiam !OKK
Rekomendowane odpowiedzi