Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2008 Siedzialem wczoraj w garażu i my?lałem nad swoimi długimi kopytami. Co z nimi zrobić ???? Bobas, kup Tmaxa i po kłopocie !OK
Bobas Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 Na Burgmanii przymierzałem się do T-maxa. Słyszałem, że ma sporo miejsca na nogi. Niestety, okazało się, że miejsca jest znacznie mniej niż w SW Jak dobrze pamiętam to kolana klinowały mi się pod kierownic?. Przymierzałem się też do Burga 650. Moje długa?ne kolana opierały się na schowkach. Uważam, że SW ma najwięcej miejsca na nogi ze wszystkich maxi. Sprawa dotyczy oczywi?cie moich przebrzydle długich piszczeli !YES Dzięki likwidacji oparcia w SW sylwetka kierowcy może cofn?ć się spory kawałek. To idealnie rozwi?zuje problem. !OK Pozdro.
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lipca 2008 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2008 Na Burgmanii przymierzałem się do T-maxa. Słyszałem, że ma sporo miejsca na nogi. Niestety, okazało się, że miejsca jest znacznie mniej niż w SW Po moich przymiarkach do SW, wręcz odwrotnie !TAZ . Może się pomyliłe? i dosiadłe? żółt? motorynkę ??
Bobas Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 Z tym miejscem to pewnie zależy, kto ma dług? ko?ć piszczelow?, a kto udow?. W moim przypadku jest to piszczel i wła?nie dlatego blokuje mi się kolano pod kierownic?, np. na rondzie muszę wystawiać nogę mocno na zewn?trz. Wygl?da to komicznie !TAZ W SW jest regulowane oparcie. Jak się przymierzałe? to było może ustawione mocno do przodu i st?d to wrażenie, że miejsca na SW jest niewiele? Pozdrowionka.
mak Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Po moich przymiarkach do SW, wręcz odwrotnie . Może się pomyliłe? i dosiadłe? żółt? motorynkę ?? Ja pamiętam, że żółta motorynkę ujeżdżał kto? inny! !TAZ I nie będę pokazywał palcem kto. Powiem tylko, że zamiłowanie do koloru żółtego ma niejako nabyte...
Bobas Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 Michu, jak będziesz przy kompie napisz jak czuje się Twój Burgi. Robiłe? już t? uszczelkę ? A u mnie padły dzi? klocuchy hamulcowe w tylnym kole. Do ?rody SW stoi bez ruchu w garażu, bo dopiero wtedy przy?l? mi klocki.
Klubowicze robson Opublikowano 11 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2008 Pozwolę sobie napisać za Micha Uszczelka dzisiaj zamówiona,będzie za kilka dni i wtedy główny mechanik Fundi złoży wszystko do kupy i Michu będzie ?migał swoj? ch....? dalej !V
upiór Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam . Panowie takego pecha jak ma Michu na burga to szok ale ponoć Jolka go nie chciała . A teraz odgryza się na Michu , to ci burgolot .
Mareczek Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 ale ponoć Jolka go nie chciała I Jola ma racie że nie chciała !scooter AN400 tylko !scooter AN650 jak dobrze Micha podkręci !kiss to jeszcze w tym sezonie dokona zmiany na większy i zarazem sprawniejszy !scooter
upiór Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 Marek tak powiadasz ale była by sprawa daj mu Panie , i tak niech będzie !scooter . Tak na marginesie Michu wrazie czego młot 5 kg czeka !scooter .
Tomekgdz Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam po urlopie! Na pocz?tku bardzo serdecznie chcę podziękować za spotkanie,w którym mogłem brać udział.Oczywi?cie organizatorom koleżankom i kolegom dziękuję za mile spędzony czas. !scooter Kiedy i gdzie następne spotkanie? !scooter
Mareczek Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Kiedy i gdzie następne spotkanie? !scooter Tomcio jak to gdzie? W Grudzi?dzu u Twojego s?siada !kiss (krzys-68) w garażu !scooter kiedy? niezwłocznie. Będziemy szukali pr?du który gdzie? uciekł i kolega ma problem !scooter http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=6171&hl=
Bobas Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Opublikowano 13 Lipca 2008 Chłopaki, tak cały czas my?lę o jakiej? dłuższej podróży w Waszym towarzystwie. Wymy?limy jaki? wypad jeszcze w tym roku ? Mamy nowego kolegę z Grudzi?dza. Trzeba pokazać Krzychowi jak wygl?daj? skuterowe imprezy !kiss !scooter Tomas, odwiedz s?siada w wolnym czasie !scooter Bierzemy urlopy, pakujemy namioty i w drogę !scooter
michu Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Cze?ć wszystkim Ja cierpliwie czekam na uszczelkę Upiorku na ten młot 5kg to jeszcze przyjdzie czas !TAZ !TAZ !TAZ ]I Jola ma racie że nie chciała AN400 tylko AN650 Mareczku jeszcze troche musze się wstrzymać z t? zamiana na 650 siła wyższa Chłopaki,Bierzemy urlopy, pakujemy namioty i w drogę Bobasku Ja w pi?tek ide ostatni raz do roboty i urlopik 3 tygodnie. mam nadzieje że uszczeleczka przyjdzie nie bawem . Do miłego zobaczyska !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter 3 posty jeden pod drugim? Nastepnym razem prosze, zadaj sobie troche trudu i zmiesc to wszystko w 1. W koncu nie sa to Twoje pierwsze wypowiedzi. Posty lacze. dr.big
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2008 Po moich przymiarkach do SW, wręcz odwrotnie . Może się pomyliłe? i dosiadłe? żółt? motorynkę ?? Ja pamiętam, że żółta motorynkę ujeżdżał kto? inny! I nie będę pokazywał palcem kto. Powiem tylko, że zamiłowanie do koloru żółtego ma niejako nabyte... Nie mieszajcie w to mojego synka laleczki
upiór Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam . Stodoła padła razem zemn? . Ale mam teraz widok . Tylko teraz rękawy zakasać i do roboty . Michu mr?gowo czeka uszczelka w i jedziemy . Bobas ja od dzisiaj mam dwa tygodnie wolnego . A teraz wale spać może mi się przy?ni AN 650 . Powodzenia .
Mareczek Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 A teraz wale spać może mi się przy?ni AN 650 . . Brawo Upiorku !OK bardzo ładnie rozpocz?łe? urlop. Gdyby spotkanie w Kowalewie odbyło się w stodole to zapewne nie poniósł takich kosztów a stodoła może by się sama zawaliła !w00t Kolorowych snów !kiss
krzys-68 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Chłopaki,tak cały czas my?lę o jakiej? dłuższej podróży w Waszym towarzystwie. Wymy?limy jaki? wypad jeszcze w tym roku ? Mamy nowego kolegę z Grudzi?dza. Trzeba pokazać Krzychowi jak wygl?daj? skuterowe imprezy !piwko Tomas, odwiedz s?siada w wolnym czasie !kiss Bierzemy urlopy, pakujemy namioty i w drogę Nie jest tak Ľle Już po kłopocie na pamiatke( a raczej na zapas) mam nowy-zamiennik regulatora napiecia do burga sprzet jezdzi,pr?dy s?. została drobna kosmetyka-regulacja zaworów( bo chce teraz a nie po sezonie) -polerka i usuniecie rys( to zrobie sam po sezonie bo wiem gdzie i znam sie troszke na tym) Jutro wyjazd do Ilawy,pojutrze Bydzia oby tylko nie padalo ale ponoć Jolka go nie chciała I Jola ma racie że nie chciała AN400 tylko AN650 jak dobrze Micha podkręci !kiss to jeszcze w tym sezonie dokona zmiany na większy i zarazem sprawniejszy na dzien dzisiejszy tez bym zassał 650 ale na poczatek mialem obawy sporo czasu nie jezdzilem,przez ostatnie dwa lata wprawialem sie na mniejszych sprzetach wiec wszystko przede mn?.K2 zostanie w rodzinie bo nastepczyni juz próbowala i daje rade,za rok zdobedzie(chyba ) uprawnienia to wyjedzie na droge. Co do pytan: tor kartingowy w Bydzie jest udostepniany dla moto w jakies czwartki popoludniem ale które?Z racji technicznego układu toru chciabym troszke pocwiczyć i doszkolic umiejetnosci Posty lacze. Funkcja "edytuj" sie klania. dr.big
upiór Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam miło że kolega pisze , coras nas więcej powodzenia w ?miganiu do miłego spotkania . Może do mr?gowa kolega zawita z nami na , było by nam miło , powodzenia .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2008 Upiorku !scooter żal takiej stodoły gdzie teraz Jolka namiot rozbije?
upiór Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Fundi dlaczego , posiejemy trawke zobaczysz jak bedzie fajnie !holiday . No i oczywiscie grila postawimy . !scooter . A iglaki to Alina gdzie posadzi !scooter . Pozdrawiam .
michu Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Upiorku Jak zburzysz stodołe to dopiero będzie miejsca do tańcowania !scooter !scooter Uszceleczka do mojego burgiego już dzisiaj będzie w Bydgoszcz -Robson załatwił i za to mu serdeczne dzięki !holiday
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Lipca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2008 . No i oczywiscie grila postawimy . ! Czyżby ten co go mieli?my ochrzcić jest za mały ? !YES
Rekomendowane odpowiedzi