Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
Siedzialem wczoraj w garażu i my?lałem nad swoimi długimi kopytami. Co z nimi zrobić ????

Bobas, kup Tmaxa i po kłopocie !OK

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

35

• Bobas

30

• Mareczek

18

• robson

16

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na Burgmanii przymierzałem się do T-maxa. Słyszałem, że ma sporo miejsca na nogi. Niestety, okazało się, że miejsca jest znacznie mniej niż w SW :D

Jak dobrze pamiętam to kolana klinowały mi się pod kierownic?.

Przymierzałem się też do Burga 650. Moje długa?ne kolana opierały się na schowkach. Uważam, że SW ma najwięcej miejsca na nogi ze wszystkich maxi. Sprawa dotyczy oczywi?cie moich przebrzydle długich piszczeli !YES

Dzięki likwidacji oparcia w SW sylwetka kierowcy może cofn?ć się spory kawałek. To idealnie rozwi?zuje problem. !OK

Pozdro.

• Sympatycy
Opublikowano
Na Burgmanii przymierzałem się do T-maxa. Słyszałem, że ma sporo miejsca na nogi. Niestety, okazało się, że miejsca jest znacznie mniej niż w SW :lol:

Po moich przymiarkach do SW, wręcz odwrotnie !TAZ . Może się pomyliłe? i dosiadłe? żółt? motorynkę ?? ;)

Opublikowano

Z tym miejscem to pewnie zależy, kto ma dług? ko?ć piszczelow?, a kto udow?.

W moim przypadku jest to piszczel i wła?nie dlatego blokuje mi się kolano pod kierownic?, np. na rondzie muszę wystawiać nogę mocno na zewn?trz. Wygl?da to komicznie !TAZ

W SW jest regulowane oparcie. Jak się przymierzałe? to było może ustawione mocno do przodu i st?d to wrażenie, że miejsca na SW jest niewiele?

Pozdrowionka.

• Sympatycy
Opublikowano

Hmmmm może to !TAZ ;):lol:

180px-Ordinary_bicycle01.jpg

Opublikowano
Po moich przymiarkach do SW, wręcz odwrotnie  ;) . Może się pomyliłe? i dosiadłe? żółt? motorynkę ?? :(

Ja pamiętam, że żółta motorynkę ujeżdżał kto? inny! !TAZ :lol:

I nie będę pokazywał palcem kto. Powiem tylko, że zamiłowanie do koloru żółtego ma niejako nabyte... :(

Opublikowano

Michu,

jak będziesz przy kompie napisz jak czuje się Twój Burgi.

Robiłe? już t? uszczelkę ?

A u mnie padły dzi? klocuchy hamulcowe w tylnym kole. Do ?rody SW stoi bez ruchu w garażu, bo dopiero wtedy przy?l? mi klocki.

• Klubowicze
Opublikowano

Pozwolę sobie napisać za Micha ;) Uszczelka dzisiaj zamówiona,będzie za kilka dni i wtedy główny mechanik Fundi złoży wszystko do kupy i Michu będzie ?migał swoj? ch....? dalej :lol:;) !V

Opublikowano

Witam . Panowie takego pecha jak ma Michu na burga to szok ale ponoć Jolka go nie chciała . A teraz odgryza się na Michu , to ci burgolot :lol:;) .

Opublikowano
ale ponoć Jolka go nie chciała 

I Jola ma racie że nie chciała !scooter AN400 tylko !scooter AN650 jak dobrze Micha :angry: podkręci !kiss to jeszcze w tym sezonie dokona zmiany na większy i zarazem sprawniejszy !scooter

Opublikowano

Marek tak powiadasz ale była by sprawa daj mu Panie , i tak niech będzie !scooter . Tak na marginesie Michu wrazie czego młot 5 kg czeka !scooter .

Opublikowano

Witam po urlopie! Na pocz?tku bardzo serdecznie chcę podziękować za spotkanie,w którym mogłem brać udział.Oczywi?cie organizatorom koleżankom i kolegom dziękuję za mile spędzony czas. !scooter

Kiedy i gdzie następne spotkanie? !scooter

Opublikowano

Kiedy i gdzie następne spotkanie? !scooter

Tomcio jak to gdzie? W Grudzi?dzu u Twojego s?siada !kiss (krzys-68) w garażu !scooter kiedy? niezwłocznie. Będziemy szukali pr?du który gdzie? uciekł i kolega ma problem !scooter

http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=6171&hl=

Opublikowano

Chłopaki,

tak cały czas my?lę o jakiej? dłuższej podróży w Waszym towarzystwie.

Wymy?limy jaki? wypad jeszcze w tym roku ?

Mamy nowego kolegę z Grudzi?dza. Trzeba pokazać Krzychowi jak wygl?daj? skuterowe imprezy !kiss !scooter Tomas, odwiedz s?siada w wolnym czasie !scooter

Bierzemy urlopy, pakujemy namioty i w drogę :angry: !scooter

Opublikowano

Cze?ć wszystkim

Ja cierpliwie czekam na uszczelkę :(:(

Upiorku na ten młot 5kg to jeszcze przyjdzie czas !TAZ !TAZ !TAZ

]

I Jola ma racie że nie chciała :(  AN400  tylko :(  AN650

Mareczku

jeszcze troche musze się wstrzymać z t? zamiana na 650

siła wyższa :)

Chłopaki,

Bierzemy urlopy, pakujemy namioty i w drogę :(  :)

Bobasku

Ja w pi?tek ide ostatni raz do roboty i urlopik 3 tygodnie.

mam nadzieje że uszczeleczka przyjdzie nie bawem . Do miłego zobaczyska !scooter :) !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

3 posty jeden pod drugim? Nastepnym razem prosze, zadaj sobie troche trudu i zmiesc to wszystko w 1.

W koncu nie sa to Twoje pierwsze wypowiedzi. Posty lacze.

dr.big

• Klubowicze
Opublikowano
Po moich przymiarkach do SW, wręcz odwrotnie  :) . Może się pomyliłe? i dosiadłe? żółt? motorynkę ?? :)

Ja pamiętam, że żółta motorynkę ujeżdżał kto? inny! ;);)

I nie będę pokazywał palcem kto. Powiem tylko, że zamiłowanie do koloru żółtego ma niejako nabyte... :)

Nie mieszajcie w to mojego synka laleczki :P

Opublikowano

Witam . Stodoła padła razem zemn? . Ale mam teraz widok :P . Tylko teraz rękawy zakasać i do roboty . Michu mr?gowo czeka uszczelka w ;) i jedziemy . Bobas ja od dzisiaj mam dwa tygodnie wolnego . A teraz wale spać może mi się przy?ni AN 650 . Powodzenia ;):) .

Opublikowano
  A teraz wale spać może mi się przy?ni AN 650 . .

Brawo Upiorku !OK bardzo ładnie rozpocz?łe? urlop. Gdyby spotkanie w Kowalewie odbyło się w stodole to zapewne nie poniósł takich kosztów a stodoła może by się sama zawaliła !w00t Kolorowych snów :);):);) !kiss :):P

Opublikowano
Chłopaki,

tak cały czas my?lę o jakiej? dłuższej podróży w Waszym towarzystwie.

Wymy?limy jaki? wypad jeszcze w tym roku ?

Mamy nowego kolegę z Grudzi?dza. Trzeba pokazać Krzychowi jak wygl?daj? skuterowe imprezy whist  !piwko Tomas, odwiedz s?siada w wolnym czasie !kiss

Bierzemy urlopy, pakujemy namioty i w drogę :D  whist

Nie jest tak Ľle

Już po kłopocie

na pamiatke( a raczej na zapas) mam nowy-zamiennik regulatora napiecia do burga :D

sprzet jezdzi,pr?dy s?.

została drobna kosmetyka-regulacja zaworów( bo chce teraz a nie po sezonie)

-polerka i usuniecie rys( to zrobie sam po sezonie bo wiem gdzie i znam sie troszke na tym) :D

Jutro wyjazd do Ilawy,pojutrze Bydzia ;) oby tylko nie padalo

ale ponoć Jolka go nie chciała 

I Jola ma racie że nie chciała :o AN400 tylko whist AN650 jak dobrze Micha :o podkręci !kiss to jeszcze w tym sezonie dokona zmiany na większy i zarazem sprawniejszy :o

na dzien dzisiejszy tez bym zassał 650 ale na poczatek mialem obawy

sporo czasu nie jezdzilem,przez ostatnie dwa lata wprawialem sie na mniejszych sprzetach wiec wszystko przede mn?.K2 zostanie w rodzinie bo nastepczyni juz próbowala i daje rade,za rok zdobedzie(chyba ) uprawnienia to wyjedzie na droge.

Co do pytan:

tor kartingowy w Bydzie jest udostepniany dla moto w jakies czwartki popoludniem ale które?Z racji technicznego układu toru chciabym troszke pocwiczyć i doszkolic umiejetnosci :D

Posty lacze. Funkcja "edytuj" sie klania.

dr.big

Opublikowano

Witam miło że kolega pisze , coras nas więcej powodzenia w ?miganiu do miłego spotkania . Może do mr?gowa kolega zawita z nami na whist , było by nam miło , powodzenia whistwhist .

Opublikowano

ciezki temat,12 dni to duzo czasu...

• Klubowicze
Opublikowano

Upiorku !scooter żal takiej stodoły gdzie teraz Jolka namiot rozbije?

Opublikowano

Fundi dlaczego , posiejemy trawke zobaczysz jak bedzie fajnie !holiday .

No i oczywiscie grila postawimy . !scooter .

A iglaki to Alina gdzie posadzi !scooter . Pozdrawiam .

Opublikowano

Upiorku

Jak zburzysz stodołe to dopiero będzie miejsca do tańcowania !scooter !scooter

Uszceleczka do mojego burgiego już dzisiaj będzie w Bydgoszcz -Robson załatwił i za to mu serdeczne dzięki ;) !holiday

• Klubowicze
Opublikowano

.

No i oczywiscie grila postawimy . !

Czyżby ten co go mieli?my ochrzcić jest za mały ? !YES