Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mareczku znam Cię i wjem że chcesz żeby wszystko było OK , ale prosze nic nie robic i nic nie przywozic . No chyba że ktos ma sprcjalne życzenie na niespodzianki :rolleyes: . A teraz spadam na noc do pracy !scooter . Pozostało tylko 3 dni !happybth .

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

35

• Bobas

30

• Mareczek

18

• robson

16

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajnie było by żeby napoje :(  i jedzonko było różne, oczywi?cie  :blink: (zjadliwe) i daj?ce się wypić. !piwko

Mareczku

Oczywi?cie że co? przywieziemy do jedzonka itd. !scooter

Opublikowano

Chłopaki,

nie gniewajcie się, ale chcę kupić jedzonko na miejscu. Dam zarobić sklepikarzom w upiorowskim miasteczku :) Chcialbym co? upichcić, ale słabo wygl?dam z czasem. Podobnie u mojej kobitki.

Zegar tyka- jeszcze trochę i rozbijamy namioty :)

Opublikowano

Uwaga – Uwaga! :)

Upiór co? kombinuje :) Nie wiem czy ubranko sportowe czy wieczorowe obowi?zuje.

Jestem po kilku rozmowach z Tomciem od rana i moja głowa jest jak pijana, Upiorek kombinuje i już nie wiem czy ze spotkania nie zrobi się impreza do białego rana, a może kilku dniowa aż rozboli nas nie tylko głowa. !placz1 !placz1 !piwko !piwko !placz1

PS. Witek co wymy?liłe???? !sciana

Opublikowano

Witam . Nie dzwonic nie pisać , tylko do kowalewa zawitać !placz1 .

• Klubowicze
Opublikowano

Tak też mi powiedział !placz1 Upiorek nasz !placz1

Marek - ja zabieram dres i garnitur , nigdy nie wiadomo !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

No fajnie......

Za zaproszenie dziękujemy i poprosimy o jakies namiary na ten Motel, bo geriatrycy/mężczyĽni i kobiety/ nie sypiaj? w namiotach !placz1

I jakby kto? co? powiedział co się szykuje?????

.... bo tak w ciemno !placz1

wieczorowo i już nie słonecznie spinka

• Sympatycy
Opublikowano
Za zaproszenie dziękujemy i poprosimy o jakies namiary na ten Motel, bo geriatrycy/mężczyĽni i kobiety/ nie sypiaj? w namiotach 

Legenda:

geriatrycy: Lechu

mężczyĽni: Orzech, Fistaszek

i kobiety: podobno Spinka !scooter

Ja potwierdzam przybycie wraz z Fistaszkiem około 15-16 w sobotę

Pozdrawiam Orzech

Opublikowano

Od kilku godzin jeste?my już w domku, po drodze u Tomka w Grudzi?dzu wypili?my co nieco :) i w drogę.

Jeszcze raz Wielkie Dzięki dla Upiora i jego Żonki !scooter :):) za zorganizowanie i przygotowanie super spotkania !OKK !happybth !piwko Oraz dzięki wszystkim uczestnikom spotkania za super zabawę i możliwo?ć pogadania :)

Fotki zostan? wstawione niezwłocznie tylko operatorka serwera pojawi się w domu. :P

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również dziękuję bardzo za go?cinę. Upiory jeste?cie wielcy !happybth !OKK

Opublikowano

I Ja Wam wszystkim dziękuje !OKK

Opublikowano

Bobasy też bez przygód dotarły do domu.

Dzięki jeszcze raz dla Upiora i jego pomocników. Nie wyobrażałem sobie, że czeka nas taka wypasiona impreza. !happybth

Podziękowania dla wszystkich uczestników spotkania za super zabawę !OKK

No i pozdrowienia dla całej ekipy od rycerzy z zamku w Golubiu Dobrzyniu !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie :P Po pierwsze - Upiór i Alina - ogromny szacun dla Was !OKK !happybth !piwko

Imprezka była niesamowita , po prostu słów mi brakuje. Fajnie było spotkać sie znowu w tak zacnym gronie koleżanek i kolegów :) , ale co dobre szybko sie kończy , i znów ta szara rzeczywisto?ć !scooter ale mam nadzieje , że niebawem się spotkamy.

• Sympatycy
Opublikowano

!scooter A ja nawet na poci?g zd?żyłam ;)

Wielkie podziękowania i ukłony w stronę Upiora i żonki Jego. !happybth

Jeszcze raz :

!happybth 100 lat dla Aliny !happybth

Organizacja godna podziwu, a i dochowanie tajemnicy do końca !happybth

p.s.Małe pytanko , czy tęczę podwójn? też zamawiali?cie???

Gość Fistaszek
Opublikowano

Również doł?czam się do podziękowań. Impreza była suuuuuuper i na pewno zostanie w pamięci (choć u niektórych tylko wyrywkowo !happybth ).

Miło było Was wszystkich poznać i się z wami bawić.

Pozdrawiam i do zobaczenia !happybth

Opublikowano

O kurcze, az Wam (oczywiscie pozytywnie !happybth ) zazdroszcze !happybth .

Opublikowano

Witam . Spinko tęcze dostali?my gratis na nasze spotkanie :D . Kochani serdeczne dzieki za przybycie i mił? zabawe Alina wszystkich Was pozdrawia . Dzieki Markowi za fotki s? wspaniałe . A tak na serjo to podziekowanie dla Marysi . Dzieki koleżankom za pomoc w kuchni . Mam tylko cich? nadzieje że wszystko bylo ok :D . Ci co byli niech wspominaj? Kowalewo jak najlepiej i pierwsze spotkanie Kujaw i Pomorza . Pozdrawiam serdecznie i powodzenia <_< .

Opublikowano

Ale super zdjęcia :D

Robson, na swojej firmowej fotce wygl?dasz zaj.......... :D<_<:D

Pozdrawiam Kujawy i Pomorze :D

• Sympatycy
Opublikowano
Ci co byli niech wspominaj? Kowalewo jak najlepiej i pierwsze spotkanie Kujaw i Pomorza .

Zaraz, zaraz, na fotach było widać jaki? odłam Mazowsza <_<

• Sympatycy
Opublikowano

Oj Grzesiu raptem 4 osoby. Niektórzy maj? robale i szwędaj? się to tu to tam <_<

Opublikowano

Witam . Orzeszku co niektórzy może i maj? robale . A co niektórzy maj? cięszke poranki , hi hi hi :D:D . <_< Żartowałem to było tak dawno :D .

• Sympatycy
Opublikowano

Poranek był ciężki bo impreza była przednia !OKK Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie !tut

Opublikowano

cze?ć chłopaki

Imprezka była super.

Upiorku dziękujemy za fantastyczn? imprezke, wszyscy byli?my w pozytywnym szoku.

pozdrowionka dla naszej ekipy :angry:;););) !NOT

Opublikowano

Siedzialem wczoraj w garażu i my?lałem nad swoimi długimi kopytami. Co z nimi zrobić ???? W szpitalu nikt nie chciał podj?ć się skrócenia !YES

Ostatnio na wolnym ostrym łuku zahaczylem znowu kolanem o kierownicę.

Nogi zostaj? w swoim miejscu :D We wtorek przerabiam cale siedzenie likwiduj?c oparcie kierowcy. Już je wla?ciwie zdj?łem. Teraz będę siedział jak król na swojej SW :D Mogę mieć prawie wyprostowane nogi. Co za wspaniałe uczucie !OK

Pozdrowionka.