Abach Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 ze swoim srebrnym skrzydłem w parku maszyn?. Chyba jestem daltonist? Moje też jest srebrne mimo, że czarne Co tak cicho? Jeszcze odsypiacie zlot? !winkiss
upiór Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam . Adam wła?nie ide na !yeah , mamy 25 lecie szkoły podstawowej , co będzie rano . A o zlot to normalnie jade na następny , impreza udała Wam się na 6 , tylko szkoda że tylko 3 dni , wale przymieżać garnitur . Pozdrawiam maxi !yeah .
Tomekgdz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Koledzy co to ? Po, zlocie cisza brak sił na następne spotkanie Ja czekam na jakie? propozycje i oczywi?cie na wakacje wakacje wakacje.
Bobas Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 No niebawem spotykamy się u Upiorka Z tymi siłami to faktycznie u nas jako? słabo Mniej seksu Panowie, a więcej pisania
upiór Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 No wła?nie 5 lipca , dla maxi , tylko ta pogoda oby nie padało . Godzine spotkania ustalam na 14 00 , czas na rozbicie namiotu , spacer po kowalewie , wycieczka na zamek do golubia dobrzynia o godzinie 19 00 gril i biesiada w miłym gronie , uroczyste odpalenie grila , no i oczywi?cie po?więcenie przes starszego grupy . Czas na wspomnienie zlotu w sycowej i dalsze plany sezonu 2008 . A tak na marginesie mam mały bałagan zakładam wode miejsk? ale mam nadzieje że wam nie będzie to przeszkadzać . Wrazie załamania pogody wspominam o motelu ,ale pogoda ma być załatwiłem z szamanami . Bardzo prosze o potwierdzenie spotkania , Pozdrawiam do 5 lipca .
pidzam Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 A Pidzmakow przygarniecie?? Namiot mam i resztki watroby tez sie znajda.
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Qrde może i ja się do Was wybiorę. Akurat będę wcze?niej wracał z Open'era w Gdyni więc nic nie zaszkodzi pojechać waszymi okolicami tym bardziej, że obok jest miejscowo?ć Orzechowo. Przyjmiecie Orzecha na Swoje wło?ci, je?li tak to dajcie jaki? namiar na miejsce Waszego pobytu. Pozdr.
Mareczek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Potwierdzam zamiar przybycie do Kowalewa 5 lipca na spotkanie regionu( Kujawsko- Pomorskiego) Przyjadę prawdo podobnie z Żon? , jeszcze sporo czasu do spotkania wszystko może się jeszcze zmienić. Przed wyjazdem do Kowalewa mam jeszcze zaplanowany tygodniowy urlop i do przejechania (2 – 2,5) Tkam. Oraz wypad do Tomcia / Stegna w celu testowania namiotu. !piwko !piwko
Bobas Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja również potwierdzam przybycie na nocne biesiadowanie u Upiorka. Prawdopodobnie przyjadę z moim 12- letnim synem. Upiór Junior i Bobas Junior jako? chyba zorganizuj? sobie czas !piwko Pozdrowionka dla wszystkich
Klubowicze robson Opublikowano 20 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2008 Siemka !piwko U mnie trochę się komplikuje - 5 lipca muszę być w pracy , czę?ć załogi będzie na urlopach , a w soboty jest u nas największy ruch w najlepszym przypadku może uda mi się urwać tak ok. 15 -16 , ale jeszcze zobaczymy. mam nadzieję do zobaczenia 5 lipca ( w najgorszym razie dopiero ok. 22 !piwko P.S. Pidżamki i Orzech - oczywi?cie zapraszamy serdecznie
Tomekgdz Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam to i ja potwierdzam przybycie do Kowalewa . !scooter
Bobas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wszyscy zalatani jak psiaki. Nikt nic nie pisze Na szczę?cie za dobry tydzień upiorowski zlocik Do zobaczenia.
michu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Siemanko chłopaki Nareszcie jestem mobilny Częsci przyjechały no i Fundi poskładał mi mojego szerszenia !YES Oczywi?cie potwierdzam przyjazd. Już sie nie mogę doczekać spotkania. !scooter !piwko
michu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ziomki Jestem mało dostępny bo jak zapewne wiecie siedze na działeczce Do zobaczyska u Upiorka
Klubowicze robson Opublikowano 25 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witaj z powrotem Michu Cieszę się , że jeste? znowu mobilny P.S. Też nie mogę się doczekać naszego spotkania , ale chyba dopiero 5 lipca póznym wieczorem
upiór Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam maxi Michu niewidze tego spotkania bez ciebie osobi?cie za sycow? . Robson Robson popraw się bo będe . Do spotkania zostało 8 dni !scooter . Michu Jolki nie zapomnij , żartowałem !piwko .
Klubowicze robson Opublikowano 25 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak wspomniałem - choćby i pózn? noc? , ale będę nie martw sie Upiorku
Mareczek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak wspomniałem - choćby i pózn? noc? , ale będę nie martw sie Upiorku Ja i zapewne inni uczestnicy spotkania u Upiora będ? czekali na Ciebie choćby nawet do rana.!happybth !tut My jeste?my już przygotowani prezenty urodzinowe już przygotowane. Tylko do spotkania jeszcze tydzień pracy. !happybth !scooter !piwko .
upiór Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam Mareczku zleci zleci czekam w sobote około 14 00 . Z tego co narazie widać pogoda ma dopisac .
Mareczek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Gdyby kto? nie wiedział gdzie odbędzie się spotkanie !OK 05.07.2008 na zdjęciu SAT widać nawet skuter Upiora jak stoi obok domu. !OKK http://mapa.szukacz.pl/?n=53.166667&e=18.9...alewo_Pomorskie
Bobas Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Dzięki Mareczku za pomoc. Fajna ta mapka- można j? przesuwać tak samo jak w nawigacji. No to możemy już odliczać godziny do naszego spotkania. !OK Tak jak wspomniałem przyjeżdżam z plecaczkiem w postaci mojego syna Robson, czekamy na Ciebie jak długo będzie trzeba. Przy okazji mam pytanko : gdzie najlepiej w skuterze zamocować namiot ? Pozdrawiam. Bobas
michu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Cze?ć Chłopaki Robson oczywi?cie że będziemy na ciebie czekać Bobas ja namiot mocuje pod kufrem Upiorku Jolka nie może sie już doczekać
upiór Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam maxi do spotkania zostało tylko 4 dni .
Klubowicze robson Opublikowano 30 Czerwca 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam maxi do spotkania zostało tylko 4 dni . Ja już też odliczam czas do naszego spotkania
Mareczek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Do spotkanie w Kowalewie u Upiora pozostało jeszcze kilka dni więc może to już pora żeby uczestnicy zastanowili się co zrobi? i przywioz? na grilla – biesiadę. Fajnie było by żeby napoje !OKK i jedzonko było różne, oczywi?cie (zjadliwe) i daj?ce się wypić. PS. Sam osobi?cie poczyniłem pewne kroki w przygotowaniu jedzonka (takiego jakiego jeszcze podejrzewam nie jedli?cie ).
Rekomendowane odpowiedzi