Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojechałem dzi? do Szymbarku.

Jest tam dom, który wybudowano do góry nogami.

Niesamowita sprawa.

Wypatrywałem w trasie kogo? z naszych Burgmaniaków, ale nikogo nie wylukałem.

Gdyby? napisał ze będziesz to zapewne kilku Burgmaniaków Ciebie by wygl?dało. ;);):D

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

35

• Bobas

30

• Mareczek

18

• robson

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Czołem skuteromaniacy razem z michem byczymy się na działce :D i raz poraz mały wypadzik :) Bobas gdyby? się odezwał pojechaliby?my z Tob? ale Ty nie ;);) Upiorku areox chodzi pasek wymieniłe? czy dałe? sobie spokój my?le że odwiedziny w Kowalewie były przyjemne dla wtron :)

POZDRO :):)

Opublikowano

Panowie,

sorki, że tak sam pojechałem z partyzanta.

Zrobiłem tak, bo temat narodził się w ci?gu kilku chwil.

Z powodu braku czasu nie mogłem tego zaplanować nawet 1 dzień wcze?niej.

Wsiadłem po prostu na skuta i jazda przed siebie.

No i w ten sposób wyl?dowałem w chacie, która stała na głowie :D

• Klubowicze
Opublikowano

Bobas - Ty niedobry :) sam jezdzisz , kolegów nie zabierasz... a ja siedzę w domu , wybierałem sie na przejażdżkę , ale wła?nie zaczęło padać :) , chociaż niewykluczone , że za jak?? godzinkę może dwie , pod warunkiem że będzie sucho. sprzęt umyty i trochę mi szkoda :)

pozdrowienia dla Wszystkich

Opublikowano

Fundi powitać Was w kowalewie to była dla mnie wielka sprawa , szkoda tylko że ta pogoda :) . Jesli chodzi o AEROXA to sprzęgło :) , warte zrobienia fotki dla potomnych . A kolega Bobas drogo za to zapłaci :):) !tut . Do burgmani tylko 13 dni !tut .

Opublikowano

Witam koledzy wszyscy już tu pisz? na temat wyjazdu na burgmanię a u nas od tygodnia cisza. Czy wszyscy zbieraj? siły na wyjazd , a może na co? innego. !OK

Opublikowano

Ja mam siły zebrane. W pi?tek rano czekam na Was w |wieciu.

Szczegóły uzgodnimy telefonicznie.

Założylem dzi? do SW ?wiece platynowe. Chodzi jak zegareczek :D

To do zobaczyska Chłopaki.

Opublikowano

Witam :P . Tomek pewne ustalenia zapadły spotkanie w pi?tek w zatocce koło ?wiecia o koło 9 00 i walimy do naszego serdecznego kolegi Mareczka . Będe ja i Bobas , Michu i Fundi z Paniami prawdopodobnie dotr? w godzinach popołudniowych ale to narazie nic pewnego , a niestety dobry kolega Robson jedzie w czwartek z warszawiakami ;) ma nam piwa pilnować ;) . Ustalam ze w czwartek komputer i telefony w razie czego s? do kontaktu w razie czego , odpukać w deche. :D . Zostało tylko 8 dni . Pozdrawiam . Dopisze tylko to Bobas jak będzie ciepło to w czym ja będe spał :P;) .

Opublikowano
Witam  :D . Tomek pewne ustalenia zapadły spotkanie w pi?tek w zatocce koło ?wiecia o koło 9 00 i walimy do naszego serdecznego kolegi Mareczka

Bardzo się cieszę że wszystko już ustalili?cie. Będę na Was czekał. ;)

Opublikowano

Witam . Pogoda wspaniała , więc wale na rekiny , do BURGMANI zostało tylko 4 dni !YES .

Opublikowano

No, do Burgmanii jeszcze troszeczkę czasu.

Spotykamy się z Upiorem w pi?tek o 9-tej w zatoczce pod |wieciem. |migamy w stronę Grudzi?dza i zwijamy tam Tomka.

Stamt?d do Mareczka i dalej już wiadomo gdzie :blink: !YES

Do zobaczyska.

Opublikowano

Cze?ć Chłopaki

Ja i Fundi z naszymi kobietkami dopiero dotrzemy w sobotę wcze?nie rano.Zrobimy wam pobudkę. Bardzo żałuje ,że nie będziemy mogli spotkać się z wami w pi?tek , ale siła wyższa- kobiety pracuj? !YES :blink::)

• Klubowicze
Opublikowano

Mam pomysł :) Przyjedzcie jednym !YES w pi?tek , a Wasze kobiety drugim w sobotę. :blink:

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo ?mieszne :blink: Robsonie pomysł przedni tylko jest problem z nami.

Przy skuterach naszych jest tylko jedna kierownica !sciana

• Klubowicze
Opublikowano
Bardzo ?mieszne :blink: Robsonie pomysł przedni tylko jest problem z nami.

Przy skuterach naszych jest tylko jedna kierownica :(

Panowie - nie wiecie co zrobić?Kierował będzie silniejszy :)

Do zobaczenia w sobotę :( !sciana :(

Opublikowano

Bobas to teraz wytłumacz nam wszystkim, co robiłe? w nocy sam na sam ze swoim srebrnym skrzydłem w parku maszyn :D:D

• Klubowicze
Opublikowano
Bobas to teraz wytłumacz nam wszystkim, co robiłe? w nocy sam na sam ze swoim srebrnym skrzydłem w parku maszyn :D:D

??????? :D:D

Opublikowano

Dokładnie nie pamiętam, ale chyba mówiłem mojej Hondzie, że j? kocham :D:D

Opublikowano

Witam . Bobas zakochany , powiem zdradze i narobie plotek <_< . Adam a gdzie ja wtedy byłem . Jak to bylo , cała noc przed nami chyba jako? tak :lol: .

Opublikowano

Witam, nie wiem jak tam jest z Bobasem, ale ja spałem :) i agresywno?ć 0000 . My, czyli Ja z Mareczkiem rozmawiali?my cał? noc :) o silniku do skutera :)

• Klubowicze
Opublikowano

Czołem Kujawiacy

Odno?nie nocnych wypadów Bobasa to :małe skuterki się kupuje nie robi.

A jezeli już to bez UNIMIL

Teraz na poważnie Michowi pękł mostek trzymaj?cy dzwignie zaworów ,ogółnie nie jest aż tak żle. Czę?ci już s? i zaraz Michu będzie ?migał :)

Opublikowano

Fajosko, że Michu niebawem doł?czy do jezdż?cych Burgmaniaków. :)

Dobrze, że awaria trwała tylko kilka dni. :)

Pamiętacie jak czekałem 2 miechy na moje X9 ? :)

• Klubowicze
Opublikowano

Bobas spoko awaria namierzona była już w poniedziałek czekamy za klamotami jak się pojawi? to po 2 godz. w droge

ze swoim srebrnym skrzydłem w parku maszyn?. Chyba jestem daltonist?

proszę używać funkcji "edytuj" zamiast dopisywać kolejny post. posty ł?cze

Artix

Opublikowano
Bobas to teraz wytłumacz nam wszystkim, co robiłe? w nocy sam na sam ze swoim srebrnym skrzydłem w parku maszyn :)  !happybth

Abach nie wiem czy dobrze widziałe? i słyszałe?. !happybth Honda tak piszczała że aż centralka w asfalt się wbijała. :):) !scooter :):):)

Opublikowano

Witam Panowie !

Cieszę się że mogłem was poznać , dobrze się bawiłem w waszym towarzystwie :) . Fajnie że się spotkali?my i do zobaczenia na trasie !happybth

Pozdrawiam

DIZEL