Sympatycy siemik Opublikowano 4 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2009 Też tak bym napisał po kilku butelkach-"WINA"Bez urazy,sam winka nie pije i wierzę że też nie używasz tego trunku !happybth .Oczywiście przemknęło mi przez czaszkę winko tzw."patykiem pisane" !tut
winpio Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Też tak bym napisał po kilku butelkach-"WINA"Bez urazy,sam winka nie pije i wierzę że też nie używasz tego trunku !tut .Oczywiście przemknęło mi przez czaszkę winko tzw."patykiem pisane" !tut zbyt siarczyście napisane? hmm,może ale chłopak ma"poczucie humoru" to się nie obrazi , mam nadzieje !happybth
monk Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 hmm,może ale chłopak ma"poczucie humoru" to się nie obrazi , mam nadzieje !happybth Nie no, do obrażania mi daleko !happybth Mam świadomość, że często moje żarty są, hmm.. "dla starych kumpli" a nie dla "świeżych znajomych", dlatego tym bardziej się cieszę, że ktoś rozumie moje "poczucie humoru" i można sobie pożartować !happybth winpio -(już było) Ojciec Pio. (a teraz rozwinięcie) Wiem, że Ojciec Pio miał sny ukazujące księży w złym świetle, ale żeby od razu mnicha duponifikować? !OKK
winpio Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 hmm,może ale chłopak ma"poczucie humoru" to się nie obrazi , mam nadzieje !piwko Nie no, do obrażania mi daleko Mam świadomość, że często moje żarty są, hmm.. "dla starych kumpli" a nie dla "świeżych znajomych", dlatego tym bardziej się cieszę, że ktoś rozumie moje "poczucie humoru" i można sobie pożartować winpio -(już było) Ojciec Pio. (a teraz rozwinięcie) Wiem, że Ojciec Pio miał sny ukazujące księży w złym świetle, ale żeby od razu mnicha duponifikować? !tut no przecież nie od razu hihihi mam nadzieje że spotkamy się na ognisku ,a może jesze na mszy !happybth to poznamy się osobiście pozdro
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2009 Z żółtym Burgmanem.
reno Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 moje dziecko zaglądając mi przez ramię; z orlenem
magart Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 z facetem śpiącym w jednym łóżku z 2oo
Gość auksencjusz Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 hm... ze sztuką magii. Oby ta magia się źle nie skończyła. !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Z samolotem
misioooo Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Dawne reklamy "Orzech przeleciał już całe miasto" Zatem ze słodyczami!
voit Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 uszatek ... bo klapnięte uszko mam...
Dakota Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Volt... a tak z 500 !happybth
ptaku_1 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 z jeans-ami kiedys takie byly chyba z trurcji je przywozili !happybth
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Groźny ptaszek bo został tylko-1
Gość auksencjusz Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 kojarzy mi się ze zdziwieniem w stylu: "Ja cię kręcę!" a numer 735? tego nie potrafię wytłumaczyć.
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Ale naprawdę czujesz się kwitnący? pzdr
Truszek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ale naprawdę czujesz się kwitnący? !piwko pzdr A ty czujesz się szorstki
Klubowicze Profesor Opublikowano 15 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2009 Okruszek...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2009 czarodziej artysta
Abach Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jo Andrzej, też ze wsi I rocznik ten najlepszy !OKK
Rekomendowane odpowiedzi