Klubowicze robson Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam !piwko tak jak w te http://moto.allegro.pl/item341981943_yamah..._ubespiecz.html macie - czy oferta warta jest uwagi ?
Gość Dancyf Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Robson – pojazd jest z mojego terenu więc je?li my?lisz na poważnie to w wolnej chwili mogę podjechać do wła?ciciela (musisz tylko zdobyć jaki? kontakt) i obejrzeć go z bliska. Wrażenia z oględzin mogę Ci opowiedzieć. Jakby co do daj znać!
puzon Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 !OK Witam! Dla jednego stan idealny może być stanem dobrym dla drugiego.cena nie zachwyca,gdyby nawet stan idealny był,to max 11000zł.pozdrawiam
MISIEK Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 "może kto? wie co? o tym?" Jest już taki temat na forum !OK : KLIK
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Tak jak napisał Misiek, dla tego typu tematów mamy osobny w?tek. Je?li za? chodzi konkretnie o tę sztukę, parę słów znajdziesz również w tamtym w?tku: Czy oferta jest interesujaca? Ogólnie, sprzęt sprowadzony z USA, jedna tarcza z przodu, odblaski, prędko?ć w milach. pzdr Tak jak napisał Szorstki... do takich pytań jest już stworzony osobny topic. Zamykam. MariuszBurgi
Rekomendowane odpowiedzi