Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Norwegia/Francja - Pollacco/Pollacca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dojechalismy szczesliwie do domu...

Kolko sie zamknelo:)

Tylko wysiadl dysk na ktorym mamy jakies 3/4 zdjec:)

pozdro.Pollacco

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

17

• Pollacco

8

• szorstki

4

• orzech

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

No proszę i wrócili....

Gratulacje dla twardzieli !winkiss

Obserwowałem ten w?tek, relacje esemesowe, jestem pełen podziwu dla Was. Taka podróż i zapakowali?cie się tylko w kufer !piwko . Dobrze, że nie wiercili?my otworów na dodatkowy bagażnik !OKK :lol: , teraz trzeba było by to jako? naprawiać :huh: .

Mam nadzieję, że zobaczymy jakie? fotki z wyprawy mimo padnięcia dysku. Zawsze to 1/4 została.

Zazdroszczę Wam.... !scooter troszkę :lol:

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo! !scooter

Jestem pełen podziwu i zazdro?ci.

P.S. No to mamy nominację numer jeden do tytułu "twardego tyłka roku"!

Opublikowano

Miło było odwiedzić was końcowym etapie waszej wycieczki a i koncert był !scooter .

Ja i Kicia dziękujemy za mił? atmosferę warto było spotkać się z wami w Oławie. Mam nadzięję że będę miał jeszcze okazje posuchać was na jakims koncercie.

PS. Dziękuję również za zorganizowanie noclegu i witam w gronie twardych tyłków.

• Sympatycy
Opublikowano

No to fajnie, że wrócili?cie.

Jak widać pomimo różnych 'problemów' natury technicznej sprzętu i paznokcia( !winkiss ) dotarli?cie do METY, czego Wam gratuluję.

Należy się Wam dodatkowy RESPECT za fakt, że jeste? ?wieżym 'Skuterzyst?' i od razu popłyn?łe? na głębok? wodę, ze swym 'Sercem' u boku.

Pozdrawiam i podziwiam...Kuba !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Witam w koncu na Tarchominie !winkiss

Respect... !scooter

• 2 lata później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Fajne wspomnienie.

Właśnie przyszło mi do głowy taka propozycja aby stworzyć na forum "Imprezy, podróże" mapę na której zaznaczane będą miejsca gdzie dotarli Burgmaniacy podczas swoich wypraw (na podstawie ich relacji z podróży).

Co do zdjęć, najbardziej spodobało mi się zdj. 5. !OKK To jest to co lubię. Czasem trzeba zrobić masę zdjęć aż zrobimy właśnie takie ujęcia !OKK

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 20.04.2011 o 14:27, Pollacco napisał(a):

Odkopalem temat poniewaz udalo mi sie w koncu wrzucic zdjecia z tej wycieczki na picasa:)

troche po fakcie bo trzy lata pozniej ale zawsze:)

milego ogladania:)

https://picasaweb.google.com/PollaccoTarcho/Norwegia2008#

Już myślałem, że nigdy nie zobaczymy zdjęciówek z tej mega wyprawy,

a tu taka niespodzianka !w00t

Patryk, masz racje No.5 rządzi !OKK

pzdr i plusik :)

• Klubowicze
Opublikowano

Wyprawa super-Gratulacje.

Zmień markę skutera bo szkoda twojego talentu do reklamy tego badziewia.

Opublikowano

Widzę,że kolega reprezentuje podobny styl fotografowania co ja :P

Opublikowano

swietna wyprawa, tez chciałbym tak wyruszyc na odpowiednim skuterze w podróż. Gratuluję zdjęć! Tyłki was nie bolały? :P

Opublikowano

Bardzo fajnie ogląda się zdjęcia z Waszej wspaniałej przygody. Zdjęcia super oddają spokój i dziewiczość skandynawskiej przyrody - nasunęła mi się taka myśl - na szczęście polski biegun zimna- gdzie mam przyjemność żyć - jest rzeczywiście upalnym południem dla Skandynawów !YES . Ciekawe jest bardzo zdjęcie nr 7 - z sygnalizacją świetlną - rozumiem, że jest to symbol i dowód jednocześnie, że polscy użytkownicy skuterów zawsze poruszają się zgodnie z przepisami - zielone - można jechać... !OKK

A tak na poważnie - interesuje mnie torba,której użyliście w przekroku - czy jest jakaś specjalna dedykowana do tego celu czy może zaadaptowaliście jakąś inną. Będę wdzięczny za informację.

Pozdrawiam , gratuluję i"zazdraszczam" !OK

-Szymon - boochos

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za link. !OK Właśnie dokonałem płatności :) Jak tylko przyjdzie do mnie przesyłka, przetransformuje :) swego skuta na jucznego wielbłąda.

Pozdrawiam i życzę wzrostu temperatur (nam wszystkim) - bo teraz to takie skandynawskie bardziej...he he - Szymon-boochos

• 2 tygodnie później...
Gość Kristof
Opublikowano

Wyprawa super mam nadzieje ze tez razem z plecaczkiem kiedyś się na taką lub podobną wybierzemy zdjęcia pierwsza klasa a w szczegulności piąteczka !OKK

pozdrawiam