Pollacco Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Dojechalismy szczesliwie do domu... Kolko sie zamknelo:) Tylko wysiadl dysk na ktorym mamy jakies 3/4 zdjec:) pozdro.Pollacco
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2008 No proszę i wrócili.... Gratulacje dla twardzieli !winkiss Obserwowałem ten w?tek, relacje esemesowe, jestem pełen podziwu dla Was. Taka podróż i zapakowali?cie się tylko w kufer !piwko . Dobrze, że nie wiercili?my otworów na dodatkowy bagażnik !OKK , teraz trzeba było by to jako? naprawiać . Mam nadzieję, że zobaczymy jakie? fotki z wyprawy mimo padnięcia dysku. Zawsze to 1/4 została. Zazdroszczę Wam.... !scooter troszkę
Pleban Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Brawo, brawo, brawo! !scooter Jestem pełen podziwu i zazdro?ci. P.S. No to mamy nominację numer jeden do tytułu "twardego tyłka roku"!
pilot Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Miło było odwiedzić was końcowym etapie waszej wycieczki a i koncert był !scooter . Ja i Kicia dziękujemy za mił? atmosferę warto było spotkać się z wami w Oławie. Mam nadzięję że będę miał jeszcze okazje posuchać was na jakims koncercie. PS. Dziękuję również za zorganizowanie noclegu i witam w gronie twardych tyłków.
Sympatycy Kubo Opublikowano 4 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2008 No to fajnie, że wrócili?cie. Jak widać pomimo różnych 'problemów' natury technicznej sprzętu i paznokcia( !winkiss ) dotarli?cie do METY, czego Wam gratuluję. Należy się Wam dodatkowy RESPECT za fakt, że jeste? ?wieżym 'Skuterzyst?' i od razu popłyn?łe? na głębok? wodę, ze swym 'Sercem' u boku. Pozdrawiam i podziwiam...Kuba !scooter
Klubowicze oakowsky Opublikowano 4 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2008 Witam w koncu na Tarchominie !winkiss Respect... !scooter
Pollacco Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Odkopalem temat poniewaz udalo mi sie w koncu wrzucic zdjecia z tej wycieczki na picasa:) troche po fakcie bo trzy lata pozniej ale zawsze:) milego ogladania:) https://picasaweb.google.com/PollaccoTarcho/Norwegia2008#
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Fajne wspomnienie. Właśnie przyszło mi do głowy taka propozycja aby stworzyć na forum "Imprezy, podróże" mapę na której zaznaczane będą miejsca gdzie dotarli Burgmaniacy podczas swoich wypraw (na podstawie ich relacji z podróży). Co do zdjęć, najbardziej spodobało mi się zdj. 5. !OKK To jest to co lubię. Czasem trzeba zrobić masę zdjęć aż zrobimy właśnie takie ujęcia !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W dniu 20.04.2011 o 14:27, Pollacco napisał(a): Odkopalem temat poniewaz udalo mi sie w koncu wrzucic zdjecia z tej wycieczki na picasa:) troche po fakcie bo trzy lata pozniej ale zawsze:) milego ogladania:) https://picasaweb.google.com/PollaccoTarcho/Norwegia2008# Już myślałem, że nigdy nie zobaczymy zdjęciówek z tej mega wyprawy, a tu taka niespodzianka !w00t Patryk, masz racje No.5 rządzi !OKK pzdr i plusik
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Wyprawa super-Gratulacje. Zmień markę skutera bo szkoda twojego talentu do reklamy tego badziewia.
zibi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Widzę,że kolega reprezentuje podobny styl fotografowania co ja
malina666 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 swietna wyprawa, tez chciałbym tak wyruszyc na odpowiednim skuterze w podróż. Gratuluję zdjęć! Tyłki was nie bolały?
boochos Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Bardzo fajnie ogląda się zdjęcia z Waszej wspaniałej przygody. Zdjęcia super oddają spokój i dziewiczość skandynawskiej przyrody - nasunęła mi się taka myśl - na szczęście polski biegun zimna- gdzie mam przyjemność żyć - jest rzeczywiście upalnym południem dla Skandynawów !YES . Ciekawe jest bardzo zdjęcie nr 7 - z sygnalizacją świetlną - rozumiem, że jest to symbol i dowód jednocześnie, że polscy użytkownicy skuterów zawsze poruszają się zgodnie z przepisami - zielone - można jechać... !OKK A tak na poważnie - interesuje mnie torba,której użyliście w przekroku - czy jest jakaś specjalna dedykowana do tego celu czy może zaadaptowaliście jakąś inną. Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam , gratuluję i"zazdraszczam" !OK -Szymon - boochos
Pollacco Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 torba przekrokowa: http://www.maxiscooterstuff.com/info.html pozdrawiam, pollacco
boochos Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Dzięki za link. !OK Właśnie dokonałem płatności Jak tylko przyjdzie do mnie przesyłka, przetransformuje swego skuta na jucznego wielbłąda. Pozdrawiam i życzę wzrostu temperatur (nam wszystkim) - bo teraz to takie skandynawskie bardziej...he he - Szymon-boochos
Gość Kristof Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Wyprawa super mam nadzieje ze tez razem z plecaczkiem kiedyś się na taką lub podobną wybierzemy zdjęcia pierwsza klasa a w szczegulności piąteczka !OKK pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi