puzon Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam! Chętnie poczytam o Waszych do?wiadczeniach z w/w skuterem.Pozdrawiam!
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czołem ! Nie chciałbym być niegrzeczny, ale tak jak na większo?ci forów, tak i unas jest mechanizm wyszukuj?cy. Taka "lupka" i napis szukaj, pod głównym bannerem... Na szybko, podobny temat i parę linków od Mariusza: podobny w?tek i pytanie pzdr
jagroski Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nie kupój T-Maxa, on się prowadzi jak motocykl, a nie jak pijana balia, czyli prawdziwy skuter.
puzon Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 witam! za póĽno ,już kupiłem.w wyszukiwarce bardzo mało jest na temat t max-a,prawie nic.faktycznie, jest to jeden z najlepiej prowadz?cych się skuterów jakie miałem,a nie bylo ich dużo.pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Gratuluję, Pochwal się, wklej jak?? fotkę.
puzon Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 eeee!nie ma czym się chwalić,muszę go wypolerować z rys i wywoskować coby się ?wiecił jak ... na wiosnę .mimo,że powstał w 2004 nie ma wtrysku i drugiej tarczy hamucowej z przodu.
Klubowicze Roni Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2008 chwal się chwal bo jest czym !YES tak naprawdę to każdy jeĽdziec z tego forum wyobrażał siebie za sterami T MAX-a , nie licz?c tych co s? już w posiadaniu . !piwko
Gość O'HARA Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 tak naprawdę to każdy jeĽdziec z tego forum wyobrażał siebie za sterami T MAX-a Roni. Bez przesady. Może i każdy ... ale minus jeden Pozdrawiam
puzon Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam! My?lałem jeszcze o hondzie silver wing,ale nie było oferty uczciwej,na burgmana 650 mnie nie stać i nie zachwyca mnie wygl?dem,innych twinów nie znam.bardzo wygodnym skutem był helix,bardzo go lubiłem,ale silnik padł.Do zobaczenia.
Radio Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 tak naprawdę to każdy jeĽdziec z tego forum wyobrażał siebie za sterami T MAX-a , nie licz?c tych co s? już w posiadaniu . Eeeee...chyba przesadzasz !piwko
Klubowicze Roni Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no dobra , trochę tu zaleciało przesadyzmem bo nie dosłownie to miałem na my?li .
Rekomendowane odpowiedzi