Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro o 9-tej spotykamy się w |wieciu w zatoczce, która jest ok. 1 km po prawej stronie za Wisł? jad?c od strony Torunia. !OKK :D !tut !scooter !scooter

Zapraszam wszystkich chętnych Maximaniaków.

Pozdrówka.

Bobas

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

14

• Bobas

11

• michu

7

• fundi600

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bobas o 9 00 . Po drodze Andrea i walimy do was !OKK .

Opublikowano

I ja tam byłe. Troszeczkę zjadłem i odrobinkę wypiłem. !piwko !piwko !piwko

FOTKI

PS. Wielkie dzięki dla Tomka ,Wojtka i ich żoneczek oraz wszystkich przybyłych na spotkanie do Stegny miło?ników MAXI !scooter !scooter !OKK ;) !scooter

Opublikowano

I ja tam byłem ale tylko w niedziele !scooter . Marek dzięki za fotki i za spotkanie , niedziela tak mineła że !scooter . Ale do Burgmani mam nadzieje że się gdzie? spotkamy . Dzięki kolegom Bobasowi Michowi Fundiemu Andrei za miłe spotkanie Tomkowi za kawe i do miłego . Spalanie wysokie 4.20 na 100 km . Ale warto było , i ta pogoda !OKK !scooter ;) .

• Klubowicze
Opublikowano

Witam wszystkich spotkanie było super szkoda że tylko niedzielne.

Dzieki Dzieki.

Na powrocie odwiedzili?my zamek gotycki w Malborgu i to był pierwszy punkt na szlaku zamków gotyckich.

Może teraz Lidzbark Warmiński albo w drug? stronę Kwidzyń Bytów lub Człuchów. oczekuje propozycji z wielk? otwarto?ci?

Upiorku spalanie 3,6 przy tej prędko?ci

Pozdro ;);) !happybth

Opublikowano

Fundi moja yp to cudo niezdradze tak na serio ile ;) . 1 maja jedziemy Do was tylko godzina !scooter . To tyle ;) .

Opublikowano

Cze?ć Pany,

ja również dziękuję za super wypadzik.

To była moja pierwsza jazda w grupie.

Było fajosko, czuję się w tej roli jak ryba w wodzie.

1 maja przyjeżdżamy do Bydgoszczy na ?więcenie motorków.

Michu, podaj godzinę imprezy jak już będziesz co? więcej wiedział.

Pozdro.

Bobas

• Klubowicze
Opublikowano

Witam . Upiorku wcale nie w?tpie w Twoje cudeńko spisało się na medal i oby tak dalej dawało Ci wiele zadowolenia czego życze wszystkim skuteromamiakom.

1-go maja o 10:30 w ko?ciele na ul Ugory ?wiecenie i msza potem parada i wyjazd do Żnina tak po krutce w sprawie 1-go

Pozdro :)

Opublikowano

Jak pogoda dopisze to ja z Upiorem na pewno będziemy :):)

Opublikowano

Siemanko panowie

Oczywi?cie wycieczka do stegny superrrrrrrrr !happybth

Upiorku u mnie spalanie 3,9 i jest ok

Czekamy na was w Bydgoszczy na stacji 10, Bobas wie gdzie.

Módlmy sie o pogode !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth

Do miłego

Specjalne pozdrowienia dla Tomka , dzięki za zaproszenie

Opublikowano

|więcenie w Bydgoszczy mamy za sob?.

Michu, dzięki za kawkę, ciacho i żarełko.

W drodze powrotnej zastała mnie zaj.... ulewa, ale szczę?liwie dojechałem.

Pozdro dla wszystkich.

Bobas

No i zapraszam do obejrzenia zdjęć z Malborka.

http://picasaweb.google.pl/Bobas1972/Malbork

• Klubowicze
Opublikowano

Siema wszystkim 1 maja zaliczony skutery po?więcone.

Bobas wczoraj z michem zrobili?my sobie mał? objazdówkę po regionie i niechwal?c się nas też spotkała ulewa ale wszystko ok.

pozdrowienia dla wszystkich nara !happybth !happybth !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Wrócili?my z Upiorem cali i zd?żyli?my przed ulew? . Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas , a Bydgoszczanom za go?cinę !happybth

Opublikowano

Cze?ć Chłopaki,

w ostatnim moim po?cie wkleiłem link ze zdjęciami z Malborka.

Michu,

dzi? Twoje 36 urodziny.

No to jeszcze raz STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM ......... !happybth

Opublikowano

Spotkań Burgmani o/Gdańsk w Stegnie nie koniec. !happybth !happybth !piwko ;)

Dzisiaj rano naszło mnie, pogoda piękna słoneczko, jedziemy odwiedzić Tomcia w Stegnie.

Tylko przekroczyli?my most na Wisełce i zacz?ł padać deszcz, padało do czasu powrotu, znowu przekraczamy Wisłę pogoda ?liczna. Więc co było robić w Stegnie tylko !happybth

PS. Dzięki za kolejne miłe spotkanie. !happybth

dscn1801az6.th.jpg dscn1802xc4.th.jpg dscn1803jb6.th.jpg dscn1804kp5.th.jpg

Opublikowano

Marek sam byłe? czy z ekip? . W kowalewie pogoda byla ok . Zabrałem kije i na wode złowiłem około 3 kg płoci ale wjało mocno a po powrocie !happybth . Szkoda że tylko jeszcze niedziela i do pracy . Do BURGMANI zostalo 33 dni . Tam będzie się działo !happybth !happybth . Bobas a kto ma fotki ze stegny , niech za podaje .

Opublikowano

Upiorku,

tak jak napisałem zdjęcia s? wyzej na tej stronie w jednym z moich poprzednich postów. :lol:

Nad morzem nie miałem aparatu. Zostal w skuterze :lol:

Opublikowano

Bobasku chodzi mi fotki typowo z nad morza tam gdzie jedlismy te bułeczki take małe . Fotki ze Stegny zapodał Marek ale tylko tam gdzie Tomek ma swoj? bude . Albo ja co? pomyliłem :lol: . Widziałe? kolega z Gdańska zrezygnował Tomek sam w nocy :lol: .

Opublikowano

Napiszcie co? Chłopaki, bo ostatnimi czasy cisza jaka? panuje na naszym Forum. :lol:

Jak min?ł długi weekend?

• Klubowicze
Opublikowano

witam wszystkich.mialem zajefajn? wycieczke do Puław w niedzielę.Lało jak z wiaderka.uwaga na droge do Puław nadwislanka w jednym miejscu palił się autokar.I w tym miejscu jest swiec?cy asfalt,na samym zakręcie po zewnetrznej.Mozna sie tam niezle wyłożyc.pozdrawiam :huh:SORKI pomyliłem region :lol:

Opublikowano

Bobas to ja napisze tak po dokładnych oględzinach yp i wipiciu 2 !piwko , doszłem do wniosku gdzie na tylnym kole s? ciężarki od wyważenia koła :lol: , niema i co każdy facet maj?cy olej w łepetynie zajaży że koło jest nie wyważone i co mamy temat drgań zacisku na tyle . Normalnie szok :lol: !OK . Po rozebraniu całosci i wyczyszczeniu wyszedł na jaw jeszcze jeden problem o zgrozo :angry:, tloczki w zacisku s? zjechane i co !OK . Czyli i tak serwis i tak ;) , co prawda planowałem i tak wymjane opony to odrazu wyważ? .Dodam tylko tyle że klocki to !tut w powietsze ,normalnie załamany .

Opublikowano

Siemanko chłopaki

Nie odzywałem się bo byłem na działce i ujeżdżałem na swoim ;)

Bobas dzięki za życzenia

Dziękuje wszystkim za miłe spotkanko w Bydgoszczy

U nas pogoda przednia więc motor między nogi i :):o:):):) !scooter !scooter

nara

Opublikowano

Upiorku nie martw sie.

Jak zrobisz sobie teraz ;) to nie będziesz miał póĽniej problemów

Głowa do góry i pozdro

Opublikowano

Witam chłopaki ,dawno mnie tu nie było .Co do weekendu to min?ł super mieli?my odwiedziny ze strony kolegi Mareczka jak i jego rodzinki .Miło spędzili?my ten wolny czas :o Od tego momentu jestem uchwytny we wszystkie weekendy w Stegnie ;)

PS. Moja córka zdała dzi? na kartę motorowerow? :)

• Klubowicze
Opublikowano

Czołgiem chłopaki Upiorku jaki serewis, klocki to pierdułka sam zrobisz kupisz też wszędzie opona to twoja decyzja wyważyć musisz tylko patrz im na ręce przedewszystkim jak będ? kleić cieżarki {najpierw odtłu?cić felgę bo odpadn?} i ta sama robota

pozdro ! !OKK