rafałek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Chcę zwróć uwagę adminów na fakt, że powoli Burgmania staje się portalem nie nadaj?cym się do przegl?dania. Wszysto chodzi jak krew z nosa a do tego 40% prób wej?cia gdziekolwiek kończy się komunikatem "nie można znaleĽć serwera". Na przejżenie kilku postów potrzeba kupę czasu a do szczę?liwego napisania czego? trzeba mieć fart, żeby akurat nie zeżarło posta. Burgmania nigdy nie należała do demonów prędko?ci ale to co się dzieje ostatnio jest nie do przyjęcia. Nie da się co? z tym zrobić? Bo szczerze mówi?c moja cierpliwo?ć jest wystawiana na solidny test przy każdej próbie przejżenia forum i to niezależnie czy robię to w domu na słabym ł?czu czy w pracy na szybkim.
Klubowicze robson Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 od wczoraj ma to samo my?lałem , że z kompem co? nie tak...
Gość Dragon Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Rafał... Luzik... nie jeste? sam...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Burgmania nigdy nie należała do demonów prędko?ci ale to co się dzieje ostatnio jest nie do przyjęcia. rafałek... chyba trochę przesadzasz lub porównujesz nasz? stronę do allegro czy onetu, które notabene też się czasami wysypuj?. Do tej pory szybko?ć otwierania stron na forum czy głównego okna była bez zastrzeżeń. Na szybkim ł?czu działało wszystko naprawdę ładnie, tzn. szybko... ale faktycznie, ostatnio co? szwankuje i napewno ekspresowo będziemy interweniować. Dziwi mnie jednak ton w?tku, który brzmi nie jak informacja/sygnał dla adminów tylko jak pretensja/żal . Poza tym w tytule topicu jest bł?d .
rafałek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pretensji nie mam, bez obaw. Byłbym wdzięczny za poprawienie błędu w tytule.
adams Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Czasami zdarzaj? się problemy, wyskakuj? błędy, ale nie przesadzajmy, nie jest Ľle.
Pleban Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Dzi? znów mi strasznie muli. Macie to samo czy tylko u mnie?
Więcek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Najczę?ciej używam ł?cza DSL 1000 i DSL2000, nie miałem żadnych problemów z prędko?ci? przy otwieraniu stron i przegl?dania forum, parę razy się zdarzyło że nie mogłem wej?ć na stronę Burgmania, ale to były sporadyczne przypadki i mogę to okre?lić w stosunku na 100 wej?ć na stronę 3 do 4 nie udane. Może na szybko?ć pracy strony maj? wpływ godziny logowania ?
dr.big Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Ostatnimi czasy nie mam zadnych problemow z dostepnoscia czy szybkoscia glownej i forum... Lacze: 6Mbit/s.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 13 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2008 Też nie stwierdzam problemów. U mnie ADSL 2M.
Pleban Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Dzięki za info. Dzi? mam już OK.
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2008 Ostatnimi czasy nie mam zadnych problemow z dostepnoscia czy szybkoscia glownej i forum... Lacze: 6Mbit/s. Dokładnie mam tak samo, od dłuższego czasu żadnych problemów. Zarówno w domu jak i w pracy (w obydwu przypadkach porz?dne, szybkie ł?cza). Może używacie jakiego? "cienkiego" proxy ??? pzdr
Administrator Artix Opublikowano 13 Listopada 2008 Administrator Opublikowano 13 Listopada 2008 U mnie mimo naprawde szybkiego lacza bywa ale bardzo rzadko ze sie przycina, ale to sporadycznie, przycina nie oznacza ze nie wchodzi. Predkosc otwierania strony jest zdecydowanie lepsza niz np gazety.pl Download: 12359 kbps Upload: 9269 kbps
Niunio Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam nie miewam problemów ze ?miganiem po portalu nawet na głebokiej wiosce z podł?czonym internetem Orange.
Pleban Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Dobrze. Już dobrze. Przekonali?cie mnie. Wiem już że u Was OK więc problem bardziej leżał po mojej (dostawcy) stronie. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi