Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 11.02.2019 o 21:21, dziadzia napisał:

(...)coś poprawili w tym „walcu” czy nadal będzie się toczył po torze.

"Coś" na pewno , ale odpuszczają pierwszy dzień testów w poniedziałek (które są przecież w F1 wyjątkowo rzadkie i reglamentowane), bo ... nie zdążyli z konfiguracją samochodu ?.

PS. Dobrze to na sezon 2019 nie wróży.

Opublikowano
53 minuty temu, dr.big napisał:

nie zdążyli z konfiguracją samochodu ?.

Normalnie zwijają się Chopoki jak w ukropie ? ja wiem że Robert to wielki talent ale cóś mi się zdaje że to na pewno nie wystarczy jeszcze trzeba dodać do tego talentu w miarę dobry bolid już nie mówię że ma być super ale chociaż żeby był trochę lepszy jak w poprzednim roku, bo jak tylko zmienili malowanie to kiepsko to widzę ?

Opublikowano
18 minut temu, dziadzia napisał:

(...)ja wiem że Robert to wielki talent (...)

Tu nie całkiem się zgodzę ? . Obiektywnie Talentem z możliwościami był 8 lat temu, przed wypadkiem. A co będzie teraz? Czy sam talent z handicapem wystarczy?

Opublikowano
13 minut temu, dr.big napisał:

Tu nie całkiem się zgodzę ? . Obiektywnie Talentem z możliwościami był 8 lat temu, przed wypadkiem. A co będzie teraz? Czy sam talent z handicapem wystarczy?

No wiesz co? Jak tak się zastanowić to faktycznie masz rację, zobaczymy po pierwszych testach jak ten zeszłoroczny „walec” będzie jeździł.

a tu proszę, https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/805442/williams-przegral-walke-z-czasem-samochod-nie-bedzie-gotowy-na-poniedzialek

Opublikowano

A ja jestem optymista, bo gorszy od zeszlorocznego sezon ciezko sobie wyobrazic...
Na oficjalnej stronie mozna wykupic dzis do polnocy dostep do F1TVPro. Z kodem F1TV50 rabat 50% , czyli 32€ za caly sezon.
https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv-pro.html#en

Pozdrawiam,
Corleone

• Klubowicze
Opublikowano

Ja w Vectrze mam na szczęście Eleven Sport za darmo (była promocja, jak brałem pakiet)... Będzie pożytek zatem ?

Opublikowano
2 minuty temu, SlawoyAMD napisał:

Eleven Sport 

Ja również mam ?

Opublikowano
Ja również mam 
Rowniez mam Eleven ale F1 TV Pro to calkowicie co innego .
Duzo mozliwosci wyboru roznych opcji podczas ogladania. Mozna np. obejrzec caly wyscig "siedzac" w kokpicie Roberta

Pozdrawiam,
Corleone

• Klubowicze
Opublikowano

Jestem ciekawy ,czy bolid jest na tyle przygotowany ,żeby Robert mógl przywozić punkty ?

Opublikowano
8 godzin temu, SzymonSeptic napisał:

żeby Robert mógl przywozić punkty ?

Chyba ze stacji benzynowej ?, okaże się po jakichkolwiek testach.

9 godzin temu, Corleone napisał:

Mozna np. obejrzec caly wyscig "siedzac" w kokpicie Roberta emoji3.png

Oooo ta fajna sprawa nie wiedziałem, dzięki za oświecenie ?

Opublikowano
11 godzin temu, SzymonSeptic napisał:

Jestem ciekawy ,czy bolid jest na tyle przygotowany ,żeby Robert mógl przywozić punkty ?

Właśnie, żeby nie strzelali z armaty do komara, czyli PR zrobią i całą otoczkę a sprzęt będzie że tak powiem z półki standard bez wodotrysków w porównaniu do innych teamów.

Opublikowano
Jestem ciekawy ,czy bolid jest na tyle przygotowany ,żeby Robert mógl przywozić punkty 
Na razie nie sa w stanie przygotowac go do testow. Wlasnie potwierdzili, ze jutro rowniez nie beda jezdzic

Pozdrawiam,
Corleone

• Klubowicze
Opublikowano

No nieciekawie to wygląda... Onet

Opublikowano

Mercedes jest podobno na razie wolniejszy od modelu z poprzedniego roku o 1,5 sekundy. To efekt zmian przepisów. Dziennikarzyna onetu ma chyba nie za wielkie pojecie o tym, jak interpretować to, co przeczytał w angielskim artykule ? .

Będzie przynajmniej można poobserwować rywalizację i wyniki Kubicy vs. Russella. I to powie wszystko o "umiejętnościach" kierowcy.

Opublikowano

W sumie to można chyba robić zakłady, czy wogóle wystąpi na testach ? . Ogólnie oddaje to bardzo nieciekawy przegląd sytuacji Williamsa. No ale będą wyścigi, będzie sezon i jego wyniki wszystko obnażą. Za ok. 25 dni start całej karawany w Melbourne ?.

Opublikowano
3 minuty temu, dr.big napisał:

jego wyniki wszystko obnażą. Za ok. 25 dni start całej karawany w Melbourne ?.

Dokładnie jak piszesz, wszystko okaże się w praniu ?

Opublikowano

Miejmy nadzieje, ze jutro Williams wyjedzie na tor. Jezeli tak sie stanie i podczas pierwszego dnia uda im sie zejsc z czasem ponizej 1:21, to bedzie swiatelko w tunelu...

Pozdrawiam,
Corleone

Opublikowano
36 minut temu, Corleone napisał:

ponizej 1:21, to bedzie swiatelko w tunelu...

Oj chciałbym, to faktycznie można by spekulować co do realnego wyścigu ?

Opublikowano

Przynajmniej FW42 dojechał w końcu w nocy do Barcelony? .

Opublikowano

Dokładnie bigu jest światełko w tunelu, choć już się boję tych wyników ale powiem wam że byłbym szczęśliwy ja by mnie pozytywnie zaskoczyli.

Opublikowano

Dla mnie bardziej interesujące jest, gdzie wyląduje Ferrari w 2019 i czy Leclerc w swoim pierwszym roku nawiąże walkę z rutyniarzem Vettelem. I jak się ona zakończy ? .

PS. W Williamsie to jedynie ważne kto będzie lepszy, Kubica czy Russell. Bo sam samochód to będzie wielka kupa. R.K. ma szansę, bo G.R. jest "świeżakiem", ale na jakieś rewelacje nie liczę. Moje zdanie na temat.

Opublikowano
13 minut temu, dr.big napisał:

PS. W Williamsie to jedynie ważne kto będzie lepszy, Kubica czy Russell. Bo sam samochód to będzie wielka kupa. R.K. ma szansę, bo G.R. jest "świeżakiem", ale na jakieś rewelacje nie liczę. Moje zdanie na temat.

Masz rację, moje zdanie jest takie samo choć chciałbym się mylić co do samochodu ale to jest tylko marzenie, bo realia zeszłoroczne nie napawają optymizmem ?