Artemis Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Fakt jest taki; gdy zaproponowałem niedzielny wypadzik to spadł ?nieg Nie chce kolejny raz prowokować Więc może kto? inny (znaczy się z większym szczę?ciem co do pogody) zaproponuje małe co nieco?
Wookash Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Może skoczymy jutro do jakiego? przyjemnego miejsca i obejrzymy kubicę przy kawce?
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jak nie będzie padać (zapowiadaj? deszcz) , to jestem chętny na wycieczkę. Ustalcie godzinę i miejsce zbiórki. Może się uda trochę pokręcić.
Wookash Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 ~13:20 na statoil przy połczyńskiej- tradycyjnie- Pomy?lcie nad jakim? dobrym pubem blisko żeby?my F1 obejrzeli
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 ~13:20 na statoil przy połczyńskiej- tradycyjnie- Pomy?lcie nad jakim? dobrym pubem blisko żeby?my F1 obejrzeli A ja my?lałem, że chcecie jakie? km nakręcić . Jak mam jechać po skuter do Piastowa, ubierać się 1/2 godziny i wrócić do Wawy do pubu i spocić się w ciuchach moto ogl?daj?c Kubicę, to wolę zostać w domu i przy browarku na wygodnej kanapie, na dużym ekranie, w dobrej jako?ci obejrzeć wy?cig. Stary jestem
Artemis Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Z całym szacunkiem do Kubicy ale F1 nie chce mi się ogl?dać Jak będzie pogoda, wyskoczę po za Wawkę poznać "blizej" moj? Aprilie Oby tylko nie padało...
Wookash Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jasna sprawa, rozumiem, chcieli?cie propozycje to j? dostali?cie
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja odpuszczam, ma padać. Może innym razem.
Gość Dragon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja odpuszczam, ma padać. Może innym razem. U nas pada... od samego rana...
Gość Webik Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mi (Nam) padało od Skarżyska w zasadzie do samej warszawy a wczoraj z aQuilk? wracali?my z Krakowa naszym skrzydełkiem :)jakies 150 km w deszczu zmeczeni ale z bananem od ucha do ucha odpoczywamy w domku
Gość Maciek_GSI Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Czy region mazowiecki spotyka się regularnie? Gdzie? Stary Młyn? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi