Gość Maja Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 19go marca w godzinach wieczornych zostało mi przywiezione moto z Łodzi. |liczna Honda CBF250 w srebrnym kolorze - Nazwałam J? PERŁA Jestem Będzie dzieliła garaż z Moto Guzzi V350 z '82 rocznika. Miałam problem z wyborem, ale były okoliczno?ci, które były za i przeciw 2 maszynom (Honda i Yamaha) Otóż mój wybór kierowny był obsług? klienta, podej?ciem, serwisowaniem i możliwo?ci? zakupu. W Kielcach otwiera się nowy salon Hondy, Yamaha już jest( ale czekałabym na sprzęt dłużej). Dostałam mił? ofertę i stwierdziłam, że chcę mieć Hondę, bo ma jak?? historię według mnie. Maszyny s? bardzo do siebie podobne. Ja nie miałam możliwo?ci nawet przetestowania, maj?c salon "pod nosem". Takie życie. Były jakie? trudno?ci ze ?ci?gnięciem. Zapewne się można tu zastanawiać: czy to dla kobiet? To zależy Kto co lubi. Powiem tylko, jest to maszyna, która tak naprawdę nie wygl?da jak na 250kę w odniesieniu do mnie. Zgrabna, zwinna i przez przypadek została postawiona na koło z 90kg osob?. !walkm !TAZ Taki mały diabełek. Testowałam J? troszkę po lesie, w ruchu miejskim i na trasce. Nie była to jaka? duża odległo?ć, ale 41km ( zważywszy na pogodę panuj?c? ). Zachowuje się miło, wdzięcznie i biegi ładnie wchodz?, taka typowa 250ka, jak w szkołach jazdy. pozdrawiam Maja Dla ciekawskich zdjęcia poniżej Moja Perła
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2008 Administrator Opublikowano 29 Marca 2008 Wła?nie co? wczoraj obiło mi się o uszy od !TAZ !walkm , że wkrótce będziesz ujeżdżać nowego diabełka Uważam, że sprzęt na pocz?tek dla Ciebie będzie super... tym bardziej, że jeste? drobinka a masa CBF'ki jest super light. Nie bez znaczenia jest też duży plus tego motocykla... czyli bezawaryjno?ć. Niech Cię zdrowo wozi i daje dużo rado?ci !OK Ps. Poproszę więcej fotek "Maja+ moto"
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 29 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2008 Już to robiłem ale w tym przypadku to nie ma znaczenia.... Gratuluję Maju. Mam nadzieję że już wkrótce nasze 2 ćwiartki po?migaja trochę razem. Wyrazy uznania od Twego osobistego oszczednie zbudowanego bodyguarda !walkm
Klubowicze Roni Opublikowano 29 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2008 zawsze podobały mi się kobiety na moto , te jako prowadz?ce i te na plecaczka . niech cie honda wozi i dawała dużo rado?ci !walkm
Gość Raq Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Pogratulować Maju Bardzo dobry wybór - szybkoobrotowy silniczek, wystarczaj?ce zawieszenia i wiele wybacza. Chłodzenie powietrzem tez nie powinno być uci?żliwe nawet w lato w korkach - w końcu to "golasek" Trochę innym stylistycznie, ale też dobrym wyborem była by nowa Ninja 250(~ 14000zł salonowa) Nie mniej jednak jak to mówi? - HONDA to HONDA Niech Cię dzielnie wozi i daje duuuuuuzo radochy Ps. pomy?l nad slider'ami na spodniach, bo pewnie już niedługo zaczniesz "chodzić na kolano"
tomekmajesty Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 a gdzie w Kielcach otwiera się salon hondy? ps. szkoda, że nie kupiła? skutera, tylko takie paskudztwo
Gość Maja Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 a gdzie w Kielcach otwiera się salon hondy?ps. szkoda, że nie kupiła? skutera, tylko takie paskudztwo Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Tomekmajesty no cóż taki wybór to co powiesz na to cudo co stoi w garażu i czeka na złożenie Moto Guzzi V350, czy to też jest paskudztwo? Kupiłam co?: - żeby jeĽdzić, - żeby nie było ciężkie, - żeby nie jechało za szybko, bo uwielbiam manetkę odkręcać - żeby nie było awaryjne, - żeby było nowe i żeby znowu sezon mi nie przeleciał koło nosa. Ja uwielbiam zmieniac biegi z naciskiem na UWIELBIAM. Hmmm, a po co Tobie salon Hondy jak tam produkuj? paskudne motocykle? Jakby? chciał popatrzeć na tak? jak moja Honda to podaję namiary na salon: al. Solidarno?ci między Peugeotem, a Mc. Donald'sem. Życzę miłego ogl?dania ps. przeczytaj mój post dlaczego kupiłam Hondę. Pozdrawiam Maja
Geni Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Gratulacje, całkiem fajna ćwiartka prosto z Honda Brasil. Lekki, nie za szybki, niezawodny, mało pali: http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbf_250_2006.php http://www.motorbike-search-engine.co.uk/honda_cbf250.html
Klubowicze Trebor Opublikowano 31 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2008 Maju -Gratulacje Bardzo fajny motocykl a jak? ma fajn? Pani?. Pozdrawiam Trebor
Gość elysek Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witam! Również przył?czę się do tych Gromkich Gratulacji, które złożyli przedmówcy. W sumie nic nowego nie dodam, poza tym, że z osobistego odczucia uważam, że Twój nowy zakup Maju jest strzałem w dziesi?tkę Pozdrawiam Marcin
Artemis Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 A tak z ciekawo?ci taka "biegowa" Honda jakie ma przyspieszenie do 100?
Gość Dragon Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Maju... cóże? Ty za chu...nię kupiła???? Płóz to nie ma a przez to siekie? takie skundlone to się wydaje... i te dodatkowe dwie dĽwigienki do brudzenia butów... No normalnie LIPA!!!! No ale cóż... kto z kim przestaje takim samym się... Maju. Wiem jak bardzo przeżyła? swój pierwszy motocykl który miał być naprawiony przez jakiego? patałacha a stało się inaczej... wiem jak bardzo cieszyła? się przed kupnem tego "motorka"... wiem jak się cieszysz teraz gdy już go masz... Cieszę się razem z Tob?...
Gość Maja Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dragusiu dziękuję z miłe słowa otuchy, wiem, że się Tobie też podoba A tak na marginesie to wszyscy wiedz? jaki to ból mieć co? w garażu i nie móc jeĽdzić !OKK Teraz cieszę się cał? sob? Hmmm, a wracaj?c do !OK to przecież On nie lubi biegowców, z pewno?ci? się od niego nie zaraziłam (prędzej On ode mnie, a to się okaże jak bardzo, niebawem ) Trudno co zrobić pozdrawiam Dragonie
Klubowicze Karolina Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No nie będę ukrywać... - zazdroszczę! !tut
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Gratuluję Maju (przepraszam że tak póĽno) bardzo rozs?dnego zakupu. Wiedziałem o tym wcze?niej bo rozmawiałem tefonicznie z Majonem. Sprzęcik naprawdę super, idealnie do siebie pasujecie. Teraz możesz "na spokojnie" restaurować "Gutka", ?migaj?c jednocze?nie na Hondzie... !V Pozdrowionka dla Was pzdr
Rekomendowane odpowiedzi