Gość Bartipl Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Witam mam problem z dodaniem zdjęć gdy wchodze dodaj zdjęcia to wyskakuje administrator zablokował twój panel urzytkownika. I teraz pytanie czy admin musi to odblokować czy ja cos pierniczę przy temu? dziękuje za odpowiedzi pozdro Barti !OKK
dacja Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Może chodzi Ci o Avatar a nie zdjęcie ? Je?li chcesz dodać zdjęcie do avatarka to kliknij na ,,edytuj avatar'' a nie na ,,edytuj zdjęcie''
Marynarz Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 ...I teraz pytanie czy admin musi to odblokować czy ja cos pierniczę przy temu? nic nie pierniczysz po prostu zdjęcia wstawiamy w inny sposób np. tutaj i przy pisaniu posta klikamy guziczek http:// i pojawi się okienko w którym klepiesz link do fotki umieszczonej na stronce a w drugim nazywasz ten link sobie jak chcesz... tak jak to zrobiłem z linkiem do stronki "fotosik'a" !piwko jakby co to pisz na pm pozdro...
Gość Bartipl Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Udało sie Marynarz wielkie dzięki troszke tam cosik poknociłem ale zdjęcia dodałem pozdro Barti
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2008 ja mam ten sam problem,u mnie tez wyskakuje info ze mam zablokowana funkcje
dr.big Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Ta funkcja jest zablokowana, tzn. nie mozna ladowac zdjec na forumowy serwer, aby go nie przeladowac. Wystarczy wykorzystac jeden z wielu serwisów na ktorego mozna wgrac foty i pozniej wrzucic samego linka (adres) lub skorzyslac z funkcji "IMG". Przy umieszczaniu fotek na forum pamietajmy o max. rozdzielczosci., tak aby strona sie nie "rozjezdzala" .
Rekomendowane odpowiedzi