Gość nikowawa Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 witam. bede mial dzis fotki na kompie wlasnie takiego skuterka. jezdzilem w zeszlym sezoinie aprilia leonardo 250 i do dzis pluje sobie w twarz ze j? sprzedalem.. !happybth teraz mam okazje kupic burgmana z roku 2002 ale z silnikem zalozonym w 2006roku z burgmana z roku 2004 !piwko - poprostu w tym silniku z 2002 poszedl korbowod. aktulane przebieg nowego sinika wynosi 5500km - jest kupiony w polsce. to tak po krotce. cena skuterka to 5tys - poniewaz bedzie to skuter oddany w rozliczeniu, poniewaz chlopak ktory nim jezdzi kupuje gilere 500 nexusa - i tego skutera oddaje w rozliczeniu mojemu znajomemu ktory mu sprzedaje nexua..!happybth cena uwazam bardzo atrakcyjna jednak moja wiedza ogranicza sie do minimm - np. bylem przekonany ze burgman to jeden z lepszych maxi skuterow a teraz czytajac frum widze ze chyba jednak nie.. prosze o porade na co zwrocic szczegolna uwage przy ogledzinach mam nadzieje ze w miare jasno to napisalem ! dziekuje i pozdrawiam
rafałek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Wydaje mi się, że w 2004 nie było już silników 250. Montowano je w modeli K1 z końca lat 90-tych.
Gość nikowawa Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 hmm z tego co mi wiadomo to w Polsce nie ma ich dostepnych, ale na zachodzie normalnie szla produkcja 250cm3, ale nie jestem przekonany.. http://moto.allegro.pl/item305228071_burgm..._k5_2005r_.html mialem racje:)
Dakota Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 !happybth !happybth !piwko Widzę że księża przesiedli się na maxiskutery... ten mój też kupiłem od księdza !happybth
Gość nikowawa Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 ten co chcialem kupic okazal sie padaka straszna i w dodatku koelsiowi cos sie popierzylo i nie byl to 250 tylko 125. teraz mam na oku epicuro 125.... juz nie jest taki maxi jak chcialem ale jakos sie przemecze ten sezon... ktos zna?poleca tego skuterka?? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi