Raf2333 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Cześć, Czy ktoś z was zmieniał lub przerabiał tylni błotnik do xmax 125 ? Wydaje mi się, że ten oryginalny jest za krótki i przydało by się coś dłuższego co będzie chroniło efektywniej. Będę wdzięczny za porady 😉 Xmax 125 2025
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca Hej👋 Pewno nie ma się co odzywać, bo takiego sprzętu nie mam ale... problem jest ogólny, więc coś Ci odpiszę😉 Jak nikt z użytkowników xmaxa 125 nie zaoferuje Ci dedykowanego rozwiązania, to poprostu szukaj po motoryzacyjnych sklepach i zapewne coś dopasujesz. Są przedłużacze błotników a z autopsji wiem, że łatwiej spasowć coś co fizycznie masz w ręce niż ogarnąć kształty oferowanych w necie. Dodam, że w mojej okolicy 1/10 sklepów ma takie coś - więc...cierpliwości w szukaniu🤟 PS W załączeniu foty przedłużacza jaki kupiłem do Zontesa 368g. Swoją drogą dopasuj to sam!!! Mi "dopasował" sprzedawca i że tak powiem...trzeba to było jeszcze raz *dopasować docinając* 🤪
grzybek Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Wejdź w wątek ,,BMW C 650 ulepszenia". Tam znajdziesz przedłużenie błotnika przód i odesłanie do strony Ali..gdzie masz 4 rodzaje wymiarówek.
mariuszadam Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Ja kupowałem z tej aukcji, bardzo fajne wykonanie i elastyczny plastik. https://a.aliexpress.com/_EGdbaMm
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca 6 minut temu, mariuszadam napisał(a): Ja kupowałem z tej aukcji, bardzo fajne wykonanie i elastyczny plastik. https://a.aliexpress.com/_EGdbaMm Ochoooo!! Otwarłem linka🙆♂️ Teraz Ali zaje...mnie skrzynkę e-majl🤪
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca 33 minuty temu, mariuszadam napisał(a): Bez przesady 😀 👌
Rekomendowane odpowiedzi