Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 5 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 5 godzin temu Witam, Z racji że mój tata lubi elektryczne sprzęty,przypadkowo znalazłem dla niego Askoll -a. Jest to rzadko spotykany w PL elektryczny skuter. Orginalna włoska produkcja,jako nowy był dość drogi $$$. Dane techniczne : Silnik bezszczotkowy o mocy 1500 ( możliwość jazdy bez prawa jazdy lub kat AM), Posiada odzyskiwanie energii,bateria 48V waga ok 75 kg zasięg ok 40 km - nowa bateria Koła 16 cali,hamulce tarczowe. Moje modyfikacje. Dołożenie kufra,inne lusterka.Z racji że na używanej baterii zasięg był odpowiednio do trybu jazdy Eco 29 km norm 26 km, power 21 km dołożyłem baterie od roweru elektrycznego. Póki co pierwsze testy wskazały wzrost zasięgu o 10 km. Wrzucam to jako ciekawostkę mam nadzieję że żadnego bana nie dostanę. Pozdrawiam
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 godziny temu Klubowicze Opublikowano 3 godziny temu Ciekawe jeździdełko.🫠. Tylko " poddupnik" wygląda jak...🫣 🤭. 😉
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 2 godziny temu Autor Użytkownicy Opublikowano 2 godziny temu Ale wiesz co nawet jest wygodny i motorek i " siodełko" nawet ze mną daje radę :)))
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 godzinę temu Klubowicze Opublikowano 1 godzinę temu Na "kibelku" zawsze wygodnie jest. 😄. Dlatego płeć "brzydka" lubi tam dłuuugo przesiadywać...🤩. 😁😉
GadekW Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu Ktoś mnie w tej chwili podgląda, czy co???
Rekomendowane odpowiedzi