Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściema,

od pewnego czasu (minimum kilku tygodni) nie działa opcja:

Cała aktywność > Twoje kanały aktywności.

Nie pomaga zmiana zakresu dat, odświeżanie, ciasteczka, zmiana przeglądarki czy urządzenia, za każdym razem, gdy chcę zobaczyć tematy w których brałem udział żaden się nie pojawia.

Gdy ręcznie przeszukuję Forum, to wszystkie moje tematy i wpisy widać, ale nic nie pokazuje, gdy chcę je zobaczyć przez wyszukiwarkę "Cała aktywność". 

Zaznaczam, że nie chodzi o nowe/nieprzeczytane wpisy (tu jest Ok!), tylko starsze.

Korzystałem z w/w opcji od samego początku na Forum i nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji, można prosić o wskazówki, jak uzyskać rozwiązanie...?

Dla porównania, poniższa (inna) opcja wyszukiwarki:

Cała aktywność > Nieprzeczytana zawartość.

działa bez problemu.

P.S. Może pisałem sympatycznym atramentem...? ;)

Dzięki!

• Administrator
Opublikowano

"Cała aktywność" działa tak jak zawsze, natomiast "twoje aktywności" mogą opierać się o wyszukiwarkę, którą od niedawna testujemy ze względu na ataki spamerów. Niebawem wszystko zostanie przywrócone.

Opublikowano

Ok!

Opublikowano

Dzięki Falco za założenie wątku, bo ja pisałem 3 odrębne wiadomości do ,,Admina" już w lutym i nie ma odzewu na żadną z nich.  Myślałem, że też w zakresie kanału łączności poprzez wiadomości mam poblokowane coś. Nadal bowiem jest problem z wyszukiwarką, ponieważ cokolwiek bym wpisał to wynik wyskakuje ,,0". Tak jest do dzisiaj- póki co. Dziwię się ,że więcej osób nie podnosiło i nie podnosi tego problemu. Ale mam już dziś pewną wiedzę z powyższego postu Mariusza. Czekamy zatem i trzymamy kciuki za przywrócenie funkcjonalności wyszukiwarki.