Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam MP3 Yourban 2011. Cena 8000zł. Przebieg 55770km. Sprowadzony z Francji. Pierwszy polski właściciel odsprzedał mi w stanie zakupowym w 2023. Po zakupie wymiana wszystkich olejów, płynów,filtrów, świecą. Kompletny remont przedniego zawieszenia łącznie z serwerem mechanizmu blokującego. Ktoś wstawił od 400/500. Kompletny,nowy napęd ze sprzęgłem. Wszystko przy 49000. 2025 -owe opony City Grip2 . Do dzisiaj przejechane max.700km (praca i zdrowie nie pozwoliły na jazdę)przed sezonem oleje, filtry nowe,świeca, ustawienie luzu zaworowego, pasek,rolki,ślizgi plus czyszczenie przepustnica powietrza.Wszystko w Gdańsku, serwis włoskiego sprzętu.  Przerobiona kanapa. Przedłużone siedzenie kierowcy, podniesiony nosek, żeby się nie zsuwać.  Pozostają stelaże, kufry,mocna ładowarka z  dobrze trzymajacym uchwytem. Olej do filtra w sprayu, filtr oleju, zestaw naprawczy tłoczka,pomy hamulciwej,taki do klamki.Wpis w dowodzie rejestracyjnym na kat. L5e. Mozna jeździć mając prawojazdy kat,,B" Proszę dzwonić dopytać, pogadać 533459425. Rumia, Pomorze.OC i przegląd do lipca 2026.Ti nie jest skuter ze zrobionym przeglądem olejowy gotowy do sezonu ,sprzedawany  przez handlarzy. Tu jest wypakowane sporo kasy, skuter robiłem dla siebie.Kto umie liczyć  te będzie wiedział jakie to koszty. 

• Dodaj nową pozycję...