Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Fotokonkurs - Skuter Lutego 2026 - GŁOSOWANIE

Głosuję na skuter Lutego 2026  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieram ...

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, sławek1 napisał(a):

I poszło . Sentyment Tmax.

Co prawda starsza buda nadwoziowa, ale też mi taki sentyment  pozostał ... 

• Klubowicze
Opublikowano

Głos na Piootra    2

Opublikowano

Na klasykę głos poleciał. :) 1

• Sympatycy
Opublikowano

Głos na piękną Vespę

Opublikowano
Godzinę temu, Urbi napisał(a):

Głos na piękną Vespę

Ale to nie wystarczy gadać, trzeba jeszcze zagłosować w ankiecie 😄 Nie widać Ciebie na liście. Chyba że to się aktualizuje z opóźnieniem.

image.png.f7f6b1b7787e0ced38bb4d3ed264ebb9.png

• Użytkownicy
Opublikowano

Dawno tak równo głosy się nie rozkładały. No, ale i foty zacne.

Opublikowano

Piotr. 

• Sympatycy
Opublikowano

Przez mój błąd ankieta została zamknięta 24 godziny za wcześnie. Zgłosiłem ten fakt do Admina z prośbą o jej przywrócenie. 

O, i zrobione 🙂. Dziękuję MB. 🙏

Głosujemy nadal do 24-tej.

Opublikowano

? ale wtopa😜🤔

No fakt, mogłeś się trochę pogubić, bo to w końcu luty- 28 dni 😀

• Użytkownicy
Opublikowano
10 godzin temu, Worlan napisał(a):

Zdjęcie pstryknięte ot tak sobie z marszu, bez „pazura”. Tło, światło, kadr to minusy moim zdaniem.

ale...ale było widać śnieg☝️😁 a tu już głosy były takie, że skoro zima to i śnieg ma być.

Zatem w kalendarzu też będzie.. ..ponuro🤔

Opublikowano

Jezeli zdjecie spelnia warunki regulaminu to komentowanie glosowania i wyboru glosujacych jest nie namiejscu. 

Opublikowano

No tak, chyba masz rację. Nie powinno nie komentować już wyłonione zwycięskie zdjęcie. Taki savoir vivre.

• Użytkownicy
Opublikowano

@mariuszadam - bardzo kulturalnie zwrócona uwaga👍

Również cofam swoje uwagi, by to nadal była zabawa a nie jakieś zawody dla fotografików.

Opublikowano
W dniu 26.02.2026 o 11:11, cezzar napisał(a):

Ale to nie wystarczy gadać, trzeba jeszcze zagłosować w ankiecie 😄 Nie widać Ciebie na liście. Chyba że to się aktualizuje z opóźnieniem.

image.png.f7f6b1b7787e0ced38bb4d3ed264ebb9.png

To ankieta nie jest anonimowa 😳🤔😏

• Użytkownicy
Opublikowano
11 minut temu, Kazekkazek napisał(a):

To ankieta nie jest anonimowa 😳🤔😏

@Kazekkazek za każdym razem przytaczany jest regulamin☝️

a tam pisze, że ma być jawna.

Opublikowano
14 minut temu, Nazir napisał(a):

@Kazekkazek za każdym razem przytaczany jest regulamin☝️

a tam pisze, że ma być jawna.

Wiem, żartowałem 😁

• Sympatycy
Opublikowano
51 minut temu, grzybek napisał(a):

Nie powinno nie komentować już wyłonione zwycięskie zdjęcie. Taki savoir vivre.

A czemu ? Klamka zapadła, jest wybrany zwycięzca. Jego zdjęcie znajdzie się na karcie kalendarza i tu nic nie zmieni komentarz Worlana. Nie powinno się ?  Niby zabawa, ale bez komentowania ? Eeee… Napisałem w komentarzu „moim skromnym zdaniem”. Chyba nie zrobiłem nic niewłaściwego. 

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, Kazekkazek napisał(a):

Wiem, żartowałem 😁

👍Filutek i sowizdżał z Ciebie 😁🤣🤣

PS

Od początku tego głosowania czułem, że coś pójdzie nie tak. @Ewikwybrała zwycięzcę a tu jakieś demokratyczne wybory się odbyły🤪. No kto to widział🙃.

Mimo, że (bez tajemnicy, bo głosowanie jawne) zagłosowałem inaczej, to szczerze gratuluję Piotrowi i jego adwersarzom, którzy teraz cisną się na podium z nr 2💪

• Sympatycy
Opublikowano
W dniu 1.03.2026 o 06:53, Worlan napisał(a):

Głosowanie na skuter lutego 2026 zostaje zamknięte.

1 miejsce Piootr - 18 głosów

2 miejsce ex aequo Urbi i Worlan - po 17 głosów

Miałem ogłosić reasumpcję głosowania, ale niech już tak zostanie 😉 (żart). Moim skromnym zdaniem wygrało zdjęcie, które nie powinno być zamieszczone w wątku konkursowym, tylko w wątku „mam, mam, zakupiłem, chwalę się „ itp. Zdjęcie pstryknięte ot tak sobie z marszu, bez „pazura”. Tło, światło, kadr to minusy moim zdaniem. Ale większość tak wybrała, więc gratuluję Piotrkowi zwycięstwa. Urbi, gratuluję 2 miejsca, Twoje zdjęcie zasłużyło na więcej 👏

Worlan, Piootr, bardzo dziękuje za wyrównaną walkę w tym konkursie, Piootrowi za wygrana, a Tobie Worlan za zajęcie drugiego miejsca, chociaż uważam, że trochę nie zasłużyłem na to miejsce, gdyż zdjęcie Twojej pięknej Vespy GT, wg mojej skromnej opinii, było dużo lepsze od mojego, a nawet zaryzykuje stwierdzenie, że najlepsze w tym konkursie i zasługiwało na wygraną. Ale jak to często bywa w tego typu konkursach, "widzowie" wybierają to, co Im się podoba najbardziej i tym razem wygrało jednak BMW Piootra, w zimowej scenerii. Ale dziękuje obu kolegom za fajną zabawę i do następnego pojedynku ;-). Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Wojtek, tylko chwalić Twoją skromność👍😃