grzybek Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 6 godzin temu, sławek1 napisał(a): I poszło . Sentyment Tmax. Co prawda starsza buda nadwoziowa, ale też mi taki sentyment pozostał ...
cezzar Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Godzinę temu, Urbi napisał(a): Głos na piękną Vespę Ale to nie wystarczy gadać, trzeba jeszcze zagłosować w ankiecie 😄 Nie widać Ciebie na liście. Chyba że to się aktualizuje z opóźnieniem.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego Dawno tak równo głosy się nie rozkładały. No, ale i foty zacne.
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Lutego Autor Sympatycy Opublikowano 28 Lutego Przez mój błąd ankieta została zamknięta 24 godziny za wcześnie. Zgłosiłem ten fakt do Admina z prośbą o jej przywrócenie. O, i zrobione 🙂. Dziękuję MB. 🙏 Głosujemy nadal do 24-tej.
grzybek Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego ? ale wtopa😜🤔 No fakt, mogłeś się trochę pogubić, bo to w końcu luty- 28 dni 😀
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Worlan Opublikowano 1 Marca Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Marca Głosowanie na skuter lutego 2026 zostaje zamknięte. 1 miejsce Piootr - 18 głosów 2 miejsce ex aequo Urbi i Worlan - po 17 głosów Miałem ogłosić reasumpcję głosowania, ale niech już tak zostanie 😉 (żart). Moim skromnym zdaniem wygrało zdjęcie, które nie powinno być zamieszczone w wątku konkursowym, tylko w wątku „mam, mam, zakupiłem, chwalę się „ itp. Zdjęcie pstryknięte ot tak sobie z marszu, bez „pazura”. Tło, światło, kadr to minusy moim zdaniem. Ale większość tak wybrała, więc gratuluję Piotrkowi zwycięstwa. Urbi, gratuluję 2 miejsca, Twoje zdjęcie zasłużyło na więcej 👏. 5
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Marca Użytkownicy Opublikowano 1 Marca 10 godzin temu, Worlan napisał(a): Zdjęcie pstryknięte ot tak sobie z marszu, bez „pazura”. Tło, światło, kadr to minusy moim zdaniem. ale...ale było widać śnieg☝️😁 a tu już głosy były takie, że skoro zima to i śnieg ma być. Zatem w kalendarzu też będzie.. ..ponuro🤔
mariuszadam Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Jezeli zdjecie spelnia warunki regulaminu to komentowanie glosowania i wyboru glosujacych jest nie namiejscu. 2
grzybek Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca No tak, chyba masz rację. Nie powinno nie komentować już wyłonione zwycięskie zdjęcie. Taki savoir vivre.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Marca Użytkownicy Opublikowano 1 Marca @mariuszadam - bardzo kulturalnie zwrócona uwaga👍 Również cofam swoje uwagi, by to nadal była zabawa a nie jakieś zawody dla fotografików.
Kazekkazek Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca W dniu 26.02.2026 o 11:11, cezzar napisał(a): Ale to nie wystarczy gadać, trzeba jeszcze zagłosować w ankiecie 😄 Nie widać Ciebie na liście. Chyba że to się aktualizuje z opóźnieniem. To ankieta nie jest anonimowa 😳🤔😏
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Marca Użytkownicy Opublikowano 1 Marca 11 minut temu, Kazekkazek napisał(a): To ankieta nie jest anonimowa 😳🤔😏 @Kazekkazek za każdym razem przytaczany jest regulamin☝️ a tam pisze, że ma być jawna.
Kazekkazek Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 14 minut temu, Nazir napisał(a): @Kazekkazek za każdym razem przytaczany jest regulamin☝️ a tam pisze, że ma być jawna. Wiem, żartowałem 😁
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 51 minut temu, grzybek napisał(a): Nie powinno nie komentować już wyłonione zwycięskie zdjęcie. Taki savoir vivre. A czemu ? Klamka zapadła, jest wybrany zwycięzca. Jego zdjęcie znajdzie się na karcie kalendarza i tu nic nie zmieni komentarz Worlana. Nie powinno się ? Niby zabawa, ale bez komentowania ? Eeee… Napisałem w komentarzu „moim skromnym zdaniem”. Chyba nie zrobiłem nic niewłaściwego. 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Marca Użytkownicy Opublikowano 1 Marca Godzinę temu, Kazekkazek napisał(a): Wiem, żartowałem 😁 👍Filutek i sowizdżał z Ciebie 😁🤣🤣 PS Od początku tego głosowania czułem, że coś pójdzie nie tak. @Ewikwybrała zwycięzcę a tu jakieś demokratyczne wybory się odbyły🤪. No kto to widział🙃. Mimo, że (bez tajemnicy, bo głosowanie jawne) zagłosowałem inaczej, to szczerze gratuluję Piotrowi i jego adwersarzom, którzy teraz cisną się na podium z nr 2💪
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piootr Opublikowano 1 Marca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Marca W dniu 1.03.2026 o 06:53, Worlan napisał(a): Głosowanie na skuter lutego 2026 zostaje zamknięte. 1 miejsce Piootr - 18 głosów 2 miejsce ex aequo Urbi i Worlan - po 17 głosów Cześć wszystkim. Bardzo dziękuję za każdy z 18 - tu głosów oddanych na moją propozycję - foto - maxi skuter miesiąca LUTY 2026. Gratuluję srebrnym medalistom 🥈🥈. Wasze wymuskane zdjęcia są bardzo dobre technicznie, jednak jeden głos zdecydował. Demokracja ? 😉. Ciekawe co by było gdyby 3 fotki dostały równą ilość głosów 🫢. Chyba trzeba by było zrobić "kolaż" 😎. W tym miesiącu (nareszcie jak za dawnych lat) "walka" trwała do ostatniej chwili. Jeszcze raz APELUJĘ do wszystkich o zgłaszanie kandydatur - zdjęć swoich maksi skuterów. Myślę, że w różnorodności jest siła. Nie oglądajmy w kalendarzu kilka razy w roku tych samych egzemplarzy skuterów. Ja deklaruję, że nie będę proponował już C400GT w 2026, ale skupię się na fotkach w ładnych plenerach i coś zaproponuję za rok. Za chwilę otwieram wątek dedykowany kandydaturom na Marzec 2026. 3
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Marca Sympatycy Opublikowano 2 Marca W dniu 1.03.2026 o 06:53, Worlan napisał(a): Głosowanie na skuter lutego 2026 zostaje zamknięte. 1 miejsce Piootr - 18 głosów 2 miejsce ex aequo Urbi i Worlan - po 17 głosów Miałem ogłosić reasumpcję głosowania, ale niech już tak zostanie 😉 (żart). Moim skromnym zdaniem wygrało zdjęcie, które nie powinno być zamieszczone w wątku konkursowym, tylko w wątku „mam, mam, zakupiłem, chwalę się „ itp. Zdjęcie pstryknięte ot tak sobie z marszu, bez „pazura”. Tło, światło, kadr to minusy moim zdaniem. Ale większość tak wybrała, więc gratuluję Piotrkowi zwycięstwa. Urbi, gratuluję 2 miejsca, Twoje zdjęcie zasłużyło na więcej 👏. Worlan, Piootr, bardzo dziękuje za wyrównaną walkę w tym konkursie, Piootrowi za wygrana, a Tobie Worlan za zajęcie drugiego miejsca, chociaż uważam, że trochę nie zasłużyłem na to miejsce, gdyż zdjęcie Twojej pięknej Vespy GT, wg mojej skromnej opinii, było dużo lepsze od mojego, a nawet zaryzykuje stwierdzenie, że najlepsze w tym konkursie i zasługiwało na wygraną. Ale jak to często bywa w tego typu konkursach, "widzowie" wybierają to, co Im się podoba najbardziej i tym razem wygrało jednak BMW Piootra, w zimowej scenerii. Ale dziękuje obu kolegom za fajną zabawę i do następnego pojedynku ;-). Pozdrawiam serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi