kacperduch Opublikowano Wtorek o 13:39 Opublikowano Wtorek o 13:39 Część osób pewnie kojarzy mnie i moją żonę Justynę – byliśmy już parę razy na Burgmani i na Leniwcu. Czy ktoś ma może wolne miejsce w domku i chciałby nas przygarnąć? 😄 Jeśli nie, to będziemy rezerwować coś nowego.
Klubowicze Ravenka Opublikowano Środa o 10:06 Klubowicze Opublikowano Środa o 10:06 Wrzoniu, proszę o zakwaterowanie naszej 5 osobowej ferajny - numery na liście 10-14. Jeśli nie da się nigdzie dostawki to proszę o opcję, gdzie wejdziemy materac dmuchany. Pozdrawiam Ravenka
kacperduch Opublikowano Środa o 19:51 Opublikowano Środa o 19:51 Część osób pewnie kojarzy mnie i moją żonę Justynę – byliśmy już parę razy na Burgmani i na Leniwcu. Czy ktoś ma może wolne miejsce w domku i chciałby nas przygarnąć? Jeśli nie, to będziemy rezerwować coś nowego.Nikt nas nie przygarnął :(Proszę o zapisanie do domku 21116. Justa.../damska M ZAPŁACONE117. kacperduch.../męska L ZAPŁACONEWysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano Czwartek o 22:04 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 22:04 W dniu 9.02.2026 o 19:30, arturo-bb napisał(a): Poproszę domek 34 ( będę miał całą obsadę - podam sukcesywnie z wpłatami ) Aplikuję do domku 34. 100. Dadzia POLICE. Zapłacone w lutym.
Rekomendowane odpowiedzi