Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 10 Lutego Na liście zlotowej pojawiło się magiczne zapłacone: W dniu 6.12.2025 o 00:02, Artix napisał(a): 68. Robbi.../męska XL (czw) ZAPŁACONE więc proszę @Robbi dokwaterować do domku nr 4 w Marysieńce.
Colargol Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Po uzgodnieniu proszę domek nr. 20 z Tommac x2, Viga, i ja Colargol nr. zlotowy 32 opłacony
Spider Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Mimo wpłaty w styczniu nie został mi przydzielony kwaterunek w domku 28,to może domek 27. Spider nr 48
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Lutego Klubowicze Opublikowano 10 Lutego Do domku 34 będą jeszcze : 100. DadziaPolice 91. Trebor 17. Grzech
tommac Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 3 godziny temu, Colargol napisał(a): Po uzgodnieniu proszę domek nr. 20 z Tommac Potwierdzam
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 10 Lutego Użytkownicy Opublikowano 10 Lutego Poproszę o rezerwację w domku nr 13 🛵 Nr 75
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 10 Lutego Użytkownicy Opublikowano 10 Lutego Nr 13 (jak zwykle nie doczytałem😅), na liście 76. Już w porozumieniu z Kacpersky
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Lutego Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 8 godzin temu, PawełJW napisał(a): Do kwaterunku w domku 34. Przelew wysłany 40. Aneta_80 41. PawełJW 40. Aneta_80.../damska S ZAPŁACONE 41. PawełJW.../męska XL ZAPŁACONE
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Lutego Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 10 godzin temu, Saper napisał(a): Na liście zlotowej pojawiło się magiczne zapłacone: więc proszę @Robbi dokwaterować do domku nr 4 w Marysieńce. Grzesiu, Zlot jest tylko w Marysieńce 😉
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 10 Lutego Też pięknie 👍. I nie ma konfliktu terminów z Valasskiem 👍.
Klubowicze Aga Opublikowano 10 Lutego Klubowicze Opublikowano 10 Lutego W dniu 9.02.2026 o 14:48, Roni napisał(a): Siemka, Wrzonio, poproszę o domek dwupokojowy, jakikolwiek. Czekamy na postawienie "ptaszka" przez Artixa pzdr Wiesiu, proszę o dokwaterowanie do tego samego (jakiegokolwiek) domku nr 28 🤣 Dziękuję 😘
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 10 Lutego Klubowicze Opublikowano 10 Lutego W porozumieniu z Basią i EndriuBis proszę o dopisanie mnie i Jacka do domku 25. Przelew zrobiony, w drodze. 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Lutego Klubowicze Opublikowano 11 Lutego Proszę o zakwaterowanie do jakiegoś domku ze Strażakami
Klubowicze AREQ Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego Witam Proszę o zakwaterowanie mnie do domku nr 16 104. AREQ...męska XXL (czw) ZAPŁACONE Pozdro
Józef Pająk Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Witam! 105. Józef Pająk...męska XL ZAPŁACONE Proszę o zakwaterowanie mnie do domku numer 23. Pozdrawiam!
Morowy Anioł Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego W dniu 8.02.2026 o 15:00, Morowy Anioł napisał(a): Poproszę numer domku 23 Numer na liście zlotowej 5 Morowy Proszę o przyblokowanie 1 miejsca w domku bo znajomy się waha nad przyjazdem na zlot jak się zdecyduje odrazu dam znać
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Opublikowano 13 Lutego Proszę o wpisanie : Domek 33 36. Bafka.../damska (czw) 37. dzięgiel.../męska (czw) 63. Tomek - fryzjer.../męska (czw) 86. Tomek Fryzjer os. tow/???
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 13 Lutego Użytkownicy Opublikowano 13 Lutego To ja poproszę do dwuosobowego pokoju koło domku nr 23, gdzie Basia z Endriu zakwaterowali. To byłem ja, zicoo62, nr 34 zapłacone, Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje przydzielający domki....
Marek Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Proszę o zakwaterowanie w którym kolwiek domku 78. Marek..
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Lutego Klubowicze Opublikowano 15 Lutego Proszę o dopisanie do domku 33: 108. Tuchal...męska XL 109. Mały Tuchalek...lat 9
megamix Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Cześć Kwatrmistrzu Poproszę domek nr 27 Megamix + Perła - kasa przelana
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lutego Klubowicze Opublikowano 21 Lutego Poproszę o dopisanie do domku 33 110. subaru gtb320...męska M (czw)
putek Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Proszę o rezerwację domku nr 12 . putek/Marek (nr 107 i 78). Trzecie miejsce wiem że nie oficjalnie jeszcze trzymamy dla czadzo
YO MOTYL Opublikowano Poniedziałek o 18:16 Opublikowano Poniedziałek o 18:16 Proszę o rezerwację w domku nr 27, jeden pokój. 113. YO MOTYL.../męska XXXL ZAPŁACONE 114. MAŁY MOTYL.../damska M ZAPŁACONE
Rekomendowane odpowiedzi