kacperduch Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Część osób pewnie kojarzy mnie i moją żonę Justynę – byliśmy już parę razy na Burgmani i na Leniwcu. Czy ktoś ma może wolne miejsce w domku i chciałby nas przygarnąć? 😄 Jeśli nie, to będziemy rezerwować coś nowego.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 11 Marca Klubowicze Opublikowano 11 Marca Wrzoniu, proszę o zakwaterowanie naszej 5 osobowej ferajny - numery na liście 10-14. Jeśli nie da się nigdzie dostawki to proszę o opcję, gdzie wejdziemy materac dmuchany. Pozdrawiam Ravenka
kacperduch Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Część osób pewnie kojarzy mnie i moją żonę Justynę – byliśmy już parę razy na Burgmani i na Leniwcu. Czy ktoś ma może wolne miejsce w domku i chciałby nas przygarnąć? Jeśli nie, to będziemy rezerwować coś nowego.Nikt nas nie przygarnął :(Proszę o zapisanie do domku 21116. Justa.../damska M ZAPŁACONE117. kacperduch.../męska L ZAPŁACONEWysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 12 Marca Klubowicze Opublikowano 12 Marca W dniu 9.02.2026 o 19:30, arturo-bb napisał(a): Poproszę domek 34 ( będę miał całą obsadę - podam sukcesywnie z wpłatami ) Aplikuję do domku 34. 100. Dadzia POLICE. Zapłacone w lutym.
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Marca Sympatycy Opublikowano 17 Marca Cześć Wiesiu Proszę domek nr 18 dla Mojego kuzynostwa: kuzyn Andrzej kuzyn Bogdan kuzyn Stanisław Dzięki i do zobaczyska 🥳
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Marca Sympatycy Opublikowano 24 Marca Wiesiu proszę dopisz Zbigniew C Numer z listy 43 Do kuzynów Domek 18 Dziękuję
Klubowicze Campto Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca Proszę o dopisanie do domku nr 6 Campto nr na liście 42.Rozmawiałem i uzgodniłem z Bomberem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca @Wrzonio nie to co bym nie miał zaufania, ale .... Gdzieś zaginęła w akcji moja "już opłacona chałupa" ?? Sprzedałeś ??
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 3 godziny temu, EndriuBis napisał(a): ... Gdzieś zaginęła w akcji moja "już opłacona chałupa" ?? Sprzedałeś ?? Taki Stary, a taki ... niedoinformowany . Po zajęciu wszystkich miejsc w "już opłaconej chałupie", przestaje być widoczna (bo jest cała zajęta), do czasu zakończenia procesu kwaterowania, wtedy pojawi się ponownie "w całej krasie", z wszystkimi lokatorami.
Klubowicze ziga Opublikowano 25 Marca Klubowicze Opublikowano 25 Marca 1 godzinę temu, Saper napisał(a): Po zajęciu wszystkich miejsc w "już opłaconej chałupie", przestaje być widoczna (bo jest cała zajęta Nie zupełnie zobacz nr 20 domek chyba że czegoś nie zrozumiałem
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca Cieeee...rpliwości, pewnie Wrzonio zajęty.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2 godziny temu, ziga napisał(a): Nie zupełnie zobacz nr 20 domek .. No tylko. Ale Grzegorz wyjaśnił że jest jeszcze dopisek "nz". Ale spoko. Jak chałupa nie sprzedana to da się z tym życ. 😃
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca Dokładnie. Jest tak jak opisał Saper. Co zresztą jest napisane w pierwszym poście. Jeśli jest napisane "nz" co znaczy "nie zapłacił", więc rezerwacja jest warunkowa i domek widnieje na liście. To tyle z wyjaśnień. 😉 Niebawem będzie nowa aktualizacja.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Marca Użytkownicy Opublikowano 26 Marca Witam serdecznie . Wpłata wreszcie zrobiona 😁 -Proszę o dokwaterowanie do domku nr 4 -Mój numer z listy zlotowej to 69 -Przyjazd w czwartek. -A jeśli by można zmienić rozmiar koszulki to bym był chętny z L na XL ( troszkę mi się przytyło 😒 ) Pozdrawiam i do zobaczenia Sławek1 🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 30 Marca @sławek1Twój post bardziej pasuje do wątku "21 Zlot ..." Tutaj tylko sprawy kwaterunkowe, tam sprawy płatności, koszulek i ogólnie Zlotu.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 31 Marca Użytkownicy Opublikowano 31 Marca W dniu 30.03.2026 o 15:55, Saper napisał(a): @sławek1Twój post bardziej pasuje do wątku "21 Zlot ..." Tutaj tylko sprawy kwaterunkowe, tam sprawy płatności, koszulek i ogólnie Zlotu. Ok dzięki ,poprawione.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 2 Kwietnia W związku z pojawieniem się magicznego "ZAPŁACONE", W dniu 6.12.2025 o 00:02, Artix napisał(a): 69. Sławek1.../męska XL (czw) ZAPŁACONE Proszę o zdjęcie przydomku "nz" z Kolegi Sławek1 - domek nr 4. 1
kacperduch Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Nikt nas nie przygarnął :(Proszę o zapisanie do domku 21116. Justa.../damska M ZAPŁACONE117. kacperduch.../męska L ZAPŁACONEWysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu TapatalkaProszę dopisać do naszego domku 21:- ryjek- tyska Wpłata poszła Wysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano Piątek o 12:55 Opublikowano Piątek o 12:55 Proszę dopisać do naszego domku 21:- ryjek- tyska Wpłata poszła Wysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu TapatalkaPrzepraszam znajomi się rozmyślili Wysłane z mojego 2406APNFAG przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Sobota o 22:29 Użytkownicy Opublikowano Sobota o 22:29 koło mego nica widnieje dalej nz a zapłacony jestem i dokwaterowany do domku nr4 wiec może by to tak usunąć to nz bo drażni z poważaniem sławek 1 nr zlotowy 69🛵
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 9 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 9 godzin temu W dniu 12.04.2026 o 00:29, sławek1 napisał(a):
Rekomendowane odpowiedzi