Klubowicze arturo-bb Opublikowano Środa o 14:57 Klubowicze Opublikowano Środa o 14:57 O wpłatach pamiętam 😉 I jestem zainteresowany przejażdżką na Zamek Krzyżacki w Malborku ( nigdy fajnych miejsc za wiele ) 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Środa o 15:03 Autor Klubowicze Opublikowano Środa o 15:03 5 minut temu, arturo-bb napisał(a): O wpłatach pamiętam 😉 I jestem zainteresowany przejażdżką na Zamek Super👍
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano Środa o 22:09 Użytkownicy Opublikowano Środa o 22:09 Ja na zamek się nie piszę bo zwiedzałem go dwa tygodnie temu, warto.
JER2Y Opublikowano Czwartek o 09:38 Opublikowano Czwartek o 09:38 Zamek zwiedzaliśmy z żoną kilka lat temu ale z chęcią pojedziemy tam jeszcze raz. Koszulki też na tak, męska XL oraz damska L. Wpłata na pewno pojawi się w wyznaczonym terminie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 godzin temu Klubowicze Opublikowano 10 godzin temu Kasa poleciała
Klubowicze ziga Opublikowano 3 godziny temu Klubowicze Opublikowano 3 godziny temu Jestem zainteresowany zamkiem w Malborku Wpłatę umieszczę pod koniec tygodnia Pozdrawiam
JER2Y Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Patrząc na to co się dzieje wokół, mam tylko nadzieję, że nie będzie to piesza pielgrzymka do Krynicy Morskiej 🤣 .
Rekomendowane odpowiedzi