Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Lutego Klubowicze Opublikowano 2 Lutego Witam Was Serdecznie i jednocześnie miło mi zaprosić na XI Wiosenne Spotkanie 17-19.04.2026 które odbędzie się w Ośrodek Morska Osada w Krynicy Morskiej Morska Osada jest w świetnej lokalizacji w odległości około 200 metrów od morza. Aby podtrzymać tradycję Wiosennych Spotkań zapraszam Wszystkich i każdego z osobna na Wiosenne Spotkanie i oficjalne rozpoczęcie sezonu 2026. Ośrodek przetestowałem osobiście na jesieni 2025r, nie mogę złego słowa powiedzieć. Śniadania smaczne w formie bufetu szwedzkiego do wyboru do koloru, każdy coś dla siebie znajdzie. Domki ładne, czyste, komfortowe - całoroczne z klimatyzacją i wyposażeniem. Do dyspozycji SPA: Basen podgrzewany, yacuzzi ogólnodostępne, nowa sauna - tylko dla nas w określonych godzinach. Po rozmowach z właścicielem ośrodka wstępnie mamy zarezerwowane 50 miejsc. Koszt uczestnictwa to: 525zł /os. (w cenę wliczone jest na utrzymanie forum) Wpłaty proszę kierować na konto: Piotr Kamiński Aliorbank 24 2490 0005 0000 4000 2548 0345 w tyt. proszę podać: WSMO, Nick + koszulka + wycieczka - wedle wyboru Wpłaty proszę dokonywać jednym przelewem do 31.03.2026r Będzie możliwość zamówienie koszulki okolicznościowej w kwocie: 50zł Projekt koszulki w przygotowaniu. Oczywiście w tej cenie jest: wyżywienie: 2 śniadania szwedzki stół, w piątek impreza integracyjna z kolacją/ognisko/grill z grzańcem, 2 noclegi (ewentualnie sala na kongres 2-3 godziny w sobotę po śniadaniu) wieczorem w sobotę impreza z uroczystą kolacją (4-5godzin) z nagłośnieniem, światłami ale bez DJ. Dla naszych jednośladów bezpieczny parking na terenie ośrodka (ew. dla samochodów). Do dyspozycji atrakcje SPA Pogoda i dobre nastroje również w cenie. W sobotę o 11:00 - 11:15 jest planowana wycieczka na Zamek w Malborku w kwietniu w godzinach dla Nas przystępnych jest dostępna trasa spacerowa od 13:00 do 16:00 Czas dojazdu do zamku to około 1:15 - 1:25 godziny w zależności od ilości grupy na 2oo Czas zwiedzania 1,5 godziny Zwiedzanie obejmuje: część Przedzamcza, przejazdy bramne, dziedzińce Zamku Średniego i Wysokiego, kaplica św. Anny, tarasy wraz z ogrodem wielkich mistrzów, fosy i międzymurze. Trasa nie obejmuje zwiedzania komnat i wystaw. Zamek w Malborku..klik bitet normalny 25zł bilet ulgowy 15zł Powrót około 16:00- 16:30 Ze względu na spore kolejki do kasy bilety zakupimy on-line jako grupa więcej informacji na początku marca chętni na wycieczkę mogą dokonywać wpłat za bilety łącznie z wpłatą za spotkanie Czekam na Wasze deklaracje! aktualizacja będzie co 1-2 dni Lista uczestników: 1. arturo-bb 2. jacek13 3. BUGI / koszulka XL 4. Foczka 5. krzytro 6. ziga 7. Bomber 8. Ania77 9. krys70 10. Marek 11. Halinka 12. Migu 13. EL Diablo 14. Sabinka 15. karton 16. Wera 17. Kuba 18. Piootr 19. Basia 20. JER2Y 21. Baśka / koszulka M 22. Paweł / koszulka M 23. Domi 24. Oli 25. Natka 26. zicoo62 27. 28. 29. 30. 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Lutego Klubowicze Opublikowano 2 Lutego Z przyjemnością przybędę. Morze wiosną BAJKA 🤘 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 3 Lutego Klubowicze Opublikowano 3 Lutego Ja też poproszę, oczywiście z Foczką 1
Klubowicze ziga Opublikowano 3 Lutego Klubowicze Opublikowano 3 Lutego Proszę mnie zapisać lecz decyzjię 100 % podejmne w marcu jeżeli to mnie nie dyskwalikowuje w uczestnictwie bycia na liście zlotowej ,,Wiosennego Spotkania" Pozdrawiam wszystkich 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 3 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lutego Lista uczestników zaktualizowana.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 3 Lutego Klubowicze Opublikowano 3 Lutego Szkoda, że nie możemy w tym terminie 🥲 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Lutego Sympatycy Opublikowano 3 Lutego Proszę o dopisanie do listy uczestników: Ania 77 krys70 1
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Lutego Klubowicze Opublikowano 3 Lutego Proszę dopisać. Migu Halinka 1
Klubowicze El Diablo Opublikowano 4 Lutego Klubowicze Opublikowano 4 Lutego Proszę o wpisanie na listę uczestników (EL DIABLO) 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 4 Lutego Sympatycy Opublikowano 4 Lutego Człowiek by chciał, ale jest jedna rzecz która na razie blokuje podjęcia decyzji na 100%. Tą rzeczą jest oczywiście "grafik" 1
Klubowicze karton Opublikowano 4 Lutego Klubowicze Opublikowano 4 Lutego Ja Sabinka i dziecka 2 jedziemy i od czwartku bo kilka kilometrów cza śmignąć 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Lutego Klubowicze Opublikowano 4 Lutego Witajcie, proszę o dopisanie do listy uczestników. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 6 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Lista uczestników zaktualizowana. W dniu 4.02.2026 o 18:57, karton napisał(a): Ja Sabinka i dziecka 2 jedziemy i od czwartku bo kilka kilometrów cza śmignąć @karton na tą chwilę jest jeden wariant uczestnictwa 17-19.04.2026 tj. piątek-niedziela, jeśli będzie większe zainteresowanie domówię z właścicielem czy będzie taka możliwość jako grupa
Klubowicze karton Opublikowano 7 Lutego Klubowicze Opublikowano 7 Lutego Ok już nie chce od czwartku ogarne bukin w Gdańsku i gitara a nawet lepiej bo bedą organy A zmień te 1 i 2 Wera Kuba
Klubowicze BUGI Opublikowano 7 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 8 godzin temu, karton napisał(a): Wera Kuba Zmienione.
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Lutego Sympatycy Opublikowano 7 Lutego W dniu 6.02.2026 o 10:16, BUGI napisał(a): @karton na tą chwilę jest jeden wariant uczestnictwa 17-19.04.2026 tj. piątek-niedziela, jeśli będzie większe zainteresowanie domówię z właścicielem czy będzie taka możliwość jako grupa Ania i ja jesteśmy zainteresowani 1
Baśka Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Bugi :) Proszę dopisz i nas : Baśka i Paweł + koszulki rozm.M Pozdrawiamy :) 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 27 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lutego Nowe informacje co do spotkania na początku wątku, w marcu będzie więcej info z planem spotkania. 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 14 Marca Użytkownicy Opublikowano 14 Marca Poproszę o dopisanie,. Kilka dni oddechu jest zawsze wskazane, a zwłaszcza w doborowym towarzystwie 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Środa o 14:47 Autor Klubowicze Opublikowano Środa o 14:47 W dniu 14.03.2026 o 21:10, zicoo62 napisał(a): Poproszę o dopisanie Dopisany 👊 Moi drodzy, czas szybko płynie - bardzo proszę zgłaszać ewentualną chęć lub brak chęci uczestnictwa w wycieczce na Zamek w Malborku, na ostatnią chwilę ciężko może być z zakupem biletów grupowych, a i pomoże to w ustaleniu planu spotkania na sobotę. Jeszcze niezdecydowanych zapraszam na Wiosenne Spotkanie. Przypominam o wpłatach. Wpłaty proszę dokonywać jednym przelewem do 31.03.2026r
Rekomendowane odpowiedzi