Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blu26.thumb.jpg.e6b04ccaf9a19daeaf1d3e3a6a2ac316.jpg

Dawno tak nie mroziło ❄️ ... ale dobrze ... może wymrozi to całe, wszechobecne kolorowe robactwo 🪱, tę bez mózgową kolorowo-uśmiechniętą papkę która nawet na sorbet się nie nadaje ... niech mrozi ❄️ ... a nowy miesiąc ... no cóż ... miesiąc luty uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ...

Opublikowano

U mnie -12

Opublikowano

.Screenshot_20260201-102934_One UI Home.jpg

Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziś 1 lutego rano -17 C Wąbrzeźno

Opublikowano

u mnie w nocy ma byc -25

Opublikowano

Dla wszystkich przemrożonych, których dopadło przesilenie zimowe...

Screenshot_2026-02-02-05-48-04-103_com.miui.weather2~2.jpg

Opublikowano

Jak juz w tym temacie ,,luty" to mróz musi być. Jutro 3 lutego najgorszy, nawet w Zachodniopomorskiem też wymrozi. 

20260202_111341.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Masakra... Nowy motor, nowy kask... I nawet nie mam jak sprawdzić, czy skrzynia biegów w ogóle pracuje... 🥶😠

• Klubowicze
Opublikowano

e tam zimno, już coraz bliżej wiosny. 

Opublikowano

Na pocieszenie dodam że sezon 2025 zacząłem w  pierwszy weekend marcowy. Co prawda dnie były słoneczne i ciepłe ale noce z przymrozkami. Taka sytuacja miała miejsce jeszcze do końca kwietnia. Potem przyszedł maj, czerwiec i skończyła się idylla. ciekawe jak w tym roku? Nie mogę doczekać się kiedy porzucę puchę i dosiądę T-Maksia.

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

W Krakowie wczoraj 13 stopni C na plusie, więc chyba coraz bliżej wiosny 😊

Opublikowano

Zgadza sie , w Małopolsce mój kolega wczoraj dosiadł  moto i był pełni szczęścia.13 w plusie. Do nas, na północ to chyba jednak jeszcze nie dotrze. Może być zdjęciem przedstawiającym motocykl

• Sympatycy
Opublikowano
2 godziny temu, grzybek napisał(a):

Zgadza sie , w Małopolsce mój kolega wczoraj dosiadł  moto i był pełni szczęścia.13 w plusie. Do nas, na północ to chyba jednak jeszcze nie dotrze. 

Niestety nie liczyłbym na to 🥶Zachodniopomorskie ma niestety należeć do "polarnej" części Polski, a od niedzielnej nocy znów spore minusy i w dzień niewiele lepiej...

pogoda swinoujscie.jpg

Opublikowano

Trzeba być dobrej myśli. Coś odkręcić, poczyścić, przykręcić.  Dołożyć parę pinezek w GoogleMaps. Kupić na Temu świnkę w kasku na kierownicę lub coś równie niezbędnego. Pochodzić po schodach dla ratowania kondycji. Jeszcze będzie przepięknie.

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Opublikowano

a co ja mam powiedziec -10 w nocy 

Opublikowano
a co ja mam powiedziec -10 w nocy 
Powiedz

Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

speedway jaced elwis

Opublikowano
W dniu 3.02.2026 o 08:54, cris76 napisał(a):

Na pocieszenie dodam że sezon 2025 zacząłem w  pierwszy weekend marcowy.

A ja sezon 2024 zacząłem dokładnie 2 lata temu, tj 16.02.2024. Podobno wprowadzenie tych zakrętek przyczepionych do butelek dało taki efekt w postaci zatrzymania procesu ocieplenia klimatu. 😉

Opublikowano

Ach, to juz wiem. I trzeba te wszystkie nakretki od butelek plastikowych porozczepiać. 😀

Opublikowano

Dam na mszę , odprawię gusła, dam na tacę i co tam potrzeba żeby ktoś wymyślił kolejne debilizmy z zakrętkami od butelek. Może to by spowodowało aby ta cholerna zima już odpuściła... Jakiś koszmar.

Opublikowano

Właśnie odłożyłem łopatę. W sumie to jakies 5cm. W moim wieku gimnastyka i ruch wskazane. Zakrętki prawie zawsze odrywam.

• Sympatycy
Opublikowano

Trochę dla rozgrzania, wciąż jeszcze zimowej atmosfery... Wspomnieniowo...

Opublikowano

Odgłos pracy Gutka niezapomniany, pięknie gada....😜Nawiązując do facebookowych relacji, to niestety tak bywa jak opisałeś. Nie ma już normalnych ludzi- bądź ich populacja jest coraz mniejsza. I najgorzej, że do Twojego zdarzenia napiszą i ogłoszą fałszywą, krzywdzącą opowieść, robiąc z Ciebie przysłowiowego oszusta. Ale fajnie się zakończyło, bo znalazł się właściwy kupiec, z którym nadal masz dobry kontakt, możecie wymieniać się wiedzą i doświadczeniami w zakresie tej marki. No i technicznie zyskałeś lepszy sprzęt. Wiem, kosztowało Cię to ogrom nerwów, i takie emocjonalne związanie z niebieskim dopieszczonym Gutkiem. Ale jak podnosisz w filmiku-  tym żółtkiem otwierasz nową historię i życzę by dawała Ci zadowolenie 😀

Opublikowano

i zyli dlugo i szczesliwie 

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Ostatni dzień lutego, ale... Wreszcie pierwsze 61 km zrobione nowym Gutkiem... Banan na twarzy niesamowity, mimo rygoru docierania pierwszych kilometrów z limitem 3000 RPM...

IMG20260228164450.jpg

IMG20260228164427.jpg

IMG20260228164405.jpg

IMG20260228164507.jpg

IMG20260228164517.jpg

IMG20260228164531.jpg