Elvis Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Dawno tak nie mroziło ❄️ ... ale dobrze ... może wymrozi to całe, wszechobecne kolorowe robactwo 🪱, tę bez mózgową kolorowo-uśmiechniętą papkę która nawet na sorbet się nie nadaje ... niech mrozi ❄️ ... a nowy miesiąc ... no cóż ... miesiąc luty uważam za otwarty ... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ... ✋
Elvis Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego .Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
falco Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Dla wszystkich przemrożonych, których dopadło przesilenie zimowe...
grzybek Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Jak juz w tym temacie ,,luty" to mróz musi być. Jutro 3 lutego najgorszy, nawet w Zachodniopomorskiem też wymrozi.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 2 Lutego Sympatycy Opublikowano 2 Lutego Masakra... Nowy motor, nowy kask... I nawet nie mam jak sprawdzić, czy skrzynia biegów w ogóle pracuje... 🥶😠 1
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lutego Klubowicze Opublikowano 2 Lutego e tam zimno, już coraz bliżej wiosny.
cris76 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Na pocieszenie dodam że sezon 2025 zacząłem w pierwszy weekend marcowy. Co prawda dnie były słoneczne i ciepłe ale noce z przymrozkami. Taka sytuacja miała miejsce jeszcze do końca kwietnia. Potem przyszedł maj, czerwiec i skończyła się idylla. ciekawe jak w tym roku? Nie mogę doczekać się kiedy porzucę puchę i dosiądę T-Maksia.
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Opublikowano 13 Lutego W Krakowie wczoraj 13 stopni C na plusie, więc chyba coraz bliżej wiosny 😊
grzybek Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Zgadza sie , w Małopolsce mój kolega wczoraj dosiadł moto i był pełni szczęścia.13 w plusie. Do nas, na północ to chyba jednak jeszcze nie dotrze.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2 godziny temu, grzybek napisał(a): Zgadza sie , w Małopolsce mój kolega wczoraj dosiadł moto i był pełni szczęścia.13 w plusie. Do nas, na północ to chyba jednak jeszcze nie dotrze. Niestety nie liczyłbym na to 🥶Zachodniopomorskie ma niestety należeć do "polarnej" części Polski, a od niedzielnej nocy znów spore minusy i w dzień niewiele lepiej...
Rzelu Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Trzeba być dobrej myśli. Coś odkręcić, poczyścić, przykręcić. Dołożyć parę pinezek w GoogleMaps. Kupić na Temu świnkę w kasku na kierownicę lub coś równie niezbędnego. Pochodzić po schodach dla ratowania kondycji. Jeszcze będzie przepięknie. 1
Elvis Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego a co ja mam powiedziec -10 w nocy Powiedz Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
cezzar Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego W dniu 3.02.2026 o 08:54, cris76 napisał(a): Na pocieszenie dodam że sezon 2025 zacząłem w pierwszy weekend marcowy. A ja sezon 2024 zacząłem dokładnie 2 lata temu, tj 16.02.2024. Podobno wprowadzenie tych zakrętek przyczepionych do butelek dało taki efekt w postaci zatrzymania procesu ocieplenia klimatu. 😉
grzybek Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Ach, to juz wiem. I trzeba te wszystkie nakretki od butelek plastikowych porozczepiać. 😀
cris76 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Dam na mszę , odprawię gusła, dam na tacę i co tam potrzeba żeby ktoś wymyślił kolejne debilizmy z zakrętkami od butelek. Może to by spowodowało aby ta cholerna zima już odpuściła... Jakiś koszmar.
stefanekmac Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Właśnie odłożyłem łopatę. W sumie to jakies 5cm. W moim wieku gimnastyka i ruch wskazane. Zakrętki prawie zawsze odrywam.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 18 Lutego Sympatycy Opublikowano 18 Lutego Trochę dla rozgrzania, wciąż jeszcze zimowej atmosfery... Wspomnieniowo...
grzybek Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Odgłos pracy Gutka niezapomniany, pięknie gada....😜Nawiązując do facebookowych relacji, to niestety tak bywa jak opisałeś. Nie ma już normalnych ludzi- bądź ich populacja jest coraz mniejsza. I najgorzej, że do Twojego zdarzenia napiszą i ogłoszą fałszywą, krzywdzącą opowieść, robiąc z Ciebie przysłowiowego oszusta. Ale fajnie się zakończyło, bo znalazł się właściwy kupiec, z którym nadal masz dobry kontakt, możecie wymieniać się wiedzą i doświadczeniami w zakresie tej marki. No i technicznie zyskałeś lepszy sprzęt. Wiem, kosztowało Cię to ogrom nerwów, i takie emocjonalne związanie z niebieskim dopieszczonym Gutkiem. Ale jak podnosisz w filmiku- tym żółtkiem otwierasz nową historię i życzę by dawała Ci zadowolenie 😀 1
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 28 Lutego Sympatycy Opublikowano 28 Lutego Ostatni dzień lutego, ale... Wreszcie pierwsze 61 km zrobione nowym Gutkiem... Banan na twarzy niesamowity, mimo rygoru docierania pierwszych kilometrów z limitem 3000 RPM... 2
Rekomendowane odpowiedzi