Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie. Wiem, że aura za oknem nie zachęca do śmigania, ale postanowiłem wystawić już teraz, nie czekając wiosny swoją małą, ale dziarską Hondę PCX 125. Jej najdalsza trasa to wycieczka na Burgmanię 2025. Może ktoś z Was planuje taki zakup, może Wasi znajomi ? Jakkolwiek zapraszam.

Skuter kupiony w warszawskim salonie Honda Wyszomirski pod koniec kwietnia 2024. Aktualny przebieg 2651 km. Kolor niebieski matowy. Do skutera dokładam turystyczną szybę PUIG, średniej wysokości szybę GIVI (nie widoczna na zdjęciach), deflektory dłoni, kufer z płytą montażową GIVI i przewiewny pokrowiec na kanapę. Na zdjęciach widnieje jeszcze uchwyt marki Quadlock, który nie jest stanowi oferty - już go zdemontowałem. PCX jest absolutnie bezwypadkowy, bez "paciakowy", bez zarysowań czy jakichkolwiek uszkodzeń. 100% sprawny. Skuter pali około 2 litrów na 100 km. Gwarancja fabryczna do końca kwietnia 2026. Serwis olejowy zrobiłem w okolicach 1000 km. Sprzedaję na pełną fakturę VAT - kupujący osoba fizyczna nie płaci 2% podatku PCC, a przedsiębiorcy mogą odliczyć VAT od zakupu. Ogłoszenie daję na razie tylko tu na forum, ale w marcu - kwietniu, jak się nie sprzeda wystawię na portalach branżowych. Cena za skuter z wyposażeniem 12.900 zł brutto. Zapraszam do kontaktu przez PM.

IMG_7217.jpeg

IMG_7216.jpeg

IMG_7215.jpeg

IMG_7214.jpeg

IMG_7211.jpeg

IMG_7210.jpeg

IMG_7209.jpeg

IMG_7218.jpeg

IMG_7219.jpeg

IMG_7221.jpeg

• Dodaj nową pozycję...