Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Stycznia Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia W dniu 30.12.2025 o 22:08, Nazir napisał(a): Nie po to.... po to.. wstawiam zdjęcia, by ktoś w tak banalny sposób o nich pisał!! @Piootrzachęć innych sqter🛵cznie albo nie drąż☝️ Drążyć każdy może jeden lepiej inny... 🤷 @Nazir nie zaczepiaj. Temat wałkowany wielokrotnie. Niestety jest ciągła niemoc. Właśnie trzeba o tym pisać, aby MOBILIZOWAĆ innych. Drążyć właśnie trzeba, a jak ? Proszę nie oceniaj.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 2 Stycznia 2 godziny temu, Piootr napisał(a): @Nazir nie zaczepiaj. Temat wałkowany wielokrotnie. Niestety jest ciągła niemoc. Właśnie trzeba o tym pisać, aby MOBILIZOWAĆ innych. Drążyć właśnie trzeba, a jak ? Proszę nie oceniaj. Pioterze szanuję zdanie Twoje lecz i lubię mieć swoje😜 Fajnie, by było jakby się tu kilku nowych stawiło ale, że w życiu często tak bywa, że po ludziach jak kaczkach wszystko spływa, to doceniam każdego - zwłaszcza Sprawdzonego ☝️😉 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Stycznia Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia Ja właśnie rozpakowałem przesyłkę z kalendarzem i jestem bardzo zadowolony Jakość prima sort
Klubowicze Migu Opublikowano 18 Stycznia Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia Kalendarz wisi na swoim miejscu. EndriuBis dzięki za ogarnięcie tematu dobra jakość👍. Jurek dzięki za dostarczenie🍻. 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 18 Stycznia Zapomniałem tu napisać🫢 Mam i ja! Kalendarz po wielu podchodach odebrałem @robert1973 - nawet współpracował☝️😜 (Robert - dzięki za cierpliwość) @EndriuBis kalendarz taki jaki sobie wymarzyłem 💪💪 pięknie dziękuję 😃👍 1
Rekomendowane odpowiedzi