Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 18 Grudnia 2025 Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Grudnia 2025 Informacja dla zainteresowanych. Podobnie jak rok wcześniej podjąłem starania o przygotowanie i wydruk kalendarza Burgmanii na rok 2026. Piszę informacyjnie dla tych co planują nabycie kalendarza aby wstrzymali się z zakupem z innych źródeł 😉 być może kalendarz będzie gotowy jeszcze w starym roku. Koszt kalendarza "poziomego", bez zmian - 50,00 zł + koszt przesyłki. Jak kalendarz będzie gotowy podam stronę sklepu, gdzie będzie można sobie go samodzielnie zamówić. 6
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2025 Hej Andrzej. Dobra inicjatywa. Ja napewno zamówię egzemplarz
grzybek Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Dziękuję bardzo. Tegoroczna forma kalendarza przypadła mi do gustu, jest przejrzysty, czytelny i jasne obramowanie.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2025 Zajefajnie... Jędruś, brawo TY :)
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2025 Super, dziękuje za inicjatywę 👏
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2025 Brano Endriu ! Oczywiście kalendarz zamówimy!
wuja69 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Znajdzie dobre miejsce na przedpokoju.
Klubowicze DaniL Opublikowano 22 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2025 Widzę, że kalendarz jest już zachwalany, ale gdzie jest jakiś link do zamówienia?
Spider Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Też czekam ma informację o możliwości zakupu kalendarza. Przy okazji wszystkim życzę miłych świąt Bożego Narodzenia i dobrej pogody na2026 rok. 🛵🌍.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Grudnia 2025 Sympatycy Opublikowano 22 Grudnia 2025 W dniu 18.12.2025 o 21:38, EndriuBis napisał(a): Jak kalendarz będzie gotowy podam stronę sklepu, gdzie będzie można sobie go samodzielnie zamówić. Proszę czytać ze zrozumieniem i czekać. Wesołych Świąt. 1
grzybek Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 O, jakie duże zainteresowanie. To miłe, chwalić, a przede wszystkim ogarniającego temat. Dzięki
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Użytkownicy Opublikowano 23 Grudnia 2025 Nie omieszkam nabyć, jak co roku. Bardzo sympatyczne kalendarze.
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 23 Grudnia 2025 Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Grudnia 2025 Panowie: @DaniL @Spider i inni zainteresowani. Kalendarz jest gotowy, do samodzielnego zakupu tutaj klik Lub: strona https://twojewydruki.pl/ zakładka: Kalendarze - Kluby - Maxi Skuter. UWAGA: są do wyboru dwa rodzaje: za 50,00 zł cieńszy papier i za 60,00 zł - grubszy + koszt wysyłki. Zapraszam do zamawiania i przy okazji wszystkim życzę Wesołych i Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia ☺️ 4
grzybek Opublikowano 23 Grudnia 2025 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Andrzej, bardzo dziękuję i również życzę rodzinnych Świąt🌲 1
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Grudnia 2025 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2025 Dla przypomnienia, czemu foty z września do grudnia 2025 nie znajdą się na kalendarzu 2026. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Grudnia 2025 Użytkownicy Opublikowano 23 Grudnia 2025 38 minut temu, Worlan napisał(a): Dla przypomnienia, czemu foty z września do grudnia 2025 nie znajdą się na kalendarzu 2026. Aaaa..🤦🤦🤦 Czyli to taka odwrócona wersja Barei...🥸 U Barei byli do przodu a tu...mamy ... nowy ład😁👍 PS Najpierw widziałem ciemność..- no ciemność widziałem🤷 😁 a potem swoje zdjęcie z października 2024☝️ Teraz jestem w temacie na bieżąco- dzięki Panowie za wyprostowanie i ...za kalendarz 💪💪💪 Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje wykonawca kalendarza Burgmanijnego klubu niech ..EndriuBis żyje naaaam🥳 2
Klubowicze DaniL Opublikowano 29 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2025 Zamówienie złożone, teraz tylko czekam na dostawę. 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2025 Dziś paczuszka z kalendarzem trafiła w moje ręce. Bardzo ładne wydanie i jakość ( zamówienie w papierze o wyższej gramaturze ) tylko ubolewam nad tym, że wciąż powtarzają się te same skutery. W nowym roku sobie i wszystkim życzę większej aktywności w temacie kalendarza klubowego 😉. Special THX dla @EndriuBis za ogarnięcie tematu. Osobiście podoba mi się taka forma dystrybucji. Nie ma zbierania chętnych, produkowania, wysyłki i odbiorów. 1
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 30 Grudnia 2025 Użytkownicy Opublikowano 30 Grudnia 2025 Kalendarz zamówiony,czekam na dostawę. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Grudnia 2025 Użytkownicy Opublikowano 30 Grudnia 2025 5 godzin temu, Piootr napisał(a): ubolewam nad tym, że wciąż powtarzają się te same skutery. Nie po to.... po to.. wstawiam zdjęcia, by ktoś w tak banalny sposób o nich pisał!! @Piootrzachęć innych sqter🛵cznie albo nie drąż☝️ Drążyć każdy może jeden lepiej inny... 🤷 1
grzybek Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 U mnie też kalendarz klubowy 2026 już wisi na honorowym miejscu w sypialni. Dzięki 👍 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Stycznia Przypominam się w Nowym Roku o możliwości zakupu kalendarza forumowego i zachęcam do zakupu. Ilość zakupionych kalendarzy ma znaczenie jeżeli chcemy kontynuować współpracę z drukarnią w przyszłym roku. Od razu wyjaśniam - nie, nie mam żadnych udziałów w tym biznesie, ale dla sprzedawcy projekt staje się dochodowy dopiero przy sprzedaży około 20 - 30 szt. kalendarza. 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 2 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 2 Stycznia Andrzeju właśnie otworzyłem przesyłkę z kalendarzem i stwierdzam, że kalendarz jest na miarę oczekiwań. Dziękuję za zajęciem się tematem i zachęcam innych do zakupu, bo warto. 1
Rekomendowane odpowiedzi