Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kalendarz Burgmanii - 2026 rok

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Super 

• Klubowicze
Opublikowano

Hej Andrzej. Dobra inicjatywa. Ja napewno zamówię egzemplarz 

Opublikowano

Dziękuję bardzo. 

Tegoroczna forma kalendarza przypadła mi do gustu, jest przejrzysty, czytelny i jasne obramowanie. 

• Sympatycy
Opublikowano

Zajefajnie... Jędruś, brawo TY :)

• Klubowicze
Opublikowano

Super, dziękuje za inicjatywę 👏

• Klubowicze
Opublikowano

Brano Endriu ! Oczywiście kalendarz zamówimy! 

Opublikowano

Znajdzie dobre miejsce na przedpokoju.

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę, że kalendarz jest już zachwalany, ale gdzie jest jakiś link do zamówienia?

Opublikowano

Też czekam ma informację o możliwości zakupu kalendarza. Przy okazji wszystkim życzę miłych świąt Bożego Narodzenia i dobrej pogody na2026 rok. 🛵🌍.

• Sympatycy
Opublikowano
W dniu 18.12.2025 o 21:38, EndriuBis napisał(a):

Jak kalendarz będzie gotowy podam stronę sklepu, gdzie będzie można sobie go samodzielnie zamówić.

Proszę czytać ze zrozumieniem i czekać. Wesołych Świąt. 

Opublikowano

O, jakie duże zainteresowanie. To miłe, chwalić, a przede wszystkim ogarniającego temat. Dzięki

• Użytkownicy
Opublikowano

Nie omieszkam nabyć, jak co roku.  Bardzo sympatyczne kalendarze.

Opublikowano

Dziękuję.

Opublikowano

Andrzej, bardzo dziękuję i również życzę rodzinnych Świąt🌲

• Sympatycy
Opublikowano

Dla przypomnienia, czemu foty z września do grudnia 2025 nie znajdą się na kalendarzu 2026.

• Użytkownicy
Opublikowano
38 minut temu, Worlan napisał(a):

Dla przypomnienia, czemu foty z września do grudnia 2025 nie znajdą się na kalendarzu 2026.

Aaaa..🤦🤦🤦

Czyli to taka odwrócona wersja Barei...🥸

U Barei byli do przodu a tu...mamy ... nowy ład😁👍

PS

Najpierw widziałem ciemność..- no ciemność widziałem🤷 😁 a potem swoje zdjęcie z października 2024☝️

Teraz jestem w temacie na bieżąco- dzięki Panowie za wyprostowanie i ...za kalendarz 💪💪💪

Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje wykonawca kalendarza Burgmanijnego  klubu niech ..EndriuBis żyje naaaam🥳

• Klubowicze
Opublikowano

Zamówienie złożone, teraz tylko czekam na dostawę.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś paczuszka z kalendarzem trafiła w moje ręce. Bardzo ładne wydanie i jakość ( zamówienie w papierze o wyższej gramaturze ) tylko ubolewam nad tym, że wciąż powtarzają się te same skutery. W nowym roku sobie i wszystkim życzę większej aktywności w temacie kalendarza klubowego 😉.

Special THX dla @EndriuBis za ogarnięcie tematu. Osobiście podoba mi się taka forma dystrybucji. Nie ma zbierania chętnych, produkowania, wysyłki i odbiorów.

IMG_0230.jpeg

IMG_0229.jpeg

• Użytkownicy
Opublikowano

Kalendarz zamówiony,czekam na dostawę.

• Użytkownicy
Opublikowano
5 godzin temu, Piootr napisał(a):

ubolewam nad tym, że wciąż powtarzają się te same skutery.

Nie po to....   po to.. wstawiam zdjęcia, by ktoś w tak banalny sposób o nich pisał!!

@Piootrzachęć innych sqter🛵cznie albo nie drąż☝️

Drążyć każdy może jeden lepiej inny...

🤷

Opublikowano

U mnie też kalendarz klubowy 2026 już wisi na honorowym miejscu w sypialni. Dzięki 👍

• Użytkownicy+
Opublikowano

Przypominam się w Nowym Roku o możliwości zakupu kalendarza forumowego i zachęcam do zakupu. 

Ilość zakupionych kalendarzy ma znaczenie jeżeli chcemy kontynuować współpracę z drukarnią w przyszłym roku. 

Od razu wyjaśniam - nie, nie mam żadnych udziałów w tym biznesie, ale dla sprzedawcy projekt staje się dochodowy dopiero przy sprzedaży około 20 - 30 szt. kalendarza. 

• Użytkownicy
Opublikowano

Andrzeju właśnie otworzyłem przesyłkę z kalendarzem i stwierdzam, że kalendarz jest na miarę oczekiwań. Dziękuję za zajęciem się tematem i zachęcam innych do zakupu, bo warto.