nur83@wp.eu Opublikowano Czwartek o 12:31 Opublikowano Czwartek o 12:31 Dzień dobry Szukam serwisu dla maxi skutera Pewnie jest ich kilka Mam pytanie co do dwóch ? MB1 Warsztat motocyklowy Warszawa Wawer ul. Wylotowa 3 MotoMuppet ul. Wybrzeże Gdyńskie 2 Warszawa Który wypada lepiej ? Z góry uprzejmie dziękuje za opinie Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano Czwartek o 15:59 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 15:59 Moto Power na Trakt Brzeski 314 w Warszawie https://maps.app.goo.gl/BNx5vCWaxqtZLXmTA https://www.facebook.com/p/Motopower-100050620646460/?locale=pl_PL
Klubowicze DaniL Opublikowano 18 godzin temu Klubowicze Opublikowano 18 godzin temu 21 godzin temu, nur83@wp.eu napisał(a): MB1 Warsztat motocyklowy Warszawa Wawer ul. Wylotowa 3 MotoMuppet ul. Wybrzeże Gdyńskie 2 Warszawa O tych dwóch serwisach nie słyszałem, ale ten: 18 godzin temu, Worlan napisał(a): Moto Power na Trakt Brzeski 314 w Warszawie mogę polecić z czystym sumieniem.
Klubowicze .maniek Opublikowano 18 godzin temu Klubowicze Opublikowano 18 godzin temu Popieram kolegę Worlana. Moto Power.Kolega Piotr ogarnia wszystko. Polecam.
nur83@wp.eu Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, DaniL napisał(a): O tych dwóch serwisach nie słyszałem, ale ten: mogę polecić z czystym sumieniem. Witaj Moto Power na Trakt Brzeski 314 w Warszawie miałem u nich sprzęt na początku byłem bardzo zadowolony ale nadszedł czas że o dziwo Pan Piotr zaczął mnie zwodzić ciągle nie miał czasu ? na razie postanowiłem mijać jego na odległość Dziękuje za opinie Teraz, nur83@wp.eu napisał(a): Witaj Moto Power na Trakt Brzeski 314 w Warszawie miałem u nich sprzęt na początku byłem bardzo zadowolony ale nadszedł czas że o dziwo Pan Piotr zaczął mnie zwodzić ciągle nie miał czasu ? na razie postanowiłem mijać jego na odległość Dziękuje za opinie kiedyś miał wspólnika potem sam nie ogarniał widocznie Mam trochę żal bo jechałem na pewniaka
nur83@wp.eu Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, .maniek napisał(a): Popieram kolegę Worlana. Moto Power.Kolega Piotr ogarnia wszystko. Polecam. Witaj Moto Power na Trakt Brzeski 314 w Warszawie miałem u nich sprzęt na początku byłem bardzo zadowolony ale nadszedł czas że o dziwo Pan Piotr zaczął mnie zwodzić ciągle nie miał czasu ? na razie postanowiłem mijać jego na odległość Dziękuje za opinie kiedyś miał wspólnika potem sam nie ogarniał widocznie Mam trochę żal bo jechałem na pewniaka
Rekomendowane odpowiedzi