Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 1 Grudnia Użytkownicy Opublikowano 1 Grudnia Dziękuję bardzo uczestnikom zabawy w wybór zdjęcia skutera w listopadzie, zarówno tym, którzy zdjęcia zamieścili jak i tym głosującym. Szkoda, że tak mało osób głosuje, namawiam do bardziej aktywnej interakcji w tym temacie. Tym bardziej, że za oknem czas zimowy i więcej czasu na takie rzeczy. Osobiście zamieniłem dwa kółka na dwie deski, dzisiaj właśnie udało mi się trochę pochodzić po Gorcach i powiem Wam, że zima też potrafi być piękna. Bardzo dziękuję za głosy oddane na moje zdjęcie, nie spodziewałem się wygranej w tej bardzo wyrównanej w tym miesiącu walce. Drugie miejsce zajął EndriuBis, tak jak pisałem oddałem głos na Jego zdjęcie, niestety, temat poszedł do zatwierdzenia i mój głos przepadł, natomiast system policzył go jako oddany i nie mogłem już zagłosować. Sławku 1, mam nadzieję , że przyjmiesz to dzielnie na klatę. Mieliście po równo głosów. Pozdrawiam Was i jeszcze raz dziękuję za udział w głosowaniu i zachęcam do zamieszczania zdjęć. Poniżej celem przypomnienia. Regulamin konkursu : Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi. • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 16-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 3 Grudnia Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia Jak przystało na grudzień to wskazane fotki z śniegiem, mrozem...- jak dawniej bywało🥶
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 9 Grudnia Autor Użytkownicy Opublikowano 9 Grudnia Jeszcze tylko kilka dni na wrzucenie fotek a tu pustka. Proszę o większą aktywność. Nie wierzę, że w archiwach nie macie ładnych zdjęć, niekoniecznie z zimą.
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 10 Grudnia Użytkownicy+ Opublikowano 10 Grudnia Temat zamiera, bo choć tytuł wskazuje na ,, coroczny kalendarz klubowy", to w istocie martwe, skazane na brak efektu - w postaci wiszącego kalendarza, przedsięwzięcie. To co się dziwić, że ludziska olewają temat. 🤔 PS zdaję sobie sprawę, że teraz się zacznie:.... A zrób se sam, A może Ty zrobisz...., Ja robiłem w tamtym roku, itd😉 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Grudnia Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia Temat kalendarza to problem taki sam jak i wycieczek czy większych zlotów. Każdy by chciał mieć czy być ale aby zrobić chociaż raz to nie ma chętnych (i standardowe pierdolenie "ja nie umiem , ja nie mam czasu" )
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Grudnia Użytkownicy+ Opublikowano 10 Grudnia Coś znalazłem, może dla zachęty 🙂 1
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano Środa o 15:45 Użytkownicy+ Opublikowano Środa o 15:45 8 godzin temu, arturo-bb napisał(a): (i standardowe pierdolenie "ja nie umiem , ja nie mam czasu" ) Z drugiej strony: jak ktoś nie umie lub nie czuje się na siłach, to lepiej niech się tego nie tyka, bo spierdoli i to z powszechnym negatywnym skutkiem dla odbiorcy kalendarzy.😡
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Środa o 18:35 Klubowicze Opublikowano Środa o 18:35 @grzybek a co tu można spierdolić ? Znajdujesz drukarnię , uzgadniasz cenę , wzór masz z lat poprzednich . Dokładasz zdjęcia nadesłane na konkurs , płacisz i rozsyłasz. FINITO Reszta to wymówki . ( tak samo jak to że " nie umiem wytyczyć trasy w Navi " czy " nie mam pomysłu gdzie jechać " . ) QUFA mamy po około 50 lat i chcesz mi powiedzieć że WIĘKSZOŚĆ to chodzące ofermy i niedojdy ? To jak ogarniają pracę zawodową ? Biznesy ? Poważne stanowiska ? 2 godziny temu, grzybek napisał(a): nie czuje się na siłach To zwykłe lenistwo które obserwuję nagminnie ( jak ktoś coś zrobi to fajnie , bierze udział . A jak nikt nic nie robi to narzeka że nie ma i forum upada ) 1
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano Środa o 19:34 Użytkownicy+ Opublikowano Środa o 19:34 Cenię sobie odmienność poglądów, ale nie zmienia to mojej uogólnionej puenty -,, ten ktoś, lepiej niech się tego nie tyka, bo spierdoli dla wszystkich odbiorców kalendarzy" .
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano Czwartek o 07:03 Użytkownicy+ Opublikowano Czwartek o 07:03 9 godzin temu, ComoDo napisał(a): Czuć że święta co raz bliżej. A ludzie coraz bardziej życzliwi, przyjaźnie nastawieni i mniej jątrzący jadem 😁
Kacpersky Opublikowano Czwartek o 09:01 Opublikowano Czwartek o 09:01 Skuter + zima= niestety śniegu nie ma ;) Jak sam temat wskazuje z lata nie wrzucę fotki.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano Czwartek o 10:39 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 10:39 1 godzinę temu, Kacpersky napisał(a): Skuter + zima= niestety śniegu nie ma ;) Jak sam temat wskazuje z lata nie wrzucę fotki. W tym roku już śniegu nie będzie - w/g prognoz. Zmienia się pogoda to może zmienić się też fotka z grudnia ! 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano wczoraj o 12:17 Autor Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 12:17 Ostatnia szansa na wrzucenie zdjęcia. Kto chętny????
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 godzin temu Klubowicze Opublikowano 18 godzin temu Może takie dwie propozycje. Co prawda zrobione dawno, bo w czerwcu 2019 podczas wyprawy na NordKapp. Foto 1 Foto 2 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 18 godzin temu @Piootr nie widać zdjęcia.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 godzin temu Sympatycy Opublikowano 17 godzin temu 53 minuty temu, EndriuBis napisał(a): @Piootr nie widać zdjęcia. Widać🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 17 godzin temu Po edycji faktycznie jest OK. 😜 i są nawet dwa zdjęcia. Nie wiem tylko czy drugie jest zgodne z regulaminem, bo powinno być chyba bez kierownika. 🤔
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 16 godzin temu Autor Użytkownicy Opublikowano 16 godzin temu Uff, udało się, są zdjęcia. Wielkie dzięki dla Andrzeja i Piotra za aktywność. Może z Nowym Rokiem zabawa odżyje? W związku z tym, że czas minął zamykam wątek i postaram założyć się nowy z głosowaniem na propozycje.
Klubowicze Piootr Opublikowano 36 minut temu Klubowicze Opublikowano 36 minut temu 16 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Po edycji faktycznie jest OK. 😜 i są nawet dwa zdjęcia. Nie wiem tylko czy drugie jest zgodne z regulaminem, bo powinno być chyba bez kierownika. 🤔 Wiem, wiem dlatego dałem dwa zdjęcia, ale może mimo wszystko ten pejzaż burgmaniakom podejdzie ? Jak to mówią „na bezrybiu i rak ryba”. Nic nie pozostało tylko prosić o Wasze głosy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi