Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
4 godziny temu, cris76 napisał(a):

bla,bla,bla

No gdyby z Gutkiem nie było mi dobrze na tych niemal 4K kilometrów, to bym go drugi raz (korzystając z nieplanowanej możliwości wymiany), nie kupił... Oczywiście trzeba go doposażyć w szybę, deflektor i inne drogowe akcesoria, bo Naked to nie moja bajka, ale klasyka ma swój urok 😍Yamaha T- Max 500, którą ty jeździsz, dla mnie jest nieakceptowalna (jeździłem, przymierzałem się - zdecydowanie mi nie pasowała), Honda X-ADV za wysoka, Forza 750 zupełnie nie mój styl siedzenia i nie trafiała w gusta... Co do motocykli, przymierzałem się do ADV różnych marek w pieniądzach, które mógłbym jeszcze dać, ale większość dla mnie za wysoka, nawet Guzzi V85TT, który mi się bardzo podobał, ale jak usiadłem i stałem na palcach, jak baletnica, to od razu go odrzuciłem... 

2 godziny temu, EndriuBis napisał(a):

A co do motocykli w stylu retro - osobiście bardzo mi się podobają, ale jak piszesz "miłość jest ślepa" 😉

Gdyby wszyscy jeździli skuterami, życie chyba byłoby nudne... Wszystko ma swoje plusy i minusy. Na Gutku w południowych upałach jedzie się miodzio, ale już przy zimnie i deszczu, człowiek dobrze wspomina plastiki. Niemniej nie żałuję wyboru, zwłaszcza że nie znalazłem dla siebie w obecnej ofercie skuterów alternatywy do moich potrzeb i tras podczas wypraw (85% to powolne krajówki)...  

Opublikowano

No i właśnie na tym polega piękno i różnorodność motocyklizmu... Dla każdego co innego, wg jego potrzeb i upodobań. Szampańskiej zabawy Noworocznej 2026

Opublikowano

Hello, a gdzie nowy powitalny wątek ,,styczeń w zachodniopomorskim"?🤔 Chyba kolega Elvis miał super Sylwestra !😅