Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Listopad 2025 w Zachodniopomorskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lis25.thumb.jpg.76b67dae7a9f2a7288cd168efbcf4f27.jpg

Ja już byłem 🕯️ ... a reszta niech zrobi to indywidualnie według uznania ... ☝️

Jako że nie  chcę pitolić trzy po trzy to .... miesiąc listopad uważam za otwarty ... LwG ...

Opublikowano

Ach jaki piękny ,,zniczyk" na 1 listopada zafundowałeś 😅

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie aż boli jak pomyślę  o temperaturze tego siedzenia w samo południe to w tym stroju może być ciut cieplutko 😱

Opublikowano

Marek, czekamy na ruchy ze strony Bogdana ale myślę że można planować wylot we wtorek o ile pogoda dopisze. W piątek jadę w lubelskie ale naginam plany żeby być  we wtorek na imprezie. Dawno nie widzieliśmy się więc może będzie okazja. W zeszłym roku była parada lokalnie bo było 2 stopnie więc odpusciłem. 

Ps. zestaw audio zawsze robi robotę ale ja kożystam ze słuchawek w kasku.

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym motocykl i tekst „LISTOPAD 2025 XV BMM PANCERNY PARADA NIEPODLEGŁOŚCI POJEZIERZE DRAWSKIE PROGRAM zapraszamy nszystkich motocykliston 09:30 Zbiórka motocyklistów na parkingu koło sklepu „Netto" W Złocieńcu ul.Połczyńska 10a. (poczęstunek] kawa, herbata) 10:40 Wspólne odśpiewanie hymnu Polski. 11:00 Przejazd parady ze Zlocieńca przez Czaplinek do Wierzchowa (60km). 13:00-14:00 Zakończenie parady Lasku Arkońskim przy gorącej grochówce, herbacie kawie. Wierzchowie 2025 MOŻLIWOŚĆ NABYCIA BLACHY PARADY WARUNKIEM UCZESTNICTWA w PARADZIE JEST ZAMONTOWANIE SWOIM MOTOCYKLU FLAGI POLSKI Potrzebujesz więcej informacji? Zadzwoń 512 338 820 WSPÓŁORGANIZATORZY Złocieniec BMM PANCERNY WIERZCHOWO PATRON motocykli MEDIALNY trosce Twoje bezpieczeństwo informujemy, udział naszej imprezie samym Regulami imprez BMM PANCERNY. Regulamin dostęopny www.facebook.com/bmmpancemy.”

Witam i jak zawsze serdecznie zapraszam na spotkanie,paradę.

Opublikowano

No imamy pełny obraz sytuacji. Liczę na w miarę przychylna pogodę.

• Użytkownicy
Opublikowano
W dniu 1.11.2025 o 16:52, arturo-bb napisał(a):

Mnie aż boli jak pomyślę  o temperaturze tego siedzenia w samo południe to w tym stroju może być ciut cieplutko 😱

Nie mów ,że nie posmarował byś pianką takich oparzeń. 😉

• Klubowicze
Opublikowano

🤣 ja a skąd. Ja jestem 😇 i o takich rzeczach nawet nie myślę 

Ale jak byś miał do niej numer telefonu..............🤫

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 3.11.2025 o 09:59, Bob napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym motocykl i tekst „LISTOPAD 2025 XV BMM PANCERNY PARADA NIEPODLEGŁOŚCI POJEZIERZE DRAWSKIE PROGRAM zapraszamy nszystkich motocykliston 09:30 Zbiórka motocyklistów na parkingu koło sklepu „Netto" W Złocieńcu ul.Połczyńska 10a. (poczęstunek] kawa, herbata) 10:40 Wspólne odśpiewanie hymnu Polski. 11:00 Przejazd parady ze Zlocieńca przez Czaplinek do Wierzchowa (60km). 13:00-14:00 Zakończenie parady Lasku Arkońskim przy gorącej grochówce, herbacie kawie. Wierzchowie 2025 MOŻLIWOŚĆ NABYCIA BLACHY PARADY WARUNKIEM UCZESTNICTWA w PARADZIE JEST ZAMONTOWANIE SWOIM MOTOCYKLU FLAGI POLSKI Potrzebujesz więcej informacji? Zadzwoń 512 338 820 WSPÓŁORGANIZATORZY Złocieniec BMM PANCERNY WIERZCHOWO PATRON motocykli MEDIALNY trosce Twoje bezpieczeństwo informujemy, udział naszej imprezie samym Regulami imprez BMM PANCERNY. Regulamin dostęopny www.facebook.com/bmmpancemy.”

Witam i jak zawsze serdecznie zapraszam na spotkanie,paradę.

No i gitara 

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 4.11.2025 o 17:29, bilety napisał(a):

No i gitara 

coś się rozjechało.

niepodleglosc.jpg

Opublikowano

Szerokości wszystkim Wam dziś życzę i pozdrawiam.:scooter:🌞 Krzysztof 

PS  Wrzućcie potem jakieś fotki

Opublikowano

Dziękuję bardzo za wspólną przejażdżkę i spotkanie w tak Piękne i Ważne Święto Niepodległości 

Opublikowano

....są jeszcze prawdziwe skutery...

image.thumb.jpeg.7248d428c23cf01a71dc15e3d7c81a05.jpeg

image.thumb.jpeg.4da5daa7ef78421db04cfb16546bc6c0.jpeg

image.thumb.jpeg.861c804cce2a78b8988bdbbcd9753373.jpeg

image.thumb.jpeg.36f1ef9c661eb7dc9adebc0108c2a772.jpeg

Może być zdjęciem przedstawiającym motocykl, skuter i tekst

image.thumb.jpeg.0e3a941a07877523a7dd0d91316cf089.jpeg

Opublikowano

Ach te Beemki...😉  Marek, tylko proszę nie przesiadaj się na inwalidzki ....😁

Opublikowano

Jak zawsze impreza dopięta. Grochówka i pączki ratowały tyłek. Bardzo cieszę się ze spotkania. Oczywiscie frekwencja dopisała. W trakcie parady w lusterkach i przed sobą widziałem dłuuuuugi biało-czerwony ogon. Szkoda tylko ze pogoda nie dała rady bo z Wierzchowa wracałem z synem w deszczu ale na szczęście w Koszałkowie, sucho . 

Tym samym kończę sezon motocyklowy ale T-max dalej gania do roboty. z tego co podgladam pogodynę, raczej do końca listopada da się. Oby.

IMG_20251111_134751.jpg

IMG_20251111_134734.jpg

Opublikowano

Niby już moto zakryłem w garażu pokrowcem......ale korci i chyba jutro przy słoneczku gdzieś w siną dal:scooter:W tym sezonie wyszło mi 10tkm

Opublikowano

Nadszedł niestety ten najsmutniejszy dzień w roku. W sobotę krótka przejażdżka po okolicy, mycie i ...... Koniec. Trzeba przesiąść się do puchy. Buuuuu.

IMG_20251115_115129.jpg

Opublikowano

No jakie zacne sprzęty. Tylko gratulować👍 A czas zimy..... no cóż, musimy cierpliwie przeczekać.😡 Ja spędzę na lekturze tras w Słowenii... Sławoy zagrzał mnie do boju, do wypadów 2026 do Słowenii, ale i nie tylko. Korsyka.....🤔  

• Użytkownicy
Opublikowano
21 godzin temu, grzybek napisał(a):

No jakie zacne sprzęty. Tylko gratulować👍 A czas zimy..... no cóż, musimy cierpliwie przeczekać.😡 Ja spędzę na lekturze tras w Słowenii... Sławoy zagrzał mnie do boju, do wypadów 2026 do Słowenii, ale i nie tylko. Korsyka.....🤔  

Jak będziesz w Słowenii to wybierz się na Mangart . Co do zimy to u mnie koniec sezonu jeszcze musi poczekać 😉

Opublikowano
Godzinę temu, ComoDo napisał(a):

Jak będziesz w Słowenii to wybierz się na Mangart . Co do zimy to u mnie koniec sezonu jeszcze musi poczekać 😉

Witaj, oczywiście mam w planach Mangart. Mapy, przewodniki rozgrzane do czerwoności od przeglądania. Jadę we wrześniu w I połowie,nie spodziewam sie zaburzeń pogodowych, no chyba że mgła mogłaby mi przeszkodzić. Piotrze widzę ze jeszcze nadrabiasz , stracone,nie nawiniete km. Ile Ci wyszło na nowym NT. Ja mam 10.500km.

• Użytkownicy
Opublikowano

13,5 tys . Nie było jak jeździć z tą złamaną nogą i rozbitym kolanem więc ten sezon marny ale do końca roku jeszcze trochę zostało . Jak śnieg dróg niw zasypie to jeszcze się gdzieś pojeździ. 

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano
W dniu 12.11.2025 o 14:05, cris76 napisał(a):

Tym samym kończę sezon motocyklowy ale T-max dalej gania do roboty. z tego co podgladam pogodynę, raczej do końca listopada da się. Oby.

Jeszcze tylko Moto-Mikołaje i wtedy koniec sezonu. 🤶

Opublikowano
55 minut temu, bilety napisał(a):

Jeszcze tylko Moto-Mikołaje i wtedy koniec sezonu. 🤶

Wytrwały jesteś. Ale ja też już wypatruję ciepłego i suchego ,,okienka" pogodowego.:scooter: