Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 6 Października Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października https://www.scigacz.pl/Maicomobil,Powojenny,skuter,na,kazda,pore,roku,i,kazda,droge,52985.html To była szokująca konstrukcja na miarę powojennych czasów. 😉 2
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 6 Października Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października Podobieństwo przodu widziane z boku u Osy ewidentne.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Października Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października 6 godzin temu, grzybek napisał(a): Podobnoeństwo przodu widziane z boku u Osy ewidentne. I tak i nie. W osie jednak koło skręcało się razem z błotnikiem i przedni reflektor bardziej "wyeksponowany" ☺️ ale być może jakaś inspiracja była 😂
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 6 Października Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października Taką znalazłem
JER2Y Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Nie wiem czemu ale tak mi się jakoś skojarzyło
Rączy Emeryt Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Kurcze, ale bym śmigał po Wiśle :)
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 7 godzin temu 14 minut temu, Rączy Emeryt napisał(a): Kurcze, ale bym śmigał po Wiśle :) I nawet jej niski stan, by nie przeszkadzał🤭
Rekomendowane odpowiedzi