Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wigilja 2025 w Łódzkim dla wszystkich regionów.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

fdb372c4a64334cb2418668e2ffa0aa2.jpg

151afb1231d1afbc9fe4e3956df2892e.jpg

Opublikowano

Żaba 🐸 już w domu. Wielkie dzięki Marzenno za organizację i ducha Wigilii. Jak zwykle super było się zobaczyć w gronie Burgmaniaków 😃😀👍

• Klubowicze
Opublikowano

I ja z Honoratą jesteśmy w domu. Dziękuję za miłe spotkanie  początkujące świąteczny czas. 

Marzenko dzięki, za Twoje zaangażowanie w organizację. Miejsce przyjemne, jedzonko pyszne, zupa grzybowa creme de la creme 😁

Wszystkim wszystkiego najlepszego na świąteczny czas a Boże Narodzenie niech minie Wam w rodzinnej atmosferze, w radości, zdrowiu i spokojności . 

Opublikowano

czadzo w pizdu wylądował 😃

Marzenno słowa uznania za organizację, może i frekwencja nie dopisała ale kto miał być to był a reszta niech siedzi w domu i czeka chuj wie na co.

Bardzo miło było pogadać i wspólnie się pośmiać.

LWG

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już w domu. Niech żałują ci, którzy nie byli. Fajnie było się spotkać w kameralnym gronie i razem spożywać wigilijne przysmaki. A były bardzo smaczne.

Podziękowania dla Organizatorki, że jej się chciało i wszystko się udało. Brawo Marzenna!

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miłe spotkanie, pogaduchy i wspaniałe jedzonko. Potraw było jak na dwie Wigilie, a jeszcze dostaliśmy wałówkę na drogę.

Dziękuję Marzenko za pomysł i zorganizowanie spotkania. Fajne miejsce 👍     

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy za wigilijne spotkanie wszystkim uczestnikom i podziękowania dla Marzenny za organizację. Miło było się z Wami zobaczyć, byle do wiosny.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również dziękuję za świetną organizację i super jedzonko. Adikowi i małżonce za transport w obie strony. No i oby do wiosny. 

• Administrator
Opublikowano

Dziękuję. Marzence za organizację i wszystkim przybyłym za nasz wspólny czas.
Pięknie spędzone chwile w najlepszym towarzystwie. Bezcenne.

Kilka świątecznych ujęć.

57a22d125d97520de846f675fcffd4c3.jpg

2e2062a5697a5ef034ccef7589f48450.jpg

ac2d0f8010a066d9920952e38343df95.jpg

76f32f3e85e3bbdb60efbf0fe0a94bb4.jpg

44991470a3211a8b1fdf871992106757.jpg

e6bfcfaaff18cd7632ccc7166829cb94.jpg

d4c93ae5eb179a92fc504a9c96c94fa5.jpg

962bbc1d6fd21328f0e1f3fc4d3f2fdd.jpg

a88aaf119f9d36c1d4a283ac7e8ec4ad.jpg

49c6ea4cbde1a687ce21befe9aa96385.jpg

9e00eb9202d93e5c7ddeaaa33ca3a820.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję wszystkim uczestnikom spotkania wigilijnego za miło spędzony czas. Marzenko organizację na medal 🏅.

• Klubowicze
Opublikowano

Kochani,
z całego serca dziękujemy za udział w naszej wigilii Burgmani. To spotkanie było dla nas szczególnie ważne, a Wasza obecność nadała mu niepowtarzalny charakter. Wspólna rozmowa, uśmiechy i życzliwość stworzyły atmosferę, która idealnie odzwierciedla świątecznego ducha.
Dziękujemy za spędzenie z nami tego wyjątkowego wieczoru i zaangażowanie we wspólne budowanie naszej społeczności. Życzymy Wam spokojnych, pełnych radości świąt oraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Marzena i Tomek 🎄

• Użytkownicy
Opublikowano

Fajnie zobaczyć znajome ''mordki'' do zobaczyska gdzieś! Chyba dopiero na zlocie. Powodzenia 🖖

Opublikowano

Wszystkim życzę zdrowych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia.

Dzięki za foto relacje,napewno było extra a organizacja znakomita bo to Burgmania :)

Do następnego spotkania, jeszcze raz życzę Naj... przede wszystkim zdrówka Wam jak i sobie.

• Klubowicze
Opublikowano

Marzenko !, dzięki za super zorganizowaną wigilię, wyśmienite jedzonko i wszystkim uczestnikom  za miłą atmosferę 👍  🤓

Opublikowano
W dniu 10.12.2025 o 16:50, ziga napisał(a):

Może  nie każdy mógł być  np sprawy rodzinne  zdrowotne  itp  .... więc nie obrażaj  innych

Pozdrawiam wszystkich

Spoko ziga luźne gacie nikogo nie obrażam tylko taki żarcik, wiadomo że niektórzy mieli różne sprawy rodzinno- zdrowotne ale zapewne byli tacy co nie mieli żadnych przeszkód a nie pofatygowali się. 

• Użytkownicy
Opublikowano

"Kto miał być to był..." i tak trzymać💪

Ja się nie wybierałem ale nie ukrywam, że czekałem na Wasze foty z tak miłego i wyjątkowego spotkania. Teraz czekajmy wszyscy na tę "gwiazdkę" życząc sobie i innym zdrowych i wesołych świąt.

Pozdrawiam i...do siego Burgmanio!

• Administrator
Opublikowano

Dziękuję za miłe spotkanie i Wesołych Świąt 🌲 dla wszystkich.

Opublikowano
W dniu 1.12.2025 o 17:20, Marzena napisał(a):

Witam od 14.00 numer twojego pokoju i Dziadzi to 9.

Tego się nie spodziewałem 🤪🤣 Żebym to ja wiedział 

• Klubowicze
Opublikowano

Za późno .Przepadło 😝

• Klubowicze
Opublikowano
2 godziny temu, arturo-bb napisał(a):

Za późno .Przepadło 😝

Oj tam oj tam literówka. 

Opublikowano
18 godzin temu, arturo-bb napisał(a):

Za późno .Przepadło 😝