zaba Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Żaba 🐸 już w domu. Wielkie dzięki Marzenno za organizację i ducha Wigilii. Jak zwykle super było się zobaczyć w gronie Burgmaniaków 😃😀👍
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2025 I ja z Honoratą jesteśmy w domu. Dziękuję za miłe spotkanie początkujące świąteczny czas. Marzenko dzięki, za Twoje zaangażowanie w organizację. Miejsce przyjemne, jedzonko pyszne, zupa grzybowa creme de la creme 😁 Wszystkim wszystkiego najlepszego na świąteczny czas a Boże Narodzenie niech minie Wam w rodzinnej atmosferze, w radości, zdrowiu i spokojności .
czadzo Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 czadzo w pizdu wylądował 😃 Marzenno słowa uznania za organizację, może i frekwencja nie dopisała ale kto miał być to był a reszta niech siedzi w domu i czeka chuj wie na co. Bardzo miło było pogadać i wspólnie się pośmiać. LWG
Sympatycy Grzech Opublikowano 7 Grudnia 2025 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2025 Ja też już w domu. Niech żałują ci, którzy nie byli. Fajnie było się spotkać w kameralnym gronie i razem spożywać wigilijne przysmaki. A były bardzo smaczne. Podziękowania dla Organizatorki, że jej się chciało i wszystko się udało. Brawo Marzenna!
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2025 Dziękuję za miłe spotkanie, pogaduchy i wspaniałe jedzonko. Potraw było jak na dwie Wigilie, a jeszcze dostaliśmy wałówkę na drogę. Dziękuję Marzenko za pomysł i zorganizowanie spotkania. Fajne miejsce 👍
Sympatycy PawełJW Opublikowano 7 Grudnia 2025 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2025 Dziękujemy za wigilijne spotkanie wszystkim uczestnikom i podziękowania dla Marzenny za organizację. Miło było się z Wami zobaczyć, byle do wiosny.
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2025 Ja również dziękuję za świetną organizację i super jedzonko. Adikowi i małżonce za transport w obie strony. No i oby do wiosny.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2025 Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2025 Dziękuję. Marzence za organizację i wszystkim przybyłym za nasz wspólny czas. Pięknie spędzone chwile w najlepszym towarzystwie. Bezcenne. Kilka świątecznych ujęć. 1
Klubowicze Trebor Opublikowano 7 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2025 Dziękuję wszystkim uczestnikom spotkania wigilijnego za miło spędzony czas. Marzenko organizację na medal 🏅.
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2025 Kochani, z całego serca dziękujemy za udział w naszej wigilii Burgmani. To spotkanie było dla nas szczególnie ważne, a Wasza obecność nadała mu niepowtarzalny charakter. Wspólna rozmowa, uśmiechy i życzliwość stworzyły atmosferę, która idealnie odzwierciedla świątecznego ducha. Dziękujemy za spędzenie z nami tego wyjątkowego wieczoru i zaangażowanie we wspólne budowanie naszej społeczności. Życzymy Wam spokojnych, pełnych radości świąt oraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Marzena i Tomek 🎄✨ 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Użytkownicy Opublikowano 8 Grudnia 2025 Fajnie zobaczyć znajome ''mordki'' do zobaczyska gdzieś! Chyba dopiero na zlocie. Powodzenia 🖖
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziga Opublikowano 10 Grudnia 2025 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Grudnia 2025 W dniu 7.12.2025 o 16:17, czadzo napisał(a): frekwencja nie dopisała ale kto miał być to był a reszta niech siedzi w domu i czeka chuj wie na co. Witam Może nie każdy mógł być np sprawy rodzinne zdrowotne itp .... więc nie obrażaj innych Pozdrawiam wszystkich 6
Kacpersky Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Wszystkim życzę zdrowych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Dzięki za foto relacje,napewno było extra a organizacja znakomita bo to Burgmania :) Do następnego spotkania, jeszcze raz życzę Naj... przede wszystkim zdrówka Wam jak i sobie.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 10 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2025 Marzenko !, dzięki za super zorganizowaną wigilię, wyśmienite jedzonko i wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę 👍 🤓
czadzo Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 W dniu 10.12.2025 o 16:50, ziga napisał(a): Może nie każdy mógł być np sprawy rodzinne zdrowotne itp .... więc nie obrażaj innych Pozdrawiam wszystkich Spoko ziga luźne gacie nikogo nie obrażam tylko taki żarcik, wiadomo że niektórzy mieli różne sprawy rodzinno- zdrowotne ale zapewne byli tacy co nie mieli żadnych przeszkód a nie pofatygowali się.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert1973 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Grudnia 2025 5 godzin temu, czadzo napisał(a): Spoko ziga luźne gacie nikogo nie obrażam tylko taki żarcik, wiadomo że niektórzy mieli różne sprawy rodzinno- zdrowotne ale zapewne byli tacy co nie mieli żadnych przeszkód a nie pofatygowali się. Ci co mieli "wyczesane" nawet nie przeczytają postu z tego tematu, ale Ci co chcieli, ale nie mogli, czytają .... tyle w "temacie", najważniejsze mieć luźne gacie 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kenobi Opublikowano 12 Grudnia 2025 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Grudnia 2025 ....na żarcik to tak nie wyglądało - nie jestem obraźliwy, ale tknęło mnie to...a mogłem wolne brać...hmmm...a tam - biorę to na " luźne gacie"... ....szkoda że w tak poważnym i zacnym wątku takie coś... 5
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Grudnia 2025 Użytkownicy Opublikowano 13 Grudnia 2025 "Kto miał być to był..." i tak trzymać💪 Ja się nie wybierałem ale nie ukrywam, że czekałem na Wasze foty z tak miłego i wyjątkowego spotkania. Teraz czekajmy wszyscy na tę "gwiazdkę" życząc sobie i innym zdrowych i wesołych świąt. Pozdrawiam i...do siego Burgmanio! 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 15 Grudnia 2025 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Grudnia 2025 Zdrowych i wesołych świąt życzę wszystkim obecnym i nieobecnym na wigilii🎄🎄🎄 7
Administrator Bomber Opublikowano 17 Grudnia 2025 Administrator Opublikowano 17 Grudnia 2025 Dziękuję za miłe spotkanie i Wesołych Świąt 🌲 dla wszystkich. 1
dziadzia Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 W dniu 1.12.2025 o 17:20, Marzena napisał(a): Witam od 14.00 numer twojego pokoju i Dziadzi to 9. Tego się nie spodziewałem 🤪🤣 Żebym to ja wiedział
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2025 Za późno .Przepadło 😝
Klubowicze Marzena Opublikowano 20 Grudnia 2025 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2025 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Za późno .Przepadło 😝 Oj tam oj tam literówka.
dziadzia Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 18 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Za późno .Przepadło 😝 🤷🏻😔🤣 15 godzin temu, Marzena napisał(a): Oj tam oj tam literówka. Oczywiście Marzenko ☺️👍
Rekomendowane odpowiedzi