Klubowicze Marzena Opublikowano 18 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 4 minuty temu, Joasia70 napisał(a): Przelew ode mnie poleciał na telefon Zgadza sie do zobaczenia.
Użytkownicy Spider Opublikowano 20 Listopada Użytkownicy Opublikowano 20 Listopada Proszę wykreślić mnie ze spotkania wigilijnego nr 19św.Mikołaj zmienił mi plany.Przepraszam,miłego świętowania.
Administrator Artix Opublikowano 21 Listopada Administrator Opublikowano 21 Listopada Marzenka wybacz, Chanuka Wigilia zapłacona blikiem 😜 jakoś mi ten czas za szybko płynie myślałem że mam czas z miesiąc jeszcze
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada Wybaczam i odchaczam.🤭
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Listopada Sympatycy Opublikowano 21 Listopada W dniu 20.10.2025 o 17:50, subaru gtb320 napisał(a): Marzenko skarbie ty mój nasz 😍 Dam znać do końca miesiąca .Musimy sobie poukładać grudniowe plany (Urodziny Mikołaje itd i ) . Ale Proszę o WSTĘPNE zapisanie Wiola i Ja z noclegiem i śniadaniem Marzenko tak jak pisałem wcześniej tu I na priv, siła wyższa.Nie damy rady być z wami Urodziny koleżanki byliśmy na 20,30,40 i zaproszeni na kolejne 50 lat 😁 Tak jak myślałem🤔 Ale nie znałem do końca terminu. Miłej udanej wigili dla całej burgmani .
Administrator Bomber Opublikowano 24 Listopada Administrator Opublikowano 24 Listopada Marzenko, kasa poleciała. Przepraszam za zwłokę.
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 6 godzin temu, Bomber napisał(a): Marzenko, kasa poleciała. Przepraszam za zwłokę. Odchaczone.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 24 Listopada Klubowicze Opublikowano 24 Listopada Marzenko , kasa poleciała 💰 Przepraszam , opóżnienie - roztargnienie. EL DIABLO.
Klubowicze Marzena Opublikowano 25 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 17 godzin temu, El Diablo napisał(a): Marzenko , kasa poleciała 💰 Przepraszam , opóżnienie - roztargnienie. EL DIABLO. Odchaczone.
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Listopada Klubowicze Opublikowano 25 Listopada Właśnie dostałem grafik na grudzień, niestety nie dam rady. 😭😭
Klubowicze JACKM Opublikowano 26 Listopada Klubowicze Opublikowano 26 Listopada Bardzo nam przykro, ale plany się zmieniły i niestety nie możemy w tym terminie być z Wami na spotkaniu wigilijnym.
Klubowicze Marzena Opublikowano Sobota o 14:09 Autor Klubowicze Opublikowano Sobota o 14:09 @MariuszBurgi odchaczony.
Klubowicze morwa37 Opublikowano Sobota o 16:34 Klubowicze Opublikowano Sobota o 16:34 Marzenko będę wracał z DE. czy jest możliwość zapłacić za wigilię na miejscu jeśli dojadę.
Klubowicze krzytro Opublikowano Sobota o 17:52 Klubowicze Opublikowano Sobota o 17:52 Kto będzie jechał z Warszawy i wracał tego samego dnia?
Klubowicze Marzena Opublikowano Niedziela o 13:56 Autor Klubowicze Opublikowano Niedziela o 13:56 W dniu 29.11.2025 o 17:34, morwa37 napisał(a): Marzenko będę wracał z DE. czy jest możliwość zapłacić za wigilię na miejscu jeśli dojadę. Tak,tylko napisz mi przynajmniej w piątek ze będziesz na 100 procent.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano Poniedziałek o 16:01 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 16:01 Marzenko od której można przyjeżdżać w sobotę ?
Klubowicze Marzena Opublikowano Poniedziałek o 16:20 Autor Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 16:20 17 minut temu, Joasia70 napisał(a): Marzenko od której można przyjeżdżać w sobotę ? Witam od 14.00 numer twojego pokoju i Dziadzi to 9. Zakwaterowanie w hotelu. Laura i Żaba pokoj Nr 4 Ewa i Marek pokoj Nr 13 PawełJW i Aneta80 pokoj Nr 15 Halina i Migu pokój Nr 14 Ziuta i Jaco pokój Nr 5 Larwa i Sławek pokój Nr 6 Czadzo pokój Nr 3 Patryk i Arturo pokój Nr 11 Trebor i Grzech pokój Nr 10 Joasia i Dziadzia Police pokój Nr 9 Marzena I Tomek pokój Nr 12 Doba hotelowa od godziny 14.00
Rekomendowane odpowiedzi