Bies Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Bardzo proszę Szanowne Koleżanki i Kolegów o odpowiedź na dwa pytania: 1. Gdzieś przeczytałem, że Honda FJS jest amerykańską wersją Hondy SWT. Nie bardzo rozumiem, o co chodzi, gdyż ta, o której piszę została kupiona w salonie w Polsce. Na mój Bardzo Mały Rozumek to nie panimaju w czym rzecz. Czy chodzi tylko o nazwę, czy o coś innego? 2. Bardzo, bardzo dokładnie przeczytałem na Forum świetnie napisane informacje na temat kupowania używanych skuterów. Po tej lekturze nawet największy " neptyk" będzie wiedział jak kupować używki. Czy należy zwrócić szczególną uwagę na coś w przypadku zakupu Hondy FJS rocznik 2012? Na Forum znalazłem dosłownie dwa problemy związane z SW: 1. Awaryjność regulatorów napięcia. 2. Cieknące amorki z tyłu. Bo kwestia" paliwożerności" w wysokości 6- 7 l/ 100 km to jest pikuś dla kogoś, kto jeździł sowietem żłopiącym etylinę bez ograniczeń:) Bardzo dziękuję za odpowiedzi Konrad
Klubowicze ziga Opublikowano 9 godzin temu Klubowicze Opublikowano 9 godzin temu 1. Oznaczenie lamp 2.czasami awaria bywa ale do tychczas takich awari nie miałem a temat spalania to mniej palą te z sndą lambda około 4,5 do 5litrów przy normalnej jeździe
Użytkownicy mariuszadam Opublikowano 4 godziny temu Użytkownicy Opublikowano 4 godziny temu Z tymi oznaczeniami to jest jakoś pomieszane, ja mam co prawda 400 , ale logo na skuterze jest swt, w dokumentach fjs. Co do spalania to mi 400 paliła poniżej 5 jazda głównie po mieście. W trasie jadąc dość delikatnie do 120 km/h udało mi się zejść do 4. Jak palą 600 nie wiem, ale z opisów kolegów te nowsze palą dużo mniej.
Rekomendowane odpowiedzi