ComoDo Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Biorąc pod uwagę że w maju i październiku były przymrozki to mieliśmy całe 4 miesiące przerwy w skrobaniu szyb . Jak dalej tak skutecznie będziemy walczyć z ociepleniem klimatu to niedługo nie trzeba będzie opon zimowych zdejmować . 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Października Sympatycy Opublikowano 8 Października Godzinę temu, Nazir napisał(a): Ale za to grzyby rosną☝️ 🤭 Ja się zapytowywuję..... gdzie??? bo w "moich" lasach to grzybów ( oprócz tych niejadalnych) za bardzo nie widać... wracając do meritum... czekam(y) do piątku
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 9 Października Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Października 7 godzin temu, robert1973 napisał(a): gdzie??? bo w "moich" lasach to grzybów... A właśnie w Twich rejonach nazbierałem - chyba za długo śpisz🤭 3
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Października Użytkownicy Opublikowano 9 Października Nazir przyznaj się ile zapłaciłeś Tak czy tak Arturo-bb ma zagwozdkę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Października Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października Godzinę temu, Rafa303 napisał(a): Tak czy tak Arturo-bb ma zagwozdkę Ale z czym ? U mnie cały czas pokazuje 11C i chmury ( czasem deszcz ) Więc jak na razie "zagwozdki " NI MA .😒 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Października Użytkownicy Opublikowano 9 Października 1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Ale z czym ? U mnie cały czas pokazuje 11C i chmury ( czasem deszcz ) Więc jak na razie "zagwozdki " NI MA .😒 Faktycznie chyba nic z ogniska. Ty podejmiesz decyzję. Na pogodę nie mamy jeszcze wpływu !
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Października Sympatycy Opublikowano 9 Października Raczej odpadam .Pogoda do d..y żadna przyjemność siedzien w takiej pogodzie na siłę. Nawet aby dojechac autem .Jak się uda to za tydzień na Podkarpaciu P.s na Podbeskidziu albo pada albo siępi ogólnie nie ciekawie
Klubowicze ziga Opublikowano 9 Października Klubowicze Opublikowano 9 Października Według mnie liczy się pogoda w miejscu ogniska a dojazd bywa różnie więc trzeba podjąć decyzję w sobotę
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Października Sympatycy Opublikowano 9 Października 4 minuty temu, ziga napisał(a): Według mnie liczy się pogoda w miejscu ogniska a dojazd bywa różnie więc trzeba podjąć decyzję w sobotę Na dziś pokazuje +- 10stopni jak dla mnie słabo. A na siłę bezsensu
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Października Sympatycy Opublikowano 9 Października 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał(a): Na dziś pokazuje +- 10stopni jak dla mnie słabo. A na siłę bezsensu Dokładnie, dlatego odpuszczamy, może za tydzień będzie pogoda łaskawsza to u Podkarpatczków się spotkamy
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 9 Października Użytkownicy Opublikowano 9 Października U nas pogoda na razie ma być spoko. Moglo by być troche więcej stopni 🤔 pracuje nad tym 🤣 Więc zapraszamy 🛵
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Października Klubowicze Opublikowano 9 Października Ja (my) odpadam ( y). Inna lokacja do 12.10. Pozdro z zach- pom. 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Października Klubowicze Opublikowano 10 Października W dniu 9.10.2025 o 16:31, subaru gtb320 napisał(a): Raczej odpadam .Pogoda do d..y żadna przyjemność siedzien w takiej pogodzie na siłę. Nawet aby dojechac autem Też tak uważam. Żadna przyjemność siedzieć i marznąć 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Października Użytkownicy Opublikowano 11 Października Nie widziałem oficjalnej decyzji ale chyba pogoda wygrała. Szkoda !
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 11 Października Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Października W dniu 7.10.2025 o 21:18, Trebor napisał(a): Oglądałem prognozę w TV i na niedzielę wygląda to całkiem nieźle. W dniu 7.10.2025 o 22:00, tommac napisał(a): Moja pogoda mówi, że ma być 14 stopni i słoneczko W dniu 7.10.2025 o 21:31, Rafa303 napisał(a): Potwierdzam na niedzielę zapowiadają prognozę w Twoim rejonie ok. 15 st. C i bez deszczu W dniu 8.10.2025 o 10:19, arturo-bb napisał(a): Jeśli okaże się że to wasze aplikacje są lepsze to stawiam po piwie No i nie stawiam ( a może mi postawią Ci co mówili że będzie +15C i słońce🤔 ) Jak widać powyżej prognozy nie zachęcają do pobytu na świeżym powietrzu. Ognisko przekładamy . Termin określimy jak prognozy się polepszą. Sorry 😭 5
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Października Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października Dzięki za info.
Użytkownicy tommac Opublikowano 11 Października Użytkownicy Opublikowano 11 Października Niestety pogoda wygrała😪
Rekomendowane odpowiedzi