Klubowicze frodka2 Opublikowano 5 Listopada Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 21 minut temu, arturo-bb napisał(a): Też to widzę. Boję się że będzie tylko gorzej To czekamy na śnieg! Będzie przyjemniej!
Klubowicze ziga Opublikowano 5 Listopada Klubowicze Opublikowano 5 Listopada Myślę że 30 to jest po Andzejkach więc chętnych może nie być (np alkomat nie pozwoli na jazdę) ludzie osłabieni zabawą spotkaniami itp a prędzej według mnie ok jak na 400 tylko bez desczu trzeba czekać według mnie
Użytkownicy tommac Opublikowano 5 Listopada Użytkownicy Opublikowano 5 Listopada 30 na pewno nie możemy
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Listopada Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 10 godzin temu, arturo-bb napisał(a): @robert1973 ale chętny żeby czekać czy nie czekać ? 😉 Czekać, czy nie czekać...... oto jest pytanie..... tylko @arturo-bb odpowie na nie 🤪 a tak na zupełnie poważnie, to My 30go odpadamy, może ja na chwile wpadnę ale też na 100% nie gwarantuje, tak że ten tego "Miłego SPOTkania"👍
tomekstw Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada To że jakaś "Wisła" w lutym i tam sie zakończy sezon.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Listopada Klubowicze Opublikowano 6 Listopada Jak dla mnie czekać na "przyjemną" niedzielę i jechać 400. SKS :-) - przy takich temperaturach już na skuter nie wsiadam teraz dwie niedziele nie dam rady, 30 jak pogoda pozwoli to jestem
Klubowicze ziga Opublikowano 6 Listopada Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 18 minut temu, Joasia70 napisał(a): teraz dwie niedziele nie dam rady, 30 jak pogoda pozwoli to jestem Według mnie do 30 mamy trzy niedziele 1
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Listopada Klubowicze Opublikowano 7 Listopada Moim zdaniem trze by dziś podjąć decyzję w sprawie tej niedzieli czy ognisko odbędzie się czy czekamy dalej z innym terminem pogodowym
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Listopada Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 16 minut temu, ziga napisał(a): Moim zdaniem trze by dziś podjąć decyzję w sprawie tej niedzieli czy ognisko odbędzie się czy czekamy dalej z innym terminem pogodowym Myślę że decyzję za Nas podjęła Natura..
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada @robert1973 ma rację
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Listopada Klubowicze Opublikowano 7 Listopada Ok to czekamy na temperaturę powyżej 12 stopni😃
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Listopada Klubowicze Opublikowano 7 Listopada ....czyli do ORS.....😜
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Listopada Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 1 godzinę temu, kenobi napisał(a): ....czyli do ORS.....😜 Czarnowidz.... a kysz... jeszcze wuszta z ognia zjemy w tym roku
Rekomendowane odpowiedzi